Разходка в дома на ангела на Victoria’s Secret Жозефин Скривър

Супермоделът дели дома си с музиканта Алекс Де Леон
Обновена: 9 юни 2018 16:21 | 9 юни 2018 16:21, Теодора Драгоева
1
Разходка в дома на ангела на Victoria’s Secret Жозефин Скривър
Източник: architecturaldigest.com

Супермоделът Жозефин Скривър и музикантът Алекс Де Леон наскоро завършиха обзавеждането на своя нов и първи общ дом в Нешвил, Тенеси. Датската красавица и любимият ѝ мъж отварят вратите на модерната си къща специално за новия брой на списание Architectural Digest.

Логично интериорът на дома на влюбената двойка е вдъхновен от Скандинавия. "Hygge" – така се нарича датската концепция за създаване на уютен дом, която в последните години завладя света. Акцентите в този тип интериор са земните тонове в бяло и сиво, чистите и прости линии, големите прозорци.

"Аз не съм голям фен на многото цветове, защото самият дизайн на мебелите не може да  изпъкне", казва родената в Копенхаген Скривър. За щастие нейният приятел има сходен вкус.

За създаването на красивия интериор в дома на двойката помогнала и дизайнерката Ейприл Томлин, която в продължение на една година измисляла детайлите в къщата.

Домът на 25-годишната красавица може да се похвали и с шест акра гориста земя, която я обгражда. "Мисля, че това е първото място в Щатите, което ми напомня малко за Дания", обяснява тя.

Де Леон, който e вокал на рок бандата The Cab, допълва: "Крайният резултат е дом, различен от всеки друг в града".

Вижте вдъхновения от Скандинавия дом на супермодела Жозефин Скривър и на музиканта Александър Де Леон в галерията на Tialoto.bg


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
зевзек преди 9 месеца
бяло и тъмно сиво за къща ... все едно е траурна агенция . всички позабогатяли к.и.ф.л.и са абсолютно еднакви като мозъчни клетки :))) ... по света и у нас ... дип че тази има по-голям размах подплатен от повече пари .

Рецепти за тирамису
Рецепти за тирамису

Рецепти за тирамису

Таро прогноза за април за всяка зодия
Таро прогноза за април за всяка зодия

Таро прогноза за април за всяка зодия