По холивудски – как се развеждат най-желаните мъже?

Знаменитостите знаят цената на това да са публични личности
9 юни 2018 13:48, Екип на Tialoto.bg
2
По холивудски – как се развеждат най-желаните мъже?
Източник: Instagram

Разводите в Холивуд са почти толкова голямо събитие, колкото и сватбите. Интересът към звездите, предприели тази стъпка, е огромен, което ги поставя в тежка ситуация – от една страна ближат рани след емоционалната катастрофа на законните си връзки, от друга трябва да се крият от папараците и да избягват нахалните репортери, които не ги оставят да преживеят на спокойствие мъката си.

И все пак знаменитостите знаят цената на това да са публични личности и намират начин да се справят със ситуацията.

Джъстин Теру например обяви, че приключва брака си с Дженифър Анистън преди повече от три месеца и междувременно стана редовен посетител на всички модни шоута. Актьорът свали халката си и дори се отправи към Южна Франция на почивка с приятели. По последни слухове, Теру може да е забил горещата си колежка Ема Стоун.

"Той се наслаждава на живота на необвързан мъж. Напоследък е домакин и гост на доста приятелски събирания. Опитва се да се заобикаля с приятели, а не да мисли за развода си", каза източник през март пред E! News.

Колегата му и друг бивш съпруг на Дженифър Анистън – Брад Пит също се е фокусирал върху себе си, опитвайки се да превъзмогне проваления си брак с Анджелина Джоли, която му роди три деца. Двойката се раздели през септември 2016, а оттогава той лека-полека се скри от медийното пространство и според негови близки е предприел по-интровертен начин на живот, но фокусиран върху това да се храни здравословно и да се отърве от вредни навици като пиенето.

"Раздялата беше брутална и един от най-тъжните периоди в живота му, но сега той е много по-добре. По-щастлив е и се чувства в по-добра форма", сподели неотдавна близък до актьора пред E! News.

Как се разведоха други холивудски знаменитости четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клоаката Холивуд където всеки е с всеки временно и се менкат постоянно по между си.
1
4
 
3
 
! Отговори
срамота не преди 5 години
боже каква глупост са хомосексуални съжителства грях кви сватби кви бракове кви сексове кви разводи содом и гомор не сме гнусни не сме обратни не съм обратен не е обратното не съм *** не съм *** не съм гнусен не съм хомосексуален не съм хомосексуалист и не се срамувам че съм хетеросексуален глупавите се срамуват ние сме хетеросексуални лъжите ви не не ме интересува не