Ще се помирят ли Кейти Пери и Тейлър Суифт?

Певиците се скараха заради танцьори на турнетата им
Обновена: 9 май 2018 14:12 | 9 май 2018 13:00,
6

Снимка: БТА

Тейлър Суифт пусна снимка на маслинова клонка заедно с придружаващото я писмо в страницата си в Instagram с бележката "Благодаря ти, Кейти" и емоджи с две сърца.

Реакцията й е по повод маслиновата клонка, която колежката й Тейлър Суифт й изпрати, като призив да сложат край на враждата си, съобщи Ройтерс.

А екшънът между двете певици е заради бекъп танцьори. Тейлър Суифт обвини Кейти Пери, че саботира турнето й през 2014 г., когато нае хора от нейния екип.

И двете възпяха свадата си в песни. Смята се, че хитът "Bad Blood" на Тейлър Суифт от 2014 г. е насочен срещу Кейти Пери. Тя пък й отвърна със "Swish Swish" - "химн за хора, които да го използват, когато някой се опитва да задържа развитието им или да ги тормози".

Кейти Пери се опита преди година да зарови томахавката и се извини за делата си. Тя нарече Тейлър Суифт "фантастична певица", но думите й бяха посрещната с мълчание.

Този път обаче Тейлър Суифт разказа в Instagram как е видяла маслиновата клонка и написа: "Това означава толкова много за мен".

Маслиновата клонка е традиционен символ на мира.

Кейти Пери я изпрати на колежката си в първия ден от световното й турне "Reputation" в Глендейл, Аризона. Писмото й започва с думите: "Стара приятелко, мисля си за миналите ни неразбирателства и наранени чувства"...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
Мелник преди 5 години
Тая с големите сиси бих я друсал като гладен ром джанка. :)
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма работа, танцьорите са едни наемници всеки може да ги наеме. ЯВно някой от танцьорите е бил гадже на Кейти Пери и са се развихрили страсти.
3
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То па едни певици...
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
100% всичко е било заради някой конкретен танцьор ;)
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво какво???