Актьорът Бенедикт Къмбърбач супергерой в живота

Играе Шерлок Холмс, спаси куриер от нападение
21
Актьорът Бенедикт Къмбърбач супергерой в живота
Снимка: архив, Reuters

Британският актьор Бенедикт Къмбърбач, сред чиито роли е тази на Шерлок Холмс в сериал на Би Би Си, бе приветстван като герой, след като спаси куриер на велосипед, нападнат от четирима души, предаде БТА като цитира Франс прес.

41-годишният актьор не се поколебал да излезе от колата на фирмата "Юбър", в която се возел, и да се притече на помощ на куриера, когото нападателите ударили с бутилка по главата, съобщи таблоидът "Сън".

"Колоездачът извади късмет, Бенедикт е супергерой", заяви шофьорът на колата Мануел Диас, цитиран от таблоида.

"Видяхме четирима типове да малтретират един куриер. Пътникът ми изскочи от колата, затича се към тях и ги отблъсна", добави Диас.

Шофьорът излязъл на свой ред от колата да помогне на Къмбърбач, защото се притеснил, че положението ще се влоши.

"Чак тогава го познах. Беше малко сюрреалистично: Шерлок Холмс срещу четирима нападатели, точно на ъгъла на Бейкър стрийт", каза шофьорът. На тази лондонска улица живее литературният герой на Артър Конан Дойл и тя е показана в сериала "Шерлок" с участието на Къмбърбач.

"Опитаха се да го ударят, но той се защити и ги отблъсна. После мисля, че и те го познаха и избягаха. Ако не се беше намесил, колоездачът можеше тежко да пострада", заяви Диас.

Фирмата за доставки "Деливъру" (Deliveroo) похвали постъпката на актьора. "Благодарим ви, Бенедикт Къмбърбач, за вашата смела намеса. Безопасността на куриерите на Деливъру е наш приоритет и всяко насилие срещу тях е абсолютно недопустимо", написа фирмата в Туитър.

