Зейн Малик – откровен за връзката си с Джиджи

Попзвездата трогателно загадъчен пред списание GQ
23 юни 2018 09:15, Теодора Драгоева
10
Зейн Малик – откровен за връзката си с Джиджи
Снимка: сп. GQ

Британската попзвезда Зейн Малик е трогателно загадъчен в новата си фотосесия за списание GQ. 25-годишният талантлив певец носи някаква мистериозност в погледа си, която вълнува жените по цял свят.

На всичкото отгоре дамите се побъркват и от факта, че Зейн показва истинско презрение към стандартните правила в шоубизнеса, което си е доста секси.

В интервюто Малик споделя, че не желае да поставя етикет на отношенията си със супермодела Джиджи Хадид, с която ту се събират, ту се разделят, тъй като не иска да живее според очакванията на хората.

Видимо Зейн иска да запази романа си с Джиджи извън обществения фокус, но все пак казва за 23-годишната дългокрака блондинка: „Много съм благодарен, че я срещнах. Тя е хиперорганизирана, искрена, позитивна.“ Той дори се шегува, че рано или късно ще я остави да управлява финансите му, защото със сигурност ще се справи много добре.

Бившият певец от групата One Direction също така споделя, че Хадид му е помогнала да се пребори с безпокойството си и да погледне на славата си от положителния ъгъл.

Джиджи и Зейн се запознаха в края на 2015 г., като бяха гаджета над две години и дори се появиха на корицата на Vogue заедно. В началото на март т. г. се разделиха, но два месеца по-късно се появиха слуховете, че са дали нов шанс на любовта си.

Вижте снимките на Зейн за новия брой на GQ в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали знаете, че като ги хейтвате живота ви няма да стане добър. Тръгнали сте да пишете злобни коментари, които показват само нивото на интелект. Ако не харесвате нещо -подминете го. Нищо по различно няма да стане ако напишете някой изтъркан злобен коментар. Света няма да стане по-добър, живота ви по-пълноценен, известените личности, които не харесвате по-малко известни . НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само аз ли не знам кои по дяволите са тия двамата!
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не се интересуваот тези, а редовно ги пробутвате.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже каква смислена статия!
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УЖАС!