Карам го ден за ден... Джей Ло се хвали с тяло на девойка

Сякаш 48-годишната дива става по-млада с годините
2 юни 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
18
Карам го ден за ден... Джей Ло се хвали с тяло на девойка
Източник: Instagram

Дженифър Лопес е от жените, които сякаш се подмладявам и разхубавяват с годините. И изглежда това не е само външно и благодарение на козметика и разкрасителни процедури. Певицата работи усилено за формите си и гордо приема комплименти, че тялото ѝ е като на 25-годишна, разкри самата тя.

В новия брой на сп. Emmy латината сподели: "Вижте, в даден момент ще остарея. Ще казват за мен: тя изглежда стара! Но сега удържам нещата. Онзи ден, Алекс беше на двора и ме помоли да му донеса нещо. И аз изтичах да го направя. Той ми каза: "Тичаш като 25-годишна".

"Не съм намалявала темпото от години и предполагам затова тялото ми е във форма. Когато то започне да се уморява и се появят болки, нещата ще са различни", добави 48-годишната звезда.

За някои Лопес може да изглежда егоцентрична и прекалено суетна, ала дивата твърди, че не се нуждае от постоянно внимание и светлината на прожекторите.

"Добра съм на сцената, в правенето на снимки и фотосесии. Трябва да съм добра, защото такава е работата ми. Знам как да я върша и го правя. Но не изпитвам нужда да бъда в центъра на вниманието. Предпочитам да не говоря с всички хора на парти. Не съм такъв човек", коментира Дженифър.

Как се справя с динамичното си ежедневие, в което влизат и ангажиментите ѝ като продуцент на шоуто World Of Dance:

"Карам го ден за ден, защото напрежението е голямо и се опитвам да не се тревожа за всичко. Когато се прибера вкъщи, си правя вечеря, после си взимам гореща баня. Хапвам шоколадови бисквитки с мляко и гледам телевизия. И съм щастлива. Утрешният ден отново ще е пълен с работа".

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Ядосан преди 5 години
Хей *** гледайте си работатаДженифър е световноизвестна певица и актриса в целият святМного е яка И не смейте да я обиждате
7
3
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
и къде се вижда тялото и
6
1
 
3
 
! Отговори
гн преди 5 години
прясно мляко ако е с бисквити може да има проблем!!!!
5
16
 
5
 
! Отговори
Таню преди 5 години
Мумията се завръща :)
4
0
 
36
 
! Отговори
Ghost преди 5 години
Пожелавам на всички жени да изглеждат така добре като Джей Ло на нейните години. А на мъжете-да се будят до жени, като нея. Кой квото иска да злобее ,жената си изглежда супер за годините.
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, то понеже тук пишат само принцове и принцеси с перфектни мерки, затова е така, *** коя е тая джей ло, бе и за ква се мисли?
2
35
 
5
 
! Отговори
А на живо сутрин- преди 5 години
Дърто, сбръчкано кюфте...
1
35
 
16
 
! Отговори
Лилито преди 5 години
Тая пък сефте я виждам и чувам.. какво значение има колко яде, колко пие и колко пъти пърди на ден ?