През 2014 г. Бенедикт Къмбърбач спечели наградата "Еми" за най-добър актьор за ролята си на Шерлок Холмс в сериала на Би Би Си. Той е играл и в редица игрални филми, сред които "Игра на кодове", "12 години в робство", "Боен кон", "Дама, поп, асо, шпионин", "Стар Трек: Пропадане в мрака", трилогията "Хобит", "Война за светлина", а в последно време е най-известен с ролята на Доктор Стрейндж във филмите на Дисни за супергероите на Марвъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименОх, Анонимен наистина няма да спреш, нали? Какво толкова се мъчиш да доказваш? То едни приказки, то едни обяснения. Пак казвам щом не ти харесва, добре, какво повече. Аз пък го харесвам и точка. Млъквай вече щото стана съвсем досадно. И се научи да приемаш мнение различно от твоето. По това ще си проличи, че си пораснал.
19
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ежедневни лондонски неволи.Какъвто кмета, такива и неволите.Сега им започват неволите...
18
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добра история. Но можеше и по добре.Убер шофера трябваше да е ***.Превоза трябваше да е платен с биткойн.Автомобила трябваше да се управлява от изкуствен интелект.
17
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крайно съмнително и недостоверно. И доста удобно, извършителите изчезват без следа, в градът с нам-си-колко милиона улични камери.Най малкото, че този няма видът да подплаши 4 бандита. Средно висок, по скоро хилав, не виждам какво ще ги стресне. Едва ли е било това, че са го познали че е известен, това би значило, че имат още по добра причина да го ступат, да му вземат скъпите вещи.Актьорът изигра поредната роля, все така неубедително както и на големия екран.
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото това връзване има и много лоша друга страна. Същия *** разум е причината хората да се примиряват със собствената си мизерия, и доброволно да ходят да гласуват за тези, които я причиняват. И да, разбирам трагичното положение на всеки удавник, хващаш се за сламката, която тази новина олицетворява и така желаната празна надежда, която помага да се култивира. Уви, единственото която постига да е залъгва положението, и да ви държи в затвора на "разумите" ви... Приказки от 1001...
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малей, вече и думата М О Д А се цензурира тук. Но поне ни информират за супергероите.
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"А аз просто разбрах едно - ти мразиш този актьор"Нямам отношение към него конкретно. Смятам че определено е яко прехвален, че изобщо не е убедителен в ролите си, не е и зле де, но нищо особено, среден актьор.А това, че го представят за хубавец е направо абсурдно, с тия криви джуки. Но може да е някаква мода, сега грозните джуки явно са голям хит.Това, с което имам проблем е такива жалки ПР акцийки за заблуда на "простолюдието". Тъжно е да виждам толкова заблудени представители на вида...
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слаба работа.Фаворита ми е за папа Франциск, дето извършил ЧУДО, спасявайки живота на болно дете, като го пипнал. И псоле детето отишло на лекар, и изследванията му намерили проблема и докторите го излекували. Което никога нямаше да стане без папата. Амин.
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен Бре, какво изложение! А аз просто разбрах едно - ти мразиш този актьор. Няма проблем мрази си го, но само недей да ми казваш, че ти си човека с високите стандарти. Вероятно ще ми кажеш, че някое актьорче от екшъните е твоя висок стандарт. Типично по тийнейджърски. Не се обиждам, под нивото ми е.
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На фона на случващото се в Лондон последните 3 години, множеството убийства и бандите от ислямисти които ги извършват, няма абсолютно нищо смело в това да скочиш на 4-на непознати, "малтретиращи" някой. Много ме съмнява този човек да е чак толкова глупав и безразсъден. Защото вероятността да бъде изкормен като куче в такива случаи в Лондон е доста висока. Елементарна логика диктува, че не става въпрос за смелост граничеща с глупост, а за това, че е бил наясно че не е в никаква опасност. ПРче
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подплашил 4 мюмюнa от тия дето преди година две боб хвърляше за тях, в най-добрия случай го класира за герой.Супергероите са нещо съвсем различно.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7Мерси за препоръките, но съдейки по това, че не аз съм този, който изпитва нужда да целува зaдници на издигнати от холивуд фалшиви идоли, може би трябва да приложиш съвета върху себе си.Какво смяташ ти се определя от стандартите ти, които явно са доста ниски. Къде видя просташки език път дори и "истинския" Шерлок ще открие.А това криво-муцунесто дърво кой и защо реши да го лансира е мистерия още по-голяма. Изобщо не влиза в обувките на ролите си...
8
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонименайде стига! Това че си глупав вече ми е ясно Недей да продължаваш повече ако поне малко се уважаваш. И ако мога да гадая ти не си по - възрастен от 16 години.
7
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАз няма за какво да съдя по себе си. Просто не смятам че този човек е фалшив. Много ми е интересно ти за какъв се мислиш с този просташки език Не може хърба да се присмива на щърба. По - скоро помисли за себе си, куха главо.
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Боже, колко много простотия има по тоя свят, Боже!"Доста е, чадо, достатъчно, че ордите овци да се връзват на такива, че и още по комично очевадни измами.
5
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 1 Боже, колко много простотия има по тоя свят, Боже!
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Глупости! Поредния завистливец."Не съди за другите по себе си.Да се втурне на 4-*** без дори да знае какви са, що са, дали и с какво са въоръжени... Това и във филм няма да е правдоподобно. Това го правят само хора, които са 100% сигурно, че няма опасност за тях.И нека да позная, извършителите са се изпарили яко дим, и не е останал никой за разпит и показания в полицията?
3
9
 
14
 
! Отговори
До №1 преди 5 години
До АнонименТо е ясно,че си е ПР акция, но явно някоя загоряла джурналистка има мерак някой да и разбута паяжината и си го сънува тоя "герой",а може и джурналист да си има мерак....., не пропускат случай да го изтипосат тоя неориентирания...
2
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименГлупости! Поредния завистливец.
1
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагласена ПР акция според мен.