Диляна Попова: Преживях труден период...

След сина си Борил - дете и на Асен Блатечки, тя иска още
15 май 2018 16:00,
25
Диляна Попова: Преживях труден период...
Снимка: Love style

Актрисата и модел Диляна Попова признава, че е преминала през тежък период в личен план след раждането на сина си Борил, но сега е щастлива.

"В началото наистина ми беше много трудно, изключитело зле ми влияеше всичко. Имах и някакви депресивни състояния, но с времето се научих да преработвам и отсявам тези неща, които не би трябвало да ми влияят.

Просто вече започнах да не отдавам значение на хора, които не са важни за мен. Много пораснах, помъдрях и това ме промени. Станах по-търпелива, защото преди бях страшно импулсивна, като кибрит, не задържах нищо в себе си. Вече мога да броя не до десет, а до сто", споделя Диляна пред списание Love style.

Относно личния си живот сега, моделът и актриса казва, че е много щастлива, но не желае да коментира и да говори повече. Тя обаче отрича пръстена, с който я снимаха папараци преди време, да е венчална халка.

А дали не иска да се види някога в бяла рокля: "Не държа на брака, но аз съм много импулсивна и понякога си сменям мнението. За момента обаче съм отдадена на сина ми Борил. Може би ще се омъжа и ще си направя този подарък на по-стари години, за да се почувствам отново млада и красива в рокля".

Диляна Попова разказва за майчинството и желанието си да има още едно дете.

"Бих желала, най-вече заради Борил, но това е Божа работа. Много обичам децата, дори бих искала три или четири, но няма да имам това време, тъй като все пак родих на по-зряла възраст", доверява Попова.

Според нея синът й прилича физически 99% на баща си Асен Блатечки, а вътрешно и емоционално е на нея, защото е чувстителен, раним, бързо се натъжава и разплаква.

"Много се вслушвам в Борил. Понякога дори за важни, житейски неща в разговора си вадя изводите за това как да постъпя. Той ме учи да  оценявам всеки момент, да живея сега и да се чувствам щастлива от това, че всичко е наред.

Между Борил и Асен има много силна връзка. Той по съвсем различен начин общува с него. Понеже ние сме повече жени – аз, майка ми, сестра ми и това внимание леко го е разглезило, но към баща си има респект. Мъжката връзка си е друга", казва още Диляна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
5
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 5 години
Прав е куку, защото според последно проучване мъжете искат да се женят чак на 60 /някой да ги отглежда тогава/, докато при жените съвсем не е така, тъй, че не пишете глупости!
16
3
 
14
 
! Отговори
куку преди 5 години
я стига сте плюли жените, били еди - какви си, известно ли ви е, че мъжете бягат като дявол от тамян от женитби и обвързване, и едно дете не искат дори, аз познавам доста такива, тъй, че спрете с този феминизъм!
15
5
 
7
 
! Отговори
Ива преди 5 години
До Анонимен Абсолютни глупости, изречени от ниско образован и също толкова интелигентен човек, достоен за съжаление.
14
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И 5 милиона минуса да ми сложите, не можете промените факрта, че възрастните родилки увеличават вероятността в рода да има наследствено обременяване с генетично заболяване, което да се прояви във формата на реална болест. И за това са виновни САМО феминистките. А, и *** също. От тея, дето се изживяват за красавици и след 25 годишна възраст и "мечтаят" да "дарят" "желания" портфейл с детенце...
13
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станала на 36 и иска да има дете. Нека има. Нека си роди едно даунче. А ако не, то вероятноп някой от внуците и - дете на това дете, ще е с някакво наследствено заболяване. Или може би след няколко поколения това, че е родина над 35 ще се отрази по крайно негативен начин на някоя невинна душица. ИЗБОРИТЕ, КОИТО ПРАВИТЕ, ПОМАГАТ ИЛИ ВРЕДЯТ НА ДЕЦАТА ВИ, драги жени. Бъдете отговорни, не бъдете егоистични феминистки!
12
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да отправя критика към медиите!Вие малко или много формирате обществено мнение.Защо пускате статии за пропаднали мъже и жени?Не осъзнавате ли че по този начин формирате модели на поведение в децата които четат тук?По добре пускайте статии за хора, трудещи се, успели, хора със ценности!П.С. :))
11
2
 
7
 
! Отговори
поправям се преди 5 години
Аудиторията ...
10
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Житието и битието човек сам си го определя.Сега какво се обяснява тази жена?Да обясни на дъщерятя на Блатечки защо се е напъхала между родителите и , и на сина си след време същото.Аодиторията не я интересуват сърбежите и.
9
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българската Камерън Диас.
8
6
 
19
 
! Отговори
питанката преди 5 години
Тая е *** или прави другите на ***? Чака житейски съвети от дете на 4 години и толкова си е повярвала: " Много се вслушвам в Борил. Понякога дори за важни, житейски неща....Той ме учи да оценявам всеки момент, да живея сега". И аз имам внучка на тази възраст, но чак такива "гениални напътствия" не ми дава. Явно на *** *** децата са уникално умни, защото тя самата има два грама мозък.
7
14
 
6
 
! Отговори
Борис преди 5 години
Моята любимка. Най красивата жена в БГ
6
5
 
17
 
! Отговори
Една преди 5 години
Ами нали ти си го поръча този "тежък " момент,Дилянке,с 5 мутри излизаше,от женения Блатечки роди,защото си била искала да си "самотна майка".Обаче проблема е,че контингента мъже,с които си се събирала не иска да отглежда чужди децааа. И така от много "моделстване" ти се наложи да сиотговаряш за решенията??
5
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да съчувствам на "нещастието" на някоя, която се е хванала с женен мъж и не е успяла да го разведе. Пък и той е един набеден секс-символ, пълна мижитурка.
4
17
 
24
 
! Отговори
Клара преди 5 години
Една истинска красавица!!!
3
30
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тази остаря - вече е почти на 37 години.
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ка нема да и помогна фиросала шуша
1
8
 
52
 
! Отговори
Пешо Мързела преди 5 години
"След сина си Борил - дете и на Асен Блатечки, тя иска още" Айде бе, що за хора сте! Помогнете на жената!