Сватбата на Моника Валериева мираж, мним ли е годеникът?

Плеймейтката сама обяви в Instagram, че вече е сама
47
Сватбата на Моника Валериева мираж, мним ли е годеникът?
Снимка: Instagram

Моника Валериева няма да се види като булка. Плеймейтката се хвалеше през последния месец, че ще мине под венчило с богаташ от Катар, дори бил принц. Но принцът така и веднъж не се появи до нея, пише Tialoto.bg.

Моника се похвали и с годежен пръстен, който струвал десетки хиляди долара. Сватба обаче няма да има.

"Почти година след като се срещнахме, аз и мъжът, който беше до мен, се разделяме! Не бих занимавала никого с една житейска история, но много телевизии и списания ме потърсиха относно годежа ми! Който беше факт! Много хора ме поздравиха и искрено се зарадваха за нас, но животът поднася страхотни изненади, понякога шокиращи. Някой ден със сигурност ще разкажа какво се е случило, но се надявам сега да ме уважите от негативни коментари. Благодаря за подкрепата", написа Валериева в Instagram.

Празненството с мистериозния годеник трябваше да се състои в Дубай, но се появиха и съмнения, че такава връзка изобщо е съществувала. Единствените признаци на любов бяха снимките й с големи букети и скъпи подаръци, но с подобни букети се хвалят и други плеймейтки. Даже имаше случаи, в които родни красавици крадяха снимки от други потребители, само и само да докажат, че някой харчи доста пари за кошници с рози за тях.

Още новини за звезди четете тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама тя винаги е била мираж,кой ще го вземе тоя бурсук...Трябва да е луд .
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, че много ясно...който е бил в Дубай, знае за какво иде реч...тя пак навреме спря да лъже, може и бременна да се беше изкарала....
26
0
 
19
 
! Отговори
Обективно преди 5 години
Плеймейтките са като пoмияpите - всеки иска да я почеше, но никой няма да прибере такъв *** вкъщи, камо ли пък деца да има от него.
25
0
 
12
 
! Отговори
Мона фейка преди 5 години
Всичко ти е фалшиво Монке,колкото и висши акробатики да правиш всички знаят че си дъното...на блатото с изключение на заблудените ти фенове които най вероятно са младежи които даже и не са вижда табелите на селата си а камо ли травеститската ти мутра *** скапан.
24
0
 
14
 
! Отговори
Иво преди 5 години
До АнонименХахахахахахахахаххаха :) те инстаграм "звиздити" се хранят от лайкове, нямало да занимава никого. точно пък тая парцалеса, дето се чуди какво да направи че да я заЕбележе някой и да я вземе за вечерта
23
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не бих занимавала никого с една житейска история, но много телевизии и списания ме потърсиха относно годежа ми!" - хахахахаха
22
2
 
6
 
! Отговори
Иво преди 5 години
Колко тъжно! Така се надявах най-накрая да е открила любовта!
21
1
 
10
 
! Отговори
Петко преди 5 години
Аз ако съм на мястото на този, ще й бия шута ! Как може да го показва, а да му крие лицето ? Това е голяма обида спрямо мъжа !
20
0
 
23
 
! Отговори
Хисарския поп преди 5 години
Ееееее бе, Мони, не всичко къде хвърчи се яде... ела при мен, аз съм стругар на 3 смени от Перник...на ръце ще те нося, на 6 стия в панелката сме с мама и тате и 3 котки. Не широк ама е уютен...айде моля те...
19
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Моника се похвали и с годежен пръстен, който струвал десетки хиляди долара"Това не ли от реклама, която е спряха!"Виж какъв пръстен съм си взела за 5000 лв. Ти пък ..........bg го има за 5,00 лева!" или казано "лъжата ми е по-голяма от лъжите ви". Ни лук мирисала, ни лук виждалаЦИРК!!!
18
1
 
26
 
! Отговори
хАрапски принс преди 5 години
Мони, колко е за час и какви екстри предлагаш?
17
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе каква сватба, какви пет лева???...онзи ден се коментираше как това е измислено и ето, че днес вече е факт лъжата...защо ни занимавате с подобни никаквици, които продават грозното си тяло и лице , за да припечелят, че и без това от акъл няма как да вадят лев. От кога сватбите и развалените годежи на секс труженичките са НОВИНА?
16
0
 
27
 
! Отговори
Рашко преди 5 години
От цялата история извода е, че Моника доста лесно казва ДА. Нещо, което си беше ясно и от преди това :) Давайте следващата.
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе коя е тая?
14
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Арабите може да са балами, но чак пък толкова. Ако изобщо е имало такъв принц :)))Няма кой нормален мъж да се обвърже за дълго с подобна особа.
13
0
 
31
 
! Отговори
lol преди 5 години
леле мале, как се върти метлата през коментарите....поне като си плащате за такива статии имайте достойнството да понесете чуждото мнение. 110 място по свобода на словото...
12
0
 
49
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Богатите араби имат стотици такива като Моника- защо да се жени за нея- да не би да го е халосало арабското слънце в главата ))) Просто поредната бръмчалка за арабите )) Купил и пръстен и после 1 година било безплатно всичко )
11
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смешница преди 1 седмица пусна пост че казала да сега вече била свободна егати и лъжливите *** как си вярват само какъв годеж *** всяка снимка в различна хотелска стая хаха
10
1
 
57
 
! Отговори
принцове- прекупвачи преди 5 години
Разбрахме, че графикът на госпожицата вече е свободен, ама не проявяваме интерес.
9
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Катар няма титла "принц"! От тук нататък не ме занимавайте с глупости!!!