Мел Би на 43: От "Spice Girls" до телевизията

Ето най-любопитното за популярната британска певица
29 май 2018 07:10, Красимир Ангелов
6

Снимка: Reuters

На 29 май рожден ден празнува британската певица, текстописец и телевизиона водеща Мелани Браун. Тя е родена през 1975 година в Хеърхилс, Лийдс, Великобритания и започва своята музикална кариера през 1994 година.

Мелани добива популярност в края на 90-те години като член на изключително успешната момичешка поп група "Spice Girls". Прякорът й в групата е Мел Би, или още "Scary Spice". Малко по-късно тя развива и самостоятелна кариера в музиката, като се изявява още и като телевизионна водеща.

Ето интересни факти от живота на бившата звезда на "Spice Girls":

Майката на бъдещата певица е англичанка, а баща й е от карибския остров Сейнт Кидс и Невис.

Преди създаването на Spice Girls младата Мелани работи като танцьорка в хотел в английски курорт.

Има 2 самостоятелни албума, излезли след разпадането на групата.

Мел Би има връзка с актьора Еди Мърфи, от когото има и дъщеря, родена през 2008 година.

Бившата спайска има още 2 дъщери - през февруари 1999 се ражда Феникс, като баща на детето е танцьорът Джими Гълзар. През лятото на 2011 пък се ражда третата й Медисън. Баща на детето е Стивън Белтафоне.

Изявява се като съдия в риалити шоуто "Америка търси талант" и в австралийския "X фактор". Участва и в други подобни формати.

Състоянието на Мел Би се оценява на близо 85 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Мел БиЗвезден рожденик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Те всички са такива преди 5 години
.. нестабилен, да пушиш цигари, да си на въпреки, да се бунтуваш по принцип, да си проблемен, нали това е готино и мъжко, и да си както са те - сега излязоха че всички почти без ичключение са имали ментални проблеми, това отделно от алкохоличма и наркотиците за които и едно време знаехме но това беше часг от пакета да си готин, антисоциален.. поп културата е мн. ниско качество световна чалга но нямаме историческия замах за да го видим, аз даже не съм истински сноб, просто е обективно лол
5
2
 
1
 
! Отговори
Те всички са такива преди 5 години
Ами тази другата как беше дето напусна нали излезе че се е снимала за порно списание и някакви други работи преди Спайс Гърлс. Пак ни преметнаха като ни натресаха *** и танциорки да имат толкова влияние чрез музиката си. Вижте цялата история на популярната музика като се почне от митичните Елвис и Бийтълсите, всички са хора които не би трябвало да могат да имат влиянието което имаха, покварата леко по леко се прокрадна и по едно време направиха така че за да си готин трябва да си нестаби
4
2
 
17
 
! Отговори
сс преди 5 години
Май само от мен няма дъщеря.
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мда, вече има изобилие от известни ***...
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това с танцьорката в хотел не го знаех. Ясна е значи работата. Ама пък какво от това, всеки е започнал от някъде. Аз като не съм бил тамцьор в хотел къде са ми 85-те милиона :)
1
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Kypтизанкa.