DJ Авичи умрял от загуба на кръв. Рязал се със стъкло!

Предположенията за самоубийството му се потвърдиха
2 май 2018 13:00,
36
DJ Авичи умрял от загуба на кръв. Рязал се със стъкло!
Снимка: БТА

Световноизвестният шведски диджей Авичи, който беше намерен мъртъв на 20 април в столица на Оман, Маскат, се е самоубил, съобщи сайтът ТMZ, цитиран от световните агенции.

Още по темата

Музикантът, който страдал от силна депресия, си е нанесъл смъртоносни рани с парчета стъкло и е починал от загуба на кръв, предава БТА.

От своя страна интернет порталът "Бизнес инсайдър" отбелязва, че полицията досега не е разпространила официално съобщение за причината за смъртта на Авичи.

Според TMZ, за да извърши самоубийството, Авичи е използвал стъклата от счупена чаша и бутилка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От началото на 2017 спира с турнетата и уволнява мениджъра си,иранеца,защото никога не е искал да е диджей. Неговия гладен за пари мениджър го принуждава за постоянни участия. Не отказва участия випреки че Авичи го моли да ги съкрати, той пуска на големи събития на всеки 3 дена, и живота му минава в самолети.Авичи е много тих и срамежлив по принцип. Неговата работа е да създава музика. Гладния му за пари мениджър беше атакуван отляво и отдясно след смъртта му. Сега се е укрил като мишка в дупка
6
6
 
19
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Още едно доказателство, че наркотиците не прощават, жалко за родителите на момчето. Особено ако им е единствен син. Бог да го прости.
5
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Намерен е мъртав в имението на един от членовете на кралската фамилия където е бил на гости, поканили са го в имението след като са разбрали че се намира в Оман. Много ясно че ще кажат самоубийство. Кой знае какво е станало там. Няма логика в самооубийство след като работеше толкова време за новия си албум. Има много лайв стреем в ютуб от студиото му. Истината никога няма да излезе наяве.
4
12
 
47
 
! Отговори
123 преди 5 години
Каква депресия ги гони тези хора не мога да разбера ?! На 28г. диджей, мултимилионер издигнал се сам, пътува из цял свят, прави много контакти, жени (все моделки предполагам) безброй покрай него,живота му е бил постоянно парти... и да се самоубие, като се нареже след напиване ? Е сори ама това признак на супер слаба психика. Да дойде в БГ да бачка от 8 до 17ч. в цех за 500 лв. на месец, като повечето хора тук да види що е то истинска депресия. На балканите изглежда сме най-здрави психически...
3
11
 
13
 
! Отговори
Стеф преди 5 години
Наркотиците са си голям проблем.Няма как да е DJ и да не се друса.Явно психиката му е била лабилна.Иначе не виждам как може да си млад,успял и богат и да не ти се живее-кофти психика просто.
2
19
 
17
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Как няма да се реже със стъкло като гледа как страната му се превръща в свърталище на *** от третия свят ;) !!!
1
13
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей това са идолите на днешната младеж! Той не е на ясно със себе си, но е пример за подражание. Жалко!