Азис се ожали: Стопиха ми се гърдите и бицепсите!

Фолкпевецът загуби мускулна маса след вирус
18 май 2018 13:15, Александър Попов
35
Азис се ожали: Стопиха ми се гърдите и бицепсите!
Снимка: Facebook

Фолкпевецът Азис изкара на хапчета и системи последната седмица, след като самият той разкри, че е хванал "някакъв жесток вирус".

В началото той го определи на гнойна ангина, но явно е имал усложнения, тъй като след хапчетата мина на вливания в болница, пише Tialoto.bg.

Изпълнителят вече се е възстановил, но вирусът видимо го е стопил.

"Резултатът от едноседмично вливане на системи с антибиотик - 5 кг загуба на мускулна маса. Една година блъскане в залата я загубих за седмица боледуване. Вече нямам нито гърди, нито бицепс. Остана ми само чуството за хумор", сподели Азис в социалните мрежи и прибави снимка, от която е видно отслабването му.

Още новини за звезди четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: Азис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Силикон преди 5 години
Махнал си е имплантите!
19
0
 
1
 
! Отговори
от хаилаифа народен преди 5 години
Еми държавата да се вземе в ръце парламента да се заеме с тоз важен за обществото проблем народа да направи каквото е нужно защото така по този начин не само мускулната му маса ще се загуби ами едно цяло чалга общество затуй наи добре слави президент само така ще спасим наи доходоносния бизнес с толко красиви певци
18
0
 
15
 
! Отговори
Язека преди 5 години
След тая гнусотия на фотото, не мисля че въобще имате правото да цензурирате и най-бруталните и цинични изказвания във форума от тук нататък.
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трагедия ! Ко ш праим ся ?!? Къде е границата ,между трагедията и комедията ?!? Азис ли ?!?Или Обществото ни ,като цяло ?!
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как ще заспя сега от притеснение?Тъкмо се реши проблемът кой ще води Меги Маркъл до олтара и се поуспокоих малко, сега пък на Азис му се топи силиконът! Ох, непрекъснато ни затрупват с информация за тежки проблеми, та място не можем да си намерим!Затова, хайде да организираме една дарителска кампания, за да му осигурим средства за нов силикон и да не ни тежи повече на съвестта проблема му1 защото иначе се чувстваме гузни затова, че не съдействаме нито на Азис, нито на Меган!
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкичкият...
14
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май покрай гърдите и бицепсите и мозъка му е загубил значителна маса.
13
0
 
11
 
! Отговори
nickolay.dimitrov преди 5 години
Напишете нещо за Андреа Бочели,стига с този ***!
12
0
 
9
 
! Отговори
Иванчо+Марийка преди 5 години
Полека да не е така. Трябва ти поне 1 месец в това състояние че да стопиш толкова много мускули.
11
1
 
25
 
! Отговори
nickolay.dimitrov преди 5 години
Какви мусколи бе кюфте?
10
0
 
30
 
! Отговори
ха ха хО преди 5 години
"Мускулната" маса на ромския певач е силиконова.Явно и е изтекъл срока на годност ище я подменя.
9
0
 
19
 
! Отговори
Каква значима новина преди 5 години
Какво щяхме да правим ако не ни информират надлежно за болежките на световноизвестният изпълнител на гюбеци Азис. Искам да ми кажете как протича цикъла на другите световни звезди - Чукундурита и Примитивулия. Онази дето изпълнява "Цуни мъ детски ми са аресва"
8
12
 
5
 
! Отговори
bobi преди 5 години
До Анонименщо да е деградация? всеки да си чете каквото му харесва. Малко разнообразие след едномесечната драма с алпиниста е добре дошло..
7
1
 
16
 
! Отговори
sF преди 5 години
Да си слага силикон, като неговите колежки!! И СПИН да има-няма да му се стопи силикона :) Ама да си сложи и на д-то, ще заприлича на Бионсе!
6
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълна деградация на обществото, щом като такива новини са в топ-а.Нали се сещате, че не са виновни само "медите", а и всички останали, които ги "спонсорират", като четат такава помия...
5
1
 
25
 
! Отговори
Спиро Киров преди 5 години
брей каква авария и как ще кърми сега?съмнявам се че знае какво е бицепсспомнете си като водеше тв предаваненяма такова лигавене никъдесбърканяк
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сандо,*** му ги напомпай като тази "новина" толкова те е заинтригувала.
3
6
 
13
 
! Отговори
СмутенИдезориентиран преди 5 години
До ХахахаМа силиконът топи ли се?! Трай, не думай! Толкова пари влагат кифличките, а после да вземе да се стопи!Ти сигурен ли си наистина, че силиконът се топи? Тъкмо мислех да започна да пестя от закуски! Но като прочетох какво си написал, започнах да се колебая.
2
0
 
50
 
! Отговори
Ау! преди 5 години
Ама това е много по-потресаващо от сватбата на Хари!Защо чак сега ни го съобщавате?Трябваше още от сутринта да започнете с тази новина, към обяд вече трябвашеда сте направили допитване до гражданите и да ни съобщите резултатите, а вечерта да вземете ново интервю с Азисчо!Стопили му се красотите, а аз да не знам и да си губя времето работейки, вместо да умувам по проблемите на Азис!
1
1
 
36
 
! Отговори
Хахаха преди 5 години
Ми стопиха се - силикон!