Финалът на "Евровизия" е днес: Харесват ли феновете нашата "Bones"?

"Черни раменни подложки и руса коса - о, много, много е добра"!
Обновена: 12 май 2018 13:01 | 12 май 2018 12:45,
56
Финалът на "Евровизия" е днес: Харесват ли феновете нашата "Bones"?
Кадър: БНТ

Финалът на "Евровизия" е тази вечер в Лисабон. Българската група "Equinox" се пребори за участие в него, но ще успее ли тази вечер да се нареди на челните места?

Късно снощи приключи финалът на журито. Това означава, че половината от вота на изпълнителите от 43 държави вече е ясен. Днес своята тежка дума ще имат зрителите, а стартът на състезанието е в 22 часа, съобщи БНТ.

Залозите на букмейкърите през последните дни варират от трето до десето място за България.

Още по темата

"Equinox"  са Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл.А песента им "Bones" вече е популярна сред феновете на "Евровизия".

"Българската песен е много приятна. Благодаря ви! Много я харесвам. Но любимата ми е австралийската и тази на Израел. Ще видим дали ще спечелят. Аз пък съм от Германия", каза един от феновете на конкурса, Свен.

Друг, Тили, казва за песента ни: "Черни раменни подложки и руса коса - о, много добра, много добра".

Фенка на име Марая също казва, че харесва песента ни и че е в нейните топ 10. "Много мрачна и готина. Обичам я", определя тя "Bones"  .

Шриф и Шон пък са в Лисабон от Съединените щати. Те също са фенове на българската песен, но повече харесват тази на Кипър и Молдова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тва е политически инструмент.. не е конкурс..
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е те пеят на енглийскии...Как да го харесвам.. като не е БТ песен..????????
48
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демокрацията няма нужда от реклама и агресивно потвърждение,достатъчно е,да я има.В нея са гарантирани правата на ел джи би популацията,на болните,на нуждаещите се от пари за лечение.Демокрацията няма нужда ,да опорочава един конкурс за песен,за да се доказва.Някой се подиграва с ЕС.
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма нужда,Европа да показва "състрадание","толерантност","хуманност"...като на сцената,на мястото на талантливи певци ,поставя гейове,хора нуждаещи се от пари за операция,или "различни"-родени с някакъв недъг Достатъчно е,че ЕС дава милиарди за бежанци,равноправие и права на гейпопулацията,инвалиди,болни,нуждаещи се от операция на сърцето...Не бива да се опорочава един конкурс за песен,за да се изтъкнат политически цели.Жалко.
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълно разочарование от тазгодишната Евровизия!Няколкобеиндете,с извинение,се качват на сцената и буквално се подиграват в очите на талантливите певци,композитори и всички екипи,работили по подготовката на участниците.
45
0
 
4
 
! Отговори
йесико преди 5 години
повече никога няма да гледам евровизия... накъде отива този свят тотална профанизация,това ли е Европа олигофрения извратена...нямам думи.Най лошото е че познах кой ще спечели преди да го е направил!
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На полуфинала изпяха много по-енергично песента.На финала подчертаха мрачността на песента.
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От няколко дни никой няма идея кой ще спечели - нито букитата, нито влогърите. Ясно е, че няма да има един фаворит на журитата като миналата година, а вотът ще се разпръсне и победителят ще е на принципа двама се карат - трети печели. Дали ще е Израел, Естония, Кипър, България или изненадващо Франция, е трудно да се предположи.
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През годините е имало много победители, които никой не помни-безлични. И мега яки песни като euphoria na Loreen
41
3
 
