За изнасилване: Повдигнаха обвинения на Харви Уайнстийн

Филмовият продуцент продължава да твърди, че е невинен
31 май 2018 08:12,
34
За изнасилване: Повдигнаха обвинения на  Харви Уайнстийн
Снимка: Reuters

Филмовият продуцент Харви Уайнстийн вече е с повдигнати обвинения в изнасилване. Те са за изнасилване от първа и трета степен (изнасилване и принудително фелацио) и престъпно сексуално деяние от първа степен.

Това съобщи окръжният прокурор на Манхатън Сайръс Ванс, цитиран от Ройтерс и Франс прес.

Уайнстийн е обвинен в различни видове сексуално непристойно поведение от над 70 жени, като някои от случаите са отпреди десетилетия, припомня БТА.

Уайнстийн отрича да е правил секс без взаимно съгласие.

Ако бъде признат за виновен по обвиненията, той може да получи присъда между 5 и 25 години затвор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Старица крещяла на Красний площад.Дошла милиция."Почему крещите? -Меня изнасилили.Когда? сорок лет тому назад.Тогда почему крещите? Приятно вспомнить. Отговорила старицата
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бре умници! Човечеството съществува защото прави секс.То е като храната, която е спасила човечеството от гладна смърт. Ами разбира се че всяка *** може да изпищи след като е разтворила краката и дала.
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига циркове. Това е все едно всяка местна отмъстителна кифла утре да тръгне да съди Коко Динев или Митьо Пищова за същото.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставете човека бе злобни куртизанки такива! Малко ли сте облажили покрай него?!?
21
0
 
6
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
Ми така е! В погрешна държава се е родил тоя. При нас като съдеха комунистите на времето през 90-те, ги съдеха само за злоупотреби с държавни пари. Че те нашите не са егали. Да не говорим, че преди 2 месеца същият този сайт пусна новина, че е изтекла давността за убийството на Илия Павлов и убиеца може официално да се появи, защото били минали 25 години. А тоя, пляснал по *** някаква преди 30 годин' и "На, сега!
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Много сте отворени и разбиращи всички, но ако дъщеря ви отиде на работа и шефа и каже да му напвари едно блоуи...ще ви се иска да го пребиете, нали?"Вярно. Обаче ако същевременно дъщеря ми е получила милиончета, не е изревала веднага, а след 20 години, ще я нарека с истинското и име. После ще я изпратя по живо, по здраво, а аз до края на живота си ще се чудя къде съм се провалил във възпитанието.
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напълно заставам зад Харви - какви са тези обвинения за изнасилвания след 10-20 години? Като са ги изнасилили да бяха сигнализирали веднага, да си бяха извадили медицинско, то по-същата логика и той може да претендира, че са го насилили.
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ще спиш с ***,по добре върви и си плати,да ти е спокойно.Като се правиш на играч,сега ще яде хурката.Няма безплатна манджа Харви.
17
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Туй за взеимното съгласие в тези случай е нещо много абстрактно щом го няма документа за взаимното съгласие и намеренията от страните,но ако каже и се докаже,че е пасивен към такива връзки тогава с взаимното съгласие или без и даже намеренията от страните отпадат като остават приятелските другарски срещи щот е предпочитан по ред причини,а над неговата продуценска деиност стоят други финансисти и критици,които го оценяват от мащаба на кадърен инвеститор избиращ подходящите проекти,непосредствени.
16
0
 
12
 
! Отговори
123 преди 5 години
До АнонименТези дето са станали звезди не са ги карали насила. Я виж Анджито по едно време колко кинти правеше на един филм. Колко му е да преспи с тоя. не случайно се казва: "най-древната професия" все пак. Стига евтин популизъм.
15
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много сте отворени и разбиращи всички, но ако дъщеря ви отиде на работа и шефа и каже да му напвари едно блоуи...ще ви се иска да го пребиете, нали?Тогава ще сте много големи мъже.Ама, нали е на чужд гръб...така е най-лесно, *** да съди.
14
0
 
10
 
! Отговори
МЪРШИ преди 5 години
ВСИЧКИ *** СА СЕ БИЛИ СЪГЛАСИЛИ, НАЛИ СА СЕ СНИМАЛИ ВЪВ ФИЛМИТЕ МУ, НАЛИ СА ВЗЕЛИ РОЛИТЕ ОТ ТАЛАНТЛИВИТЕ. ПРЕЦАКВАЛИ СА ДРУГИ, СТАНАЛИ СА ИЗВЕСТНИ И СЕГА ДАЙ ОЩЕ
13
0
 
0
 
! Отговори
Dublin преди 5 години
Znachi FLIRTA se vodi vece za seksualno nepristoino povedenie...S tazi tolerastka sHHItokracia...da ne dovedem nestata do sheriat...Pocvam da si zadavam vuprosa-dali t.n.eliti vece niamat razraboteni medicinski varianti za naistina IZKUSTVENO osemeniavane...V momenta, kogato gi polucat...cakaite polovia akt da se kriminalizira...
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А нещото, наречено давност? Харви, въпреки че е сладур, не е редно да бъде съден, че е застрелял врабче се прашка когато е бил на десет.
11
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не приятна физиономия Ако тия изнасилените ,не бяха спали с него Никой нямаше да знае коя е Анджелина или Бранджелина или Еди коя си Колко актриси има убиват да спят с някой такъв продуцент ..Спали с него когато били гладни и жадни и сега да са пак под прожекторите ...решили да надигат вой Една нали осъди Бил Косби ,и му взе 3 милиона За това са тия там ,да вземат някой долар Как ше изкарат няколко милиона иначе
10
0
 
15
 
! Отговори
123 преди 5 години
Според слухове са го погнали неговите собствени "хора" заради вътрешен конфликт. На някакво "парти" (разбирай оргия), някакъв от неговите си му се е пуснал, но Харви го пребил като куче, защото си е хетеро. Онзи обаче е с по-висок чин в организацията и това е ответният удар. Пак според същият слух брат му на Харви, дето се отказа от него е педи и се е отказал от него, защото Харви е хомофоб (и да не го отнесе и той).
9
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-вероятно е било по взаимно съгласие, с елементи на настояване от женска страна. Позабвалявала е чичо Харви, получила е ролята и 25 години по-късно се с сетила ,че не е искала. Жена съм , виждала съм как се предлагат разни момичета на мъж ,от който може да извлече някаква полза.
8
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 5 години
До BurzumМинало е с блудство, платили са само половината договорена сума.
7
1
 
3
 
! Отговори
123 преди 5 години
До до 123Глупак всичко е политика, този си го гонят неговите собствени "хора". Ще го осъдят. Ще видиш.
6
2
 
8
 
! Отговори
до 123 преди 5 години
От къде знаеш, че ще го осъдят бе? Даже и в САЩ, няма как да се докаже изнасилване с десетки години давност! Човек с неговите възможности ще се справи с разни, решили да изкарат някой долар.