Антъни Хопкинс: Радвам се, че съм алкохолик!

Любовта към чашката била "великолепен дар" за актьора
28 май 2018 21:21,
47
Антъни Хопкинс: Радвам се, че съм алкохолик!
Снимка: Rеuters

Антъни Хопкинс, титулован като Сър, обяви любовта към чашката за "великолепен дар", съобщи Лента, като се позова на в. "Гардиън". "Много се радвам, че съм алкохолик, това е великолепен дар - разкри актьорът. -

Защото където и да ида, тази пропаст е с мен. В нея е моята вулканична ярост, която аз използвам като гориво. Разбира се, то може и да те разкъса на парчета."

Хопкинс заяви, че успява да насочи злобата си в творческото русло, но когато не го прави, не може да контролира яростта си. Той разказа как през 1975 г. се опитвал да овладее бурния си характер, но това не му се отдавало.

Тогава неговата майка му казала: "Защо просто не си останеш гадняра, който си? Бъди си чудовище." "Съгласих се с нея" - казва актьорът, цитиран от БТА.

Уелският актьор, който е на 80 години, е носител на наградата "Оскар" за ролята си на Ханибал Лектър във филма "Мълчанието на агнетата", Сред популярните филми с негово участие са "Магия", "Човекът слон", "Дракула", "Да срещнеш Джо Блек", "Най-бързият мотор".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха ха ха!нямам думи!радостен човека!!!
39
0
 
3
 
! Отговори
Алоооу,41 преди 5 години
Човекът си е жив още.....
38
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко сте зле! Човекът си замина миналата година, а един *** даже съвети му дава и на ти му говори. Това е редовен номер на редакторите на сайта, просто проверяват как върви зомбирането. :)
37
1
 
12
 
! Отговори
Пияница преди 5 години
Той не е алкохолик, а пияница!Аз съм си същия такъв!Както колегата по-долу е отбелязъл- не се пие Мераклийско или Пещерска!Ако един алкохол не ми харесва - не го пия!Освен това , никога не пия бързо- това уврежда черния дроб, а и не ми носи удоволствие!Главното е това - да ти носи удоволствие!Другото е наливане!
36
4
 
15
 
! Отговори
Разликата преди 5 години
между "алкохолика" Антъни Хопкинс и нашите пияндурници е колкото между шотландското уиски и домашната пърцуца?!?
35
1
 
9
 
! Отговори
Пияч преди 5 години
Колеги, зависи и какво пием. Този не вярвам да пие мераклийско или пещерска от кварталното, нали? Като е качествена пиячката си пиеш и си си добре. И на другия ден пак. Важното е пари да има за качествено пиене или както колегата си цоца кайсиева. Ако си е изпекъл някъде по силистренско си е еликсир.
34
0
 
11
 
! Отговори
Здрав преди 5 години
Здрав организъм. Цироза, каква цироза, човекът е на 80 години и пратил на оня свят 90 процента от познатите си, ...як човек ... има такива индивиди да пият, да творят и да живеят. Като се замисли човек , че се налива от 40-50 години, наистина при него това е дар, тука трезвениците няма да живеем и 70
33
4
 
7
 
! Отговори
до 31 преди 5 години
И докога ще се чувстваш страхотно ? Докато те лепне цирозата ли ? Без да се плаща данък , никой не се е разминал.
32
1
 
7
 
! Отговори
въздържател преди 5 години
Страшно признание . Голям образ.
31
2
 
5
 
! Отговори
До 31 преди 5 години
Докато си пийваш всяка вечер ракийката, слушаш ли Преслава и Азис?
30
0
 
17
 
! Отговори
qw преди 5 години
Какво е определението за алкохолик?Пиеш всеки ден по 2-3 бири?Пиеш всеки ден по 2-3 водки?Пиеш от сутринта?За съжаление аз пия и пуша всеки ден. Като разход имам предвид е жалко, защото може и без него. Ям месо, пикантно, пия кафе, пия газирани напитки...Всичко което лекарите ми казват да не правя.Избутах по-голямата част от живота си без да съм стъпил при лекар.Имам приятел, въздържател, вегетарианец, спортист... същите години. Сега гасне от рак.А ходи разбери логиката!?
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубаво е да си поркаме непрекъснато..с питиетата идва и меракът, нищо по-добро от пет по сто и тиха ***
28
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наздраве, Тони! От 20-годишен не пропускам вечер - 500-600 грама кайсиева ракийка през седмицата и 800 до литър в петък и събота. Сега съм на 45 години и се чувствам перфектно.
27
1
 
9
 
! Отговори
ля ля преди 5 години
и си си прав Тони!всичките ти филми се харесват и се гледат с огромен интерес!
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Антъниии, Антъни ти ако беше някога алкохолик още в ролята ти в Мълчанието на Агнетата вече нямаше да мязаш на човек а щеше да си изсъхнал от алкохол. Алкохолик бил...муахахахаха... и дето казва колегата по-долу...алкохолик е Пол Гаскойн...от 90 кила човек сега мяза на 60 кила съсухрен старец
25
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 26 Що приказваш глупости, бе? Моя дядо на 96 почина и всяка вечер си пиеше домашна ракийка по 100 грама. Един алкохолик знаеш ли кога ще я докара до 96 години?
24
2
 
14
 
! Отговори
Футуролог преди 5 години
Този уелски въздържател май не е срещал Пол ГаскойнБившия любимец на цяла футболна Англия----Гаскойн------това си е алкохоликВ сравнение с него Антъни Хопкинс е един въздържател-самохвалко
23
4
 
3
 
! Отговори
Калоян преди 5 години
Абе да си алкохолик, не значи само да си пиян на мотика всяка вечер и да не може да говориш. Може и да пиеш по една две чашки, ама ако е всяка вечер, пак си алкохолик.
22
5
 
7
 
! Отговори
Циник преди 5 години
В България имах колега - стабилно момче, който мразеше алкохолика баща му.Не съм го питал - защо точно....Тука псевдокуладжийски лафове - за тази пълна npocтащина алкохолизма.Отврат
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Gorkiyat.