DJ Авичи умрял от загуба на кръв. Рязал се със стъкло!

Предположенията за самоубийството му се потвърдиха
2 май 2018 13:00,
36
DJ Авичи умрял от загуба на кръв. Рязал се със стъкло!
Снимка: БТА

Световноизвестният шведски диджей Авичи, който беше намерен мъртъв на 20 април в столица на Оман, Маскат, се е самоубил, съобщи сайтът ТMZ, цитиран от световните агенции.

Още по темата

Музикантът, който страдал от силна депресия, си е нанесъл смъртоносни рани с парчета стъкло и е починал от загуба на кръв, предава БТА.

От своя страна интернет порталът "Бизнес инсайдър" отбелязва, че полицията досега не е разпространила официално съобщение за причината за смъртта на Авичи.

Според TMZ, за да извърши самоубийството, Авичи е използвал стъклата от счупена чаша и бутилка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
5
 
! Отговори
До 28 преди 5 години
Бих казал че "пудрата захар" е причината.
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както и да е умрял, причината за смъртта му е че или не е бил влюбен или е имал нещастна любов. Чувствителните хора това ги убива, а той е бил такъв. Любовта е чудо, тя лекува всичко, но и унищожава, ако е фатална. Жалко за талантливия човек!
25
1
 
11
 
! Отговори
888 преди 5 години
До 123Депресията е нещо, кеото няма да разбереш.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"умрял или хубаво или нищо, така казва библията. "Чарлс Менсън бе добър човек ...
23
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
100% е от загуба на кръв. И им трябваше 2-3 седмици да измислят тази толкова сложна лъжа :D Сигурно е предрусал като повечето си покойни колеги :(
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
19 Световно е известен DJ с милиарди гледания в YouTube, който пълнеше стадиони ... Не пети, каот не ти харесва. Защо клиника върху статията ?
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаше страхотни песни,мир на праха му!Съдбата често е несправедлива.
20
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредния бушон на илюминатите.
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ви ли прави впечатление,че много артисти,особено певци и популярни личности, завършват по подобен начин и не умират от естествена смърт.Или се дрогират, алкохолизират.Не знам дали е от стреса,дали мафията ги държи или е нещо друго друго,но това е факт.
18
1
 
21
 
! Отговори
@18 преди 5 години
Ти какво си мислиш, че няма бедни хора с депресия ли? Или че бедните не се самоубиват. Хайде стига с тия обобщения. За много малко хора в днешно време всеки ден е битка. Освен ако не си роден в Сирия или не си самотна майка на дете с увреждания, или не живееш в ежедневни зверски болки, не преувеличавай. Щом се е самоубил, нещо му е тежало. Стресът също може да смаже човек и той да се откаже от живота. А участие на всеки 3 дена, когато не се чустваш добре, звучи като доста стрес.
17
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига с тия кървища и тия световно-неизвестни-известни диджеи и други. Престанете да създавате гадно чувство в хората, а започнете да търсите позитивни и вдъхновяващи истории. Колкото са ви черни душите-толкова са ви черни и новините!
16
1
 
4
 
! Отговори
Щастливо пиян преди 5 години
Нищо не е дадено на тепсия за обикновения човек,всеки ден е битка за тези неща които изброяваш. Ако нямаш пари - нямаш нищо от това! Май говориш за имащите и богатите?
15
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за момчето. За съжаление не е намерил сили в себе си да продължи напред.А на пишещите по-долу:1) депресията е БОЛЕСТ! Неконтролирана, тя може да съсипе животи. И когато влезе в неврологичната фаза, не се лекува с ракия и работа, а с антидепресанти, защото мозъкът ти е дал накъсо и започва да ти натрапва мисли, които не са твои. 2) не всичко е пари и жени и щракане с пръсти. Мислим си, че са, защото ги нямаме. Но всеки човек има различни стремежи и потребности и тогава парите са хартийки
14
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте го наричали наркоман и алкохолик. за умрял или хубаво или нищо, така казва библията. Отделен е въпроса че на света няма промотър, организатор, който да изкара пред 20-30 хил. човека да пуска музика дрогиран или пиян диджей, няма как. Няма как дрогиран и пиян да твори. Той е известен с музиката която е правил.
13
9
 
10
 
! Отговори
Стефчо преди 5 години
Като имаш депресия марш у завода за 30 лв надник с байовците алкажи и *** шведи на три смени. Вечер пред магазина патронче водка и нарязан салам народен на вестник. И утре пак същото, докато ти окапят зъбите и жената избяга от мизерия.така се лекува депресия по нашенски...
12
16
 
10
 
! Отговори
СТИГА преди 5 години
СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С НАРКОМАНИ--ТАКА ЗАВЪРШВА ЖИВОТА СИ ВСЕКИ НАРКОМАН....НИЩО НОВО
11
9
 
22
 
! Отговори
Агент Йохан преди 5 години
Само бавноразвиващите се вярват на mass media (масмедиите) какво говорят и дават като "доказателства" ! Никога няма да ти кажат истината както сториха с Робин Уилямс , Честър от Линкин Парк , приятелчето музикант на Честър , сега и Авичи , Майкъл Джексън и т.н. и т.н. . Все го обясняват с алкохол , дрога , лекарства и т.н. . Всички знаем как не разкриха истинските виновници за убийството на JFK , 2pac, Biggie Smalls , хиляди разследващи журналисти , 9/11 и т.н. и т.н. . Елитът е недосегам :( .
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 8Това е глупаво.Ако е искал е можел да го уволни когато си поиска.
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До дедо ТестисНе си на ''ти'' с българският език.
8
11
 
3
 
! Отговори
дедо Тестис преди 5 години
Пойскал и са резнал,ама е сбъркал местото в тялото