Русата Златка дебютира като певица пред 3000 души

Стотици си пожелаха "безвалериево лято" на Bedroom beach
11 юни 2018 17:15, Александър Попов
37

Снимка: Иван Ерменков

Напук на заканите на вицепремиера Валери Симеонов, че ще закрие "Какаов плаж, Единствения и Спалнята", близо 3000 души се стекоха на откриването на Bedroom beach през уикенда. Куп звезди, известни спортисти и представители на бизнеса си дадоха среща през двата дни и се включиха в купона.

Симеонов обаче успя да влезе във фолклора на феновете, които си пожелаваха "Безвалериево лято".

Домакините предложиха ексцентрична и запомняща се програма. Първата нощ предложи зрелищен и цветен спектакъл с атрактивни изпълнения на балета, а Златка Райкова направи своеобразен дебют на голяма сцена.

За първи и единствен път тя се изяви на сцената на клуба като певица и изпълни микс от няколко световни хита.

Темата на авангардното парти бе в стилистиката на "Burning man", а зад пулта бяха резидентите Vasco C, Dimo BG, C-Fucion. Екипът на Донка Боева и Галя Христова създадоха един "нереален" свят от музика, светлина, танци и визия, които наелектизираха обстановката в препълнения клуб.

Славея Сиракова, Мис Плеймейт Нора Недкова в компанията на Христо Сираков, известен с прозвището Ицо Стоте манекенки, Александър Сано, футболният шеф Даниел Боримиров, Благой Георгиев, Жени Калканджиева бяха само част от популярните светски личности, които се забавляваха с най-актуалните летни парчета.

През сезона на сцената на клуба ще се изявят 100 Кила, Гери-Никол, Криско, Тита, FO, Павел и Венци Венц.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
6
 
! Отговори
Русата патка? преди 5 години
Пак повтарям, хем проста, хем евтина!
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До :)))На снимка 1, дирници като от третокласен бардак. Откъде ги събраха тези, бе?Не знам тези момичета дали са прости, необразовани, нагли или каквото лошо качество се сетиш, но телата им са изключително красиви и изваяни с много спорт и хранителен режим.Можеш да ги наречеш всякак, но не и треторазрядни.
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
....на сцената на клуба ще се изявят плявата -100 Кила, Гери-Никол, Криско, Тита, FO, Павел и Венци Венц....
25
0
 
5
 
! Отговори
:))) преди 5 години
сн.13-ПенЦионер в демеция с надуваема sex doll менте.
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А отдолу руса ли е, или златна тази Златка? То отдавна певиците и певците не пеят, защото не могат, поне тази ще е по-приятна за окото.
23
4
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
По- добре Златка, отколкото онзи г.ном Поли Генова или т.рътлестата Гери-Никол и още много фалшиви и лансирани "звезди". Златка поне става за гледане.
22
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През сезона на сцената на клуба ще се изявят 100 Кила, Гери-Никол, Криско, Тита, FO, Павел и Венци Венц....---------------------Ех че чудни певци си имамеее!!! Lol
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Последно колко гейпарада е имало, като изключим парламентарния контрол?
20
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УЖАС!Тези изглеждат като банда ***.Все едно си ги извадил от декор на садо-мазо филм
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е кой е казал че не е хубава и какво значи 30+жена,и защо да е изключение нейното тяло.Основния въпрос е защо трябва да пее?¿??
18
3
 
9
 
! Отговори
:))) преди 5 години
На снимка 1, дирници като от третокласен бардак. Откъде ги събраха тези, бе?
17
2
 
4
 
! Отговори
До Нерез преди 5 години
Бедрата - на сн.3 като козунаците на 50-годишна леля, а на сн.4 - като на 70-годишнаклощава от злоба баба, които вече са започнали да се спуздрят.Това означава, че не посещава чак толкова редовно фитнеса и цялата плът на бедрата постоянно заема различни, не естетични форми.Но за еднократен сеанс с нерез става.
16
0
 
21
 
! Отговори
Волф преди 5 години
Мислех, че отпадъците на сметището ги карат, пък то...
15
10
 
9
 
! Отговори
Край преди 5 години
Това момиче от години се опитва да избяга от лековатия имидж които му създава красотата. И все повече успява. Злати не е глупава и не е нахална както я описвате. Че е красива се вижда от километри.
14
0
 
9
 
! Отговори
АЗ76 преди 5 години
офффф! че починем от простотия. :)
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казах й: Ти си много хубаво момиче, ама красотата е преходна. Я по-добре кажи какви са ти професионалните и личните планове? И тя рече: Мии, певица! Не става дума за Златка, а за мой познат в пряк контакт със Златкоподобна...
12
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Утайката на обществото
11
2
 
9
 
! Отговори
Клара преди 5 години
Симпатяга е , но няма кой знае какъв глас! Но пък важен е силикона!
10
8
 
5
 
! Отговори
Клеций II преди 5 години
Хахахаха, 13-та снимка пичове ... Ицето кърти. Да е жив и здрав и да е-е докато може, другото са празни приказки от завистливи неуданици. Удри бай Ицо!:)
9
11
 
25
 
! Отговори
Нерез преди 5 години
Че е простотия, тук всички сме съгласни (с малки, но незначителни изключения). Прави ми впечатление, обаче, какво тяло има русото Злате. Перфектна фигура за 30+ жена, бедрата са и като на 20 годишно момиче. Това, скъпи префарцунени и супер интелектуални дами, не става с ехидни забелжки и високомерие пред мониторите, става с ежедневни тренировки и дисциплина. За това Златето получава моето уважение. Руса, глупава, нахална ... може, но че е хубава, хубава е. И сама си го е направила.