Съдят актрисата Роуз Макгаун за... наркотици

Тя бе сред първите, обвинили Харви в сексуален тормоз
14 юни 2018 08:50, Петя Славова
8
Съдят актрисата Роуз Макгаун за... наркотици
Снимка: БТА

Американската актриса Роуз Макгауън, една от първите, обвинили продуцента Харви Уайнстийн в сексуално насилие, ще се изправи пред съда на 15 януари догодина по обвинения за притежание на наркотици, съобщи Асошиейтед прес.

Миналата година полицията откри кокаин в лични вещи на актрисата, оставени на международното летище "Дълес" в щата Вирджиния, пише БТА.

Роуз Макгауън отрича обвиненията. Според нея наркотиците са й били подхвърлени по нареждане на американския продуцент.

Адвокатът на Харви Уайнстийн - Бен Брафман, определи твърденията й като "абсурдни".
Роуз Макгауън и други жени, които обвиняват Уайнстийн в сексуални посегателства, твърдят, че той прави всичко възможно, за да ги очерни. Американският продуцент отрича обвиненията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Арогантна лъжкиня като всички феминистки. Някой и бил подхвърлил наркотици... Тая трябва да я съдят и за лъгане на официални съдебни власти... Всичкитре феминистки са такива - нямат никакви скрупули да лъжат, насилват и крадат.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продуцента, за когото лъже и когото иска да изцоца и подхвърлил наркотици на летище..... АааахахахахахахахахахахахахахахахахахахгаВзе да излиза истината за тея крадливи и лъжливи феминистки - психопатки ;)))
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ми е интересно - прости-тутките носят ли отгвороносто за действията си?
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо - съществува такова нещо като свободна воля. 99 процента от сегашните актриси са бивши келнерки. Станали са звезди с яко дух-ане, обаче, сега се оплакват. Но не искат обратно келнерския си живот. Лицемерие!Второ - оплакват се след 20,30,40 години - няма такова нещо като закон за ретроактивон действие.Трето - насажда се мнение че сексуално насилие е само над жени.Четвърто - насжа се психоза че всички мъже са сексуални насилници.
4
0
 
12
 
! Отговори
dmx преди 5 години
До АнонименТака е, прав сте. А и съм допуснал фактическа грешка. Наркотиците и е подхвърлил Тръмп, както става ясно от последния пасаж.
3
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам всички коментиращи, които имат дъщери...когато те пораснат и постъпят на работа...да са при някой като Харви Уейнстин.Да се върнат разплакани вкъщи, че той е искал да му ду....т...да ги притисне, че ще ги уволни и че ще направи така, че в брашна да не могат да си намерят работа.И тогава...всички тези коментиращи да кажат, дали ще мислят по начина, по който го правят сега.Да изкарват Уейнтин едва ли не, егати и мачото.
2
0
 
28
 
! Отговори
dmx преди 5 години
Вероятно Харви Уайнстийн и е пудрил носа насила. А, всички ***, които се тикат с краката напред в актьорския бизнес са нещо като светици. Аз поне така разбрах от вестниците
1
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че това си е обществена тайна. И за "услугите" които трябва да предоставят актрисите за да влязат в бизнеса и за наркотиците, които масово се употребяват в тези среди. Таз си е правила илюзии, че ще настъпи някого по мазола, но ще и се размине за наркотиците, които 99.9% е приемала.