Пораснал герой от "Хари Потър" се ожени

Матю Луис се прочу с ролята на Невил Лонгботъм в поредицата
29 май 2018 11:52,
3

Снимка: Instagram

Матю Луис се ожени за приятелката си Анджела Джоунс, година и половина след като двамата се сгодиха. Звездата от филмовата поредица за Хари Потър потвърди новината за новия си сеем статус в социалната мрежа.

В хумористичния си туит, актьорът уверява, че не успял да гледа изпълнения на групата "Арктик мънкис", защото бил прекалено зает със сватбата си.

"Пропуснах изпълненията на "Арктик мънкис" не само в Лос Анджелис - бандата изнесе концерт в Италия по същото време, когато сключих брак. Много съм ядосан", е написал той върху снимката, публикувана в Instagram, на която е компанията на булката.

28-годишният британец и Анджела Джоунс оповестиха годежа си през декември 2016 г. "Те са на седмото небе от щастие", заяви тогава говорител на актьора.

Актьорът за пръв път срещнал Анджела по време на събитие в студиата на "Юнивърсъл" в Орландо през януари 2016 г. Носят се слухове, че й предложил брак пред Айфеловата кула в Париж, съобщава БТА.

Матю се прочу с превъплъщението си в образа на Невил Лонгботъм в магичната поредица за Хари Потър. И е доказателство, че магията съществува, защото промяната във визията му от тийнейджърството до днес е коренна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Облечени изглеждат добре.
2
0
 
5
 
! Отговори
ЯЯ преди 5 години
Ако ще да я е подпрял на кулата,на кой му пука ...
1
1
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
просълзих се от умиление...