Порноактриса към Тръмп: Задава се буря, бейби!

Сторми Даниълс изигра себе си в пародиен скеч
14

Американската порноактриса Сторми Даниълс, която твърди, че е имала връзка с Доналд Тръмп, за която й било платено да мълчи, изигра себе си в скеч в американско телевизионно шоу, предаде Ройтерс.

В скеча в телевизионната програма "Събота вечер на живо" Сторми, чието истинско име е Стефани Клифорд, предупреждава Тръмп: "Задава се буря, бейби".

В шоуто Тръмп е изигран от актьора Алек Болдуин, а актьорът Бен Стилър се превъплъщава в образа на личния адвокат на Тръмп - Майкъл Коен, за когото се твърди, че платил на Сторми Даниълс 130 000 долара, за да си мълчи за връзката с Тръмп.

Още по темата
В скеча Тръмп слуша разговор между порноактрисата и адвоката, но накрая се намесва и подхваща директен диалог със Сторми Даниълс.

"Какво искаш за всичко това, за да се разкараш?, пита той. "Оставка", отговаря в скеча Сторми. Болдуин в ролята на Тръмп обаче упорства: "Разреших кризата между Северна и Южна Корея, защо да не мога да разреша и това?", на което Клифорд му отвръща, че е прекалено късно.

"Знам, че не вярваш в климатичните промени, но се задава буря, бейби", допълва тя, с което приключва скечът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Хм...Не се ли сещаш? Или и е отказал, или и е дал малко пари...Тичат като бесни да се натискат за леглото на влиятелни мъже, пък после пищят, че били принудени.
9
0
 
4
 
! Отговори
Хм... преди 5 години
Последно, за какво се оплаква тази?
8
0
 
2
 
! Отговори
Хали гали преди 5 години
Полегна и тази за мангизи на Cоросоидните-Ционисти, конструкторите на Новия Световен Ред. Но...в крайна сметка, кой би се очудил от мурвeнските номера на една...хм..."жрица"!
7
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да разбера какво я въртят тая ...
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имала е сделка я е спазила, следователно е *** и не заслужава нищо.
5
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох, голяма работа. На никой не му пука след като е било с нейното съгласие.Ама медийте само се чудят всеки ден как да плюят по Тръмп. Толкова не плюха по Клинтън след като се разбра, че е насилвал всичките стажантки.
4
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"имала връзка с Доналд Тръмп, за която й било платено да мълчи"Ани Ен си е спазила седелката. Нищо чудно, да изчезне безследно в скоро време ...
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам защо го дразнят човека ,ще се нервира и ще забрани порното и проституцията и тогава като започне една безработица да ги видим тогава ко ще работят!
2
2
 
10
 
! Отговори
Бау преди 5 години
хахах добро :D
1
4
 
21
 
! Отговори
Хиххи преди 5 години
Престаняте ли си да цъфне някое видео как чичо Тръмп палува с каката.Направо ще избият рибата.