Деси Цонева с 19 г. по-възрастен, извадил я от депресията

Явор Стефанов я спечелил от третия поглед, заедно са година
13 юни 2018 19:44,
75
Деси Цонева с 19 г. по-възрастен, извадил я от депресията
Снимка: Love style

Тв водещата и репортерка Деси Цонева проговори за първи път пред списание Love style за новия си приятел Явор Стефанов, с когото е щастлива от една година, но двамата упорито криеха връзката си от медиите.

"Срещнахме се съвсем случайно. Майка ми ме покани на почивка с нея и сина ми Яни с абсолютно нова компания, която почти не познавахме. След смъртта на тати имахме нужда от нещо такова. Аз приех и там срещнах Явор...

Вечеряхме в един ресторант цялата компания. Той ме заговори и на третия поглед бях негова. След вечерята ме хвана за ръката и оттогава не сме се пускали. Любов от пръв поглед!" - признава Деси.

От самото начало тя заживяла в неговия апартамент заедно с дъщерите му от неговата предишна връзка, която приключила преди две години и половина.

Цонева разкрива, че синът й Янчо и майка й Мариана много харесват Явор. "Някой път даже си мисля, че тати ми го е пратил, за да ме види щастлива отново, след като ни остави. След смъртта му бях ужасно нещастна и начинът, по който живеех, не променяше това.

Явор ме извади от тази депресия и отново мога да кажа с ръка на сърцето, че съм истински щастлива и вярвам само в хубави неща. Върнах си този силен позитивизъм, който винаги съм имала", доверява дъщерята на Димитър Цонев.

По никакъв начин не я притеснява, че любимият й е доста по-голям от нея, защото винаги е харесвала по-зрели мъже. "Разликата ни е 19 години – колкото един кармичен цикъл! Тоест аз съм родена за него, това е нашата съдба" - казва още щерката на покойния телевизионер Димитър Цонев.

А дали двамата вече не мислят за брак? "Всяко момиче мечтае за сватба, но на този етап е още рано. И двамата имаме по един неуспешен брак зад гърба си и не бързаме", категорична е Деси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
8
 
! Отговори
:))) преди 5 години
Мислех,че няма по глуповати "бизнесмени" от любимия Миро на Черната Златка,и от малкия гущер,а то имало.
63
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази можеи да е излязла временно от депресията но този се е вкарал във алкохолен филм който яко ще го депресира.Визията и държанието и са меко казано отвратителни.
62
3
 
19
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Изключително невъзпитан.но същество, не зная на какво се дължи, все едно е отрасла в гората- вика, прекъсва събеседниците си, хили се, нетактично, несъобразителни и винаги държи да се покаже по всички медии, направи го и след смъртта на баща си. Какво да очакваме от жена, гримирана на погребение. Имала е такъв пример в лицето на родителската си, която също се беше написала в минипола, за съжаление класа не се купува
61
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шантава работа! Сега й липсва баща й , затова е намерила утеха, но не мисля , че имат бъдеще . Все пак й желая щастие!
60
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност Деси Цонева е улучила доста добре възрастовата разлика, която е подходяща за жени на нейната възраст. Това младоците никога няма да го схванат, но когато мъжете станат на над 50-55 години, ще го разберат, жените не.
59
5
 
12
 
! Отговори
Дядо Доколянков преди 5 години
Спор няма! Старият файтон вози най-хубаво.
58
1
 
13
 
! Отговори
До 54 преди 5 години
Защото имат мозък колкото на една кокошка.
57
0
 
11
 
! Отговори
дедо преди 5 години
и аз лекувам депресии
56
3
 
7
 
! Отговори
Карма Ичкова преди 5 години
Мило неопетнено и чисто като сълза дете,Знаеш, че един кармичен цикъл е недостатъчен(след около 200 идва щастието).Препоръчвам ти следващия кармоспасител, депресиобор да е поне два цикъла по-възрастен.Ще удариш наведнъж три неща-приятел,баща и дядо(все к...вари).Апропо аз му викам на моя:-Дрътооо,ти с тия седем години повече от мен, аз докато търча за цукалото, ти си оп и кал къщата.Плачи дете, баща ти е невинен...Очаквайте продължение...
55
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля, че тя е доста зле. А колко щаслива беше на погребението на баща си. Олеле.
54
0
 
14
 
! Отговори
Гунчо преди 5 години
Дипресиата ходи по хората...пък тая как я я прихванала...
53
0
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Защо нашите по известни момичета, като се снимат си правят устните като кокоши ***! Големи трътки са!
52
2
 
23
 
! Отговори
Ако преди 5 години
правилно съм разбрал,значи въпросният Явор. първо и го вкарал,след което я извадил от депресията?!?!Да разбирам ли,че в случай,като нейният,депресията се лекува не само с хапчета,но и с кинти,и то много кинти?!?!Разликата е не толкова във възрастта,отколкото в размера на банковата сметка!?!?А най-добрата виагра за мъжа са парите,власта и секса с по-млада жена!?!?И ако "любовта им" е финансово подплатена,и мадамата материално задоволена,раят е тук на земята,а не там горе в небесата?!?!?!
51
1
 
28
 
! Отговори
Petar, NY преди 5 години
Стар козел млада върба лющеше... този ми е новият идол :)
50
5
 
23
 
! Отговори
ядрен физиг преди 5 години
Мъъкаа, българина масово не чете книги, камо ли учебници. Всеки иска да е Сузанитка, Симонка, особено Деска. Защо така бе момичета кокичета. Купете си поне.
49
2
 
26
 
! Отговори
Пимпи преди 5 години
Аа щом е издател, ще и чете приказки за лека нощ. Важното е, че се обичат младите. Пък дали има мозък или като му врътне един комплимент и на него му изтича мозъка - все тая. Имат си и деца вече, ко повече им трябва?
48
0
 
33
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Яворе, Яворе, какъв автогол си вкара с тази, Яворе...
47
1
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явор Стефанов е собственик на "Анибус" и Булвест 2000. Майка й сто процента я е сритала под масата с думите " Дръж го тоа, ***! Фрашкан е с мангизи!" НИЩО НОВО ДОД СЛЪНЦЕТО.
46
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Богат грозен и стар няма.
45
1
 
28
 
! Отговори
ала бала ница преди 5 години
денги, денги...диги,диги,диги