Нов сексскандал в киното! Люк Бесон изнасилил 27-годишна!

Жертвата първо била дрогирана от френския режисьор
20 май 2018 17:31,
55
Нов сексскандал в киното! Люк Бесон изнасилил 27-годишна!
Снимка: Reuters

Известният режисьор Люк Бесон е поредният, който трябва да отговаря за сексуално насилие. Властите разследват френския кинаджия за обвинение в изнасилване, макар той да отрича вината си, съобщи Асошиейтед прес.

Обвинението е отправено от 27-годишна жена. Тя твърди, че Люк Бесон я е дрогирал и изнасилил в х-л "Бристол" в Париж. Адвокатът на Люк Бесон каза пред френска телевизия и радио, че той отрича отхвърля обвиненията срещу него.

Още по темата
Люк Бесон е на 59 години. Той е продуцирал повече от 100 филма, предава БТА, като е режисирал и написал сценария на много от тях. Най-известните му филми са "Безкрайната синева", "Леон", серията "Такси", "Петият елемент".

Dnes.bg припомня, че към нароилите се секс скандали в Холивуд, се прибави и този с главния прокурор на Ню Йорк Ерик Шнайдерман. Властимащият вместо да защитава жените от сексуалните посегателства, е обвинен, че е малтретирал четири жени, с които е имал романтична връзка, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, като се позоваха на информация на сп. "Ню Йоркър".

В изданието две от жените са идентифицирани като Мишел Манинг Бариш и Таня Селваратнам. Те казват, че по време на връзката си с Шнайдерман те са били удряни от него и насилието ескалирало с времето. Жените не се оплакали в полицията, но потърсили лекарска помощ и се доверили на близки хора. Още две жени, които не са пожелали да бъдат разкрити имената им, обвиняван Шнайдерман във физическо насилие над тях.

Шнайдерман бе поддръжник на движението "Аз също". През февруари той заведе иск срещу продуцента Харви Уайнстийн и неговата компания след разследването за сексуални посегателства. Тогава Шнайдерман каза, че компанията на продуцента е нарушила законите на Ню Йорк, като не е защитила служителите от широко разпространен сексуален тормоз, сплашване и дискриминация.

Според една от жените, обвиняващи Шнайдерман в физическо насилие, той бил от хората, които говорят публично, че са защитници на жените, а насаме с тях ги тормозят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
14
 
! Отговори
haha преди 5 години
Навел се принцът над спящата красавица, целунал я, а тя се събудила и ............ го съдила за сексуално насилие.
43
1
 
5
 
! Отговори
глас от бездната преди 5 години
До да бе////"""След 40 мъжете не могат да изнасилват дори и да искат.""""Не бих се обзаложил.Преди години една моя близка ,тогава на 64-66години ,споделила със съпругата ми ,какъв строхотен секс правили с мъжа си ,който тогава е бил към 70-72.По онова време тикива екстри като Виагра нямаше.Тогава на мен това ми се видя отвратително ,но живот ,какво да го правиш.
42
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То всяка с която си спал може да каже по тая логика че си я "изнасилил", а най-смешното е как се сещат след 10 години за такива неща
41
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом продължават с тези изстъпления, значи желаната отрицателна раждаемост още не е постигната. В крайна сметка мъжете и жените са смъртни врагове, нали? Както и децата с родителите?
40
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига хумор бе. В кинаджийските среди това си е норма. Стига се правиха на девици разни актриси.
39
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много празна статия.
38
2
 
37
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
И тая женица предполагам е била като другите - качила се е в хотелската му стая да репетират за филм или да си поговорят за живота. Тя не е имала идея какви мръсотии стават по хотелските стаи на режисьорите и продуцентите.И сега след ЕН години се е сетила, че е изнасилена.Ми тя полицията взима проби, как да ги вземе след години?Но жените с тези истерии сами ще си го вкарат.Моя шеф например не иска да си наеме секретарка.
37
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е те всички либерастични нежни душички се сетиха за харвито дълги години след напъните му. Най-накрая показаха на бял свят либерастките си ценности. В киноиндустрията работи (на по-високите длъжности) утайката на човешкия род.
36
0
 
24
 
! Отговори
Иванка преди 5 години
Е как така се е сетила, че е жертва точно сега, след като от две години имат връзка?!
35
2
 
2
 
! Отговори
Гого преди 5 години
До Анонимен 30: май е редно да посетиш онези с белите престилки
34
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кога е станало изнасилването?42-ра големият сняг през зимата?
33
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отрепките които са си вдигали краката за поредната роля не сме длъжни да съжаляваме. Това е най-говняната индустрия в историята на човечеството. Влезеш ли вътре си прежалил достойнство и кажи-речи всичките си дупки.
32
1
 
34
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Еееее едно време имахме на село една малко мръднала леля Тота и току мине некоя неделя и иде са оплаче на кмета, че некой я понатиснал на нивата ама веднаж са оплакла, че работата, нали, вече докрай отишла и тъкмо да викат виновния, Тотка рекла-ама то нищо, че станало ама поне да предупреждава, щото кат ми дигна краката и сичката пръст от галошите ми отиде в очите...А пък тия от какво са оплакват толкоз кой ги знай
31
1
 
37
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Това се превръща в мода.Чудно ми е как доказват насилие след 20-30г.
30
3
 
37
 
! Отговори
Барселона преди 5 години
Когато са били млади и са пробивали в киното пък и където и да е...са били готови на всичко,мигар не са знаели как се получава роля...Така е по целият свят,в БГ да не е по различно разликата е че там може да се смъкнат една камара пари а у нас ще получат...дедовия...Сетила се Мара да се побара...
29
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-вероятно сама му се е пуснала за да стане известна.Всички знаят кой е Люк Бесон, а нея никой не я знае.
28
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой е измислил порно филмите да не би да са от запада или пак Сталин е виновен още 30 год извратена демокрация на гейове и изнасилвачи и ще ви дойде акъла ако не сте изчезнали като народ.
27
3
 
20
 
! Отговори
селския бик преди 5 години
Ааааа изнасилил,дедо Люк най-много да е ударил една шпакла!
26
3
 
18
 
! Отговори
Скара-бира преди 5 години
Малко е яла кебапчета.
25
3
 
34
 
! Отговори
Fck преди 5 години
И за това си има поговорка "Кога яде кифтетата не рева а ся ревеш" ,като в нашия случай кифтетата се заместват с друго :)