15
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Ако коментарите ги чете евреин - вие подигравате ли ни се с Netta и Toy? При условие, че имате страхотни певци и композитори (може да е всякава, но Дана Интернешънъл си беше ок), да пратите това недоразумение с кокошката? Нито е визия, нито е музика, нищо. Пък ако вземе и да спечели - кокошка пее на овце...
40
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не гласувайте за Кипър миналата година те прецакаха Кристиян Костов заедно с Гърция да не спечели!И Кипърската песен също в началото ми се струва че е палигат на Поли Генова от евровизия2016 !!!Успех на нашите дай боже да спечелим !!!!
39
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо, за никой не е тайна че конкурсът Евровизия открай време е под егидата и спонсорството на обществото на LGBT! Това май в България не се знае когато хората се изумяват от сбърканата външност и меко казано, странна визия на повечето участници... Спомнете си кичозните костюми на иначе талантливите Абба още 1974 г. когато са спечелили в Брайтън. С Waterloo. В днешно време нещата направо ескалираха.
38
5
 
12
 
! Отговори
Име преди 5 години
нека си кажа, че повъpнята не съм я гледал, но досегашните, които гледах ми стигат за още три живота. (тук трябва да сложа знакът за смехурство, инак негърката на *** току-виж , ме изтрила, както по други форуми :-))). но забележете костюмите и името! нима някой, нормален българин, който не е свързан с йотова и серж се охарактеризира с уайемсией?
37
2
 
27
 
! Отговори
Коце кмета преди 5 години
А защо на ЕВРОвизия пеят австралийци, израелци, и марсиянци? Или това си е буламач и всеки си прави каквото иска? Не че ме интересува това де...
36
7
 
15
 
! Отговори
Кончита Вурст преди 5 години
Какво не им харесвате на ЕВРОВИЗИЯ.Аз си я харесвам. И жена ми също. Исках да кажа мъжът ми също.Чакайте че се обърках.
35
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По жалка песен не бях слушал. Не говоря за изпълнението. Това че си събрал петима бездарници, разчитайки само на цвета не означава нищо.А и като цяло целият конкурс Евровизия е пълна пародия.Там не се гласува за песни, а се прави преброяване на емигрантските общности.
34
1
 
6
 
! Отговори
Име преди 5 години
наместо финалът на "веровизия", трябва да се пише за финалът на евровизия! няма човешка сфера, в която да не са се намесили същества, като политиците и тя да не е била ocpaна, без извинение! няма човешка дейност, която да не е била малтретирана от блудници, като розовобузкото, серж, натовските активисти, като първанов и разбира се андрей райчев, който с простотията, предадена от жената, която го е пръкнала докара Левски до крадец на мерцедеси. странна демокрация на телефонни крадци, нали?
33
12
 
2
 
! Отговори
32 преди 5 години
Сега няма да спечели бавна песен, а ритмична, но ще е смислена и позитивна. Надявам се да е тази, заради която си струва целият конкурс, за която си мисля. Тя носи най - смисленото и искрено послание - за това че човек трябва да вярва, че каквито и лоши неща да му се случват в живота, те не са завинаги и че ако са заедно, хората могат лесно да ги преодоляват! В текста се казва :Никога не се предавай!
32
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама на тази Евровизия само Израел, Кипър и БГ ли съществуват?!! Защо имам чувството, че този конкурс се гледа и коментира основно от фенове на Пайнер, навсякъде из форумите ?! Нима толкова подценяваме аудиторията в Европа, че ще вземе утре да си харчи парите за някакви израелски кокошки, кипърски бионсета или готик -задгробно-мистериозни послания , където се пее че любовта била черна дупка обвита в тъмнина... че някой ме обичал отвъд костите си???! Публиката иска нещо простичко, но истинско и докосващо. Нима м. г не се класира 1ва най - неочакваната песен?! З/то има музика в нея. Сега няма
31
13
 
21
 
! Отговори
Пипш преди 5 години
Да си кажа честно и откровено- НЕ я харесвам ине я разберам е меко казано! Много се зарадвах, като разбрах, че хората са я харесали и от любопитства си я пуснах- е разочеровах се. Половината прадставители не са българи, не се пее на български... Абе за мене си е разил. Имаме страхотни таланти в България, а пак се излагаме.