Първо през леглото, после в медиите: VIP сцената в България

"Известност се постига само от факта, че си спал с някой футболист"
3 май 2018 13:15,
42

Как се става известен в България? Каква е цената на славата и хилядите последователи в Instagram и Facebook? Истински VIP ли са родните звезди, или са плод на пластични операции и платени модни конкурси?

По думите на журналистката Патриция Кирилова е лесно жена да стане известна в България - просто трябва да спи с някой футболист, а след това да си плати на някоя медия да го разпространи.

"Малко от българските звезди са постигнали нещо в живота. Известност се постига само от факта, че си спал с някого. Журналистите са гладни за сензация. Известните от своя страна влагат пари, за да изкарат състояние. Звездите изпадат в крайни и жалки състояния", категорична е Кирилова в "България сутрин".

Според светската журналистка повечето известни демонстрират стандарт, който не съществува.

"Всичко може да стане виртуално. Повечето конкурси за мис пък са измислени. Ако ги нямаш качествата - дори и да спечелиш, изчезваш след по-малко от година от медиите. Тези хора се наричат медийни трупове", твърди тя.

Гримьорът Валентин Кулагин отбеляза, че в България истинските VIP са Слави Трифонов, Лили Иванова, Азис, Христо Стоичков и Григор Димитров.

"Повечето измислени звезди си плащат за последователи в социалните мрежи. Няма как със снимки и публикации да станеш известен и истински VIP. Десетки си наемат коли, взимат си дрехи за малко, за да се снимат с тях и после ги връщат", уточни гримьорът пред Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че именно в Америка са истинските VIP хора, които със своите занимания вълнуват обществото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки може да си въобразява че е "VIP",ако медийте не ги рекламират и не ни ги навират те буквално увяхват.
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
....ТАЗИ С БАРЕТАТА.......
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя с ,,баретката'' ми заприлича малко на .. ,а бе и аз не знам на какъв,а той бил гримьорчето.Да му се не види,то за това човек не бива да говори много-много,и преди да каже нещо,да помисли.Три пъти режи,а след това мери колкото си искаш.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ги ли виждате що некачествен матрял са всички джукли.Ангелски личица,и демонски сърчица.Че те сами се предлагат,защото знаят че конкуренцията никога не спи.За един мъж на важен пост като се чуе веднъж че му е слаб ангелът,и всички ,,златотърсачки-плеймейтки'' започват да му се предлагат.Дори в повечето случаи,когато ходят да се молят за услуга ужким,в 50% от случаите са забравили да си сложат бельо ,отдолу'.По пътят към върхът,всички хватки,номера и пози са разрешени.На война,като на война.
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто журналистите са много елементарни и ни занимават с глупости.
29
0
 
4
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
До # 26. Не е Сандански,а Симитли.
28
0
 
12
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
И в Америка е така. Нали виждате,че повечето "звезди" в Холивуд са си отваряли краката и са станали известни,а сега като остаряват и никой не ги забелязва,за да привлекат отново медийно внимание,реват,че били изнасилени...Като че ли не са знаели,че не е достатъчно само да си млада и красива,за да ти даде хубава роля някой режисьор,а трябва да преспиш с него и тогава се случват нещата.
27
0
 
5
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...e vie ste namerili pravilnia chovek da vi kaje koi sa...ia pitaite za vseki sluchi I tozi deto gi epilira ...che da se potvardi infoto ...a tova che Slavi tormozi vsiaka vecher ot TV ekrana ..ne go pravi VIP...a dosadnik ...taka I za drugite ...v sashtnost opredelenieto VIP e mnogo otnositelno..onova nedorazumenie vatmana Minchev sashto se ima za takova !?!??...Zlatkite...abe ujas !!!
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ivan"Ako si jena v bg e lesno. Spish s vseki i taka.А, на теб кой ти пречи да правиш същото? Даже ще е политкоректно.
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сандо"ББ е ВИП ... кои ли му го е отрпал."---Бе, не знам! Май беше некъде у Сандански ...
24
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Открихме топлата вода..!
23
3
 
14
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
ББ е ВИП ... кои ли му го е отрпал
22
2
 
14
 
! Отговори
Ivan преди 5 години
Ako si jena v bg e lesnoSpish s vseki i taka
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да поясня, коментарът ми се отнасяше до постповете на 17 18 19 ...
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо първо не се ограмотите малко, после да се опитвате да пишете по форумите? На това недоразумение под мен някой разбира ли му нещо от написаното?
19
0
 
18
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 5 години
Щом го е казал Валентин Кулагин, тъй ще да е...
18
10
 
4
 
! Отговори
Аман от злоба хм преди 5 години
аман от прости *** бг слушай си чалга метъл па простей не
17
16
 
2
 
! Отговори
святост преди 5 години
некакъв *** метъл ,,посредника е ***,, ,,лайнени послания,, не на дрогирани ,,посланици метъл музучика слушат,, сатанисти не
16
3
 
12
 
! Отговори
,,западнали,, преди 5 години
,,евтин материал за западна европа,, ,,скачоци от легло на легло,, ,,унисексуални VIP,, по бг ,,модел демокрация,, изплуване от тинята гадове мръсни дс хм не
15
6
 
3
 
! Отговори
лъжливи учнения не преди 5 години
,,унисекс,, лъжете ,,вие сте такива лъжци,, хм не ми казвай дс ,,контрол за дс,, лъжи себе си дс с лъжите си ние вярваме на истината не на лъжите ви лъжете