Звездите – забележителни на Мет Гала 2018-а

Кои от тях се справиха страхотно с тоалетите си?
8 май 2018 18:20, Криси Табачка
0
Звездите – забележителни на Мет Гала 2018-а
Снимка: Reuters

През годината има многобройни официални събития, на които проверяваме модния нюх на звездите. Официално най-голямото обаче, е Мет Гала, което и тази година събра най-големите знаменитости, които трябваше да интерпретират темата "Райски тела: Модата и католическото въображение".

Традиционният годишен бал в музея "Метрополитън" в Ню Йорк цели събирането на средства, а поводът е откриването на ежегодната изложба в Института за костюма.

Ако през всички останали събития на червения килим през годината можем да определим най-добрите модни тоалети и тези, които не са се справили, при Мет Гала опорната точка не е това. Тук открояваме тези, които са спазили най-добре темата на събитието и тези, които не са се осмелили.

Ето най-забележителните тоалети от тазгодишното издание на Мет Гала.

1. Блейк Лайвли

Ако балът трябва да има кралица, то тази година това определено бе Блейк Лайвли. Актрисата се появи в зашеметяващ тоалет на Versace, за който дори се наложи специален превоз, който да може да побере роклята. Религиозната нотка е вплетена в аксесоара за коса и пищната орнаментика върху кралско червено.

Вижте останалите звезди на събитието в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Блейк ЛайвлиМет Гала
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари