Джоли може да загуби попечителство над децата

Съдът отреди повече време на Брад Пит с наследниците му
13 юни 2018 13:37, Eкип на Teenproblem
13
Джоли може да загуби попечителство над децата
Снимка: Reuters

Анджелина Джоли може да изгуби попечителството над шестте деца, които имат с Брад Пит. Според The Blast, съдия, който е работил по делото по развода на двойката, е отбелязал, че децата не поддържат почти никаква връзка с баща си, което не им се отразява добре. 

В официалните документи дори бил направен летен график, който определя колко често Брад Пит трябва да вижда потомците си през следващите месеци. Това важи за всички деца, освен Мадокс, който е най-големият им син (роден 2001 г.) и му е позволено сам да реши дали иска да прекарва повече време с баща си или не.
 
Говори се, че Брад трябва да е с децата от 8 до 17 юни, като в тези дни прекарва поне 4 часа с тях. За тази цел той ще трябва да е в Лондон, където Анджелина в момента живее под наем.
 
Тогава звездата от Fight Club ще трябва и да избере едно или две от децата, с които да прекара време самостоятелно, след въпросния период. Постепенно, ще трябва да взема и другите и да прекарва самостоятелно време с тях поне по два пъти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ми се мисли за Брад. Тая ненормалната едва ли ще го остави човечеца на мира до края на живота му.
12
0
 
5
 
! Отговори
Една добра идея преди 5 години
Да си разделят децата по соломоновски-половината(белите) за него,а другите за нея,ха-ха.Е нема такава до.лна ку.чка като Джоли!
11
0
 
9
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Тая Джоли ,как не е осиновила от всяка държава по едно да си ги колекционира. Аз мисля ,че манийте на така наречените"звезди" нямат край.
10
2
 
16
 
! Отговори
AAA преди 5 години
От цялата статия изобщо не разбрахме защо Джоли ще губи попечителство. Заглавието казва едно, съдържанието съвсем за други неща. Нормално - български журналист.
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко че не остана с Дженифър Анистън, тя е многопо-нормална.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като ни занимаваха толкова време с Харито и Меган и с Роската и Деси банова - върнахме се на Анджи и Брад пит. нямакак.тази змия Анджелина джоли и аз не мога да я понасям. ОСвен че разстрои купища бракове, нищо друго не е направила. доказана бисексуална лесбийка.
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сегашната, професорката изглежда да е най-свястна от 3-те. А А.Джоли, само като и видя змийския поглед и ми се отщява.
6
25
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
МАЙКАТА Е РОДИТАЛЯТ НА ДЕЦАТА / НЕ ОСИНОВЕНИ/ ! ТЯ ЩЕ РЕШАВА БЪДЕЩЕТО ИМ - В СЛУЧАИТЕ ,КОГАТО БАЩАТА НЕ Е НАЛИЧЕН / ,НО САМО КОГАТО НЕ Е С ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ И ЗЛОБА!!! В НОРВЕГИЯ НЕЩАТА СА ЯСНИ : " чупка" родители децата са собственост на- КОЛЕКТИВНОТО НИ ОБЩЕСТВО !!! ДЕЦАТА СА БЪДЕЩОТО НА "КОЛЕКТИВНОТО ОБЩЕСТВО"- НО ТЯХНО -НЕ НАШЕ / НА РОДИТЕЛИТЕ / ...НИЕ САМО -РАБОТИМ-БЛЪСКАМЕ И ПОМАГАМЕ ЗА БЪДЕЩЕТО ! НОВИТЕ СИ СЪЗДАВАТ РАБОТНА СОЦИАЛНА СРЕДА - БЕЗ ДЕЦАТА НА ОГРАБИТЕЛИТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Diderov bis4a gamena kolko prekarva s deteto si to ot nego li e kapka super jena isgoni suderov da se kekuva podnasva4a na gerb paterizata suderv
4
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото и да не е политкоректно: Ако някой разреши на детето ми на 4 г да започне да пие хормонални препарати, защото се било "осмислило" от другия пол, земята ще обърна, но няма да си оставя детето там!
3
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е готин Брад Пит.Трябваше да остане с Анистън.
2
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Беше само въпрос на време. Тази много е изкукала.
1
1
 
48
 
! Отговори
Един преди 5 години
Нe случи на жeни това момчe. Първата яловa, втората осинови половин Азия. Малшанс...