Майките, не като Мидълтън – свежа! Лежат и пъшкат, това е!

Светът е шокиран от видяното и реагира със... снимки
30 апр 2018 19:30,
65

Снимка: Reuters

След раждането на третото им дете, принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън направиха това, което поданиците на Кралството очакват, а именно – да покажат новия член на семейството, за да го види света.

Още по темата

Кейт Мидълтън беше по кралски щастлива, добре поддържана, гримирана, облечена шик,  въпреки раждането, само преди часове.

Много хора по света обаче бяха шокирани колко невероятно изглеждаше херцогинята – безупречна, че и на токчета.

Дали и другите майки изглеждат така след раждането? Отговорът на този въпрос идва с поредица от снимки на жени след раждането. Вижте ги!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В такъв случай Кейт може да изсипе 5-6.Не ,че на някой му трябва да издържа п.разитното,а изках да кажа кралското семейство,ама те понеже англичаните все много знаят....Въобще не се усещат,заслепени и.иоти.
58
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има и други майки,които изглеждат добре непосредствено след раждането,но просто,не са попадали във медиите.Това е,като"не аз изглеждам млад,а другите изглеждат стари".
57
2
 
22
 
! Отговори
Какво се чудите... преди 5 години
...тя е херцогиня и има достатъчно хора ,които да се грижат за визията и.
56
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 59Викаш по-добре да се размножават неграмотни и фанатично религиозни африканци и пакистанци отколкото образовани и цивилизовани българи?При условие,че България е най-бързо изчезващата нация в света не виждам по какъв начин моите три деца ще ощетят някого.Три са се родили,ама са измрели двойно повече българи.
55
12
 
7
 
! Отговори
до 57 преди 5 години
Проблемът е, че планетата вече изнемогва под натиска на човечеството за ресурси. Всяко едно от децата ти ще лиши от ресурси много други хора някъде по света. Точно затова е долно да имаш по десет деца. Не бъди такъв егоист.
54
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 38И по-добре може да изглеждаш, ако си се грижила за себе си. Това че някои се оставят да станат на китове и не полагат грам грижа за себе си си е техен проблем. Качествена храна и режим е всичко. Ако има и кой да ти помага, а в нейния случай има, нещата стават още по-лесни.
53
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До PDИ какво лошо има в това да имаш много деца?Аз самият имам три,а ако бях принц щях поне 10 да направя.Ама само 3 мога да издържам.
52
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вероятно херцогините са по широки и раждат леко като нашите индийки .
51
4
 
21
 
! Отговори
PD преди 5 години
Така се подържа мита за елитност.Че е преценена, като расова кобила за разплод на кралското бъдеще, няма място за съмнение. Но това, едва ли ще реши проблема с дегенерацията на аристократичния им род, корените на която са много далече.Извън социалния им статус, такъв тип селекция, няма реална стойност.
50
8
 
12
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Херцогинята Кейт е родила бебето още на 21.ви, но официално съобщават на 23-ти април. Какво се чудите толкоз, нищо странно няма в това.
49
33
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все повече си мисля,че Кейт няма как да изглежда така часове след раждането.Първо една родила жена изглежда уморена и не толкова свежа.После корема и не може да се прибере за часове.Защо лиглата да си разваля фигурата,като може сурогатна майка да й износи и роди детето.После набързо ситуират родилни болки и хоп готово-и бебето родено и Кейт свежа и щастлива.Някой да е видял какво се случва в частната болница Линдо-не?Няма и да види.Ако някой се разприказва,ще изчезне безследно.Рептили.
48
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По цял ден чоплите семки, пушите семки, пиете като разпрани, свините и после искате да изглеждате като Кейт. Еми няма как да стане.
47
3
 
32
 
! Отговори
Lan преди 5 години
А изглеждах добре на изписването - даже много добре! И дори си нямам пиари, гримьори и маркова рокля :). Взех назаем гримове от друга жена, направих си и грима и прическата сама, НО изглеждах добре. Ся, че има моменти на изтощения, особено за жените, които няма кой да им помага - има ги...НО никой не пречи дори те да си направят хубави снимки. Това въпрос САМО на желание!
46
22
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно е да раждаш в България и съвсем друго е да раждаш на запад в нормална държава! Дори и пукната пара да нямаш на запад пак те третират като принцеса! Ето и още една съществена разлика макаър да не е по темата! На запад нотариусите проверяват до дупка и носят 100% съдебна отговорност ако сгафят а в *** им минават номерата! Айде със здраве.
45
1
 
34
 
! Отговори
Малчо преди 5 години
До КратунВярно е, че около нея пърхат гримьори, фризьори, прислужници, но те ни най-малко не биха й попречили да стане 100 кила, ако това й е нагласата.
44
18
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кейт няма вина,че останалите майки са дебели,подпухнали и не могат да станат.Хората са различни,тя,е кул.
43
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кво, да възхваляваме най-малко раждащата жена в света ли, българката? Ми хвалете я, бре! :) Докато все още можете, че само няколко десетки години и остават да живее и после си умирга по естествен начин!!!
42
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как няма да е като тъпан и свежа, все пак ингилизите забъркват всякакви илачи, даже подобни на "Новичок"! Змия.
41
6
 
43
 
! Отговори
Дедо ви преди 5 години
Ми тя затуй е принцеса бре, иначе немаше да я вземе Уиляма, как го виждате да си фане некой огромен кит!
40
4
 
28
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Вие да не очаквате друга гримаса ,ми те камерите са денонощно около нея..