Черната Златка замени Миро с татуиран бизнесмен

Новият възлюбен на плеймейтката е от град Бургас
28 юни 2018 19:39, Александър Попов
25
Черната Златка замени Миро с татуиран бизнесмен
Снимки: Facebook

Златка Димитрова набързо е намерила нов мъж, който да замени в постелята й Миро, от когото има дете. Слуховете, че са се разделили видимо ще се окажат верни, тъй като плеймейтката се радва на компанията на бургаския бизнесмен Галин Гочев.

"Близки сме със Злати, да! А колко, това не е ваша работа!", сподели Гочев, цитиран от "България днес".

Двамата се познавали отдавна, като първоначално били само приятели. Първо Галин сложи обща тяхна снимка на профила си в Instagram, а след това и Злати пусна видеа, на които го прегръща страстно. След 12 часа Димитрова изтри публикациите. На някои от тях Димитрова е в откровено интимни пози с младия бизнесмен и изглежда изключително щастлива.

За раздяла с бившия й Мирослав се заговори още в началото на годината. Още тогава близките им споделиха, че отношенията между двамата не вървели. Бизнесменът постоянно пътувал - както у нас, така и извън България. През това време Димитрова е по цял ден сама с бебето. Това допълнително я изнервяло и когато не била с детето, Златка постоянно стояла във фитнеса. Самата Златка не дава лоша дума да се издума за Миро, но е факт, че е изтрила всички общи снимки с него. Гордее се само с Миро-младши, който разхожда сама с майка си или приятелка.

Новият на Димитрова – Галин, се появил съвсем случайно на хоризонта. След като двамата със Златка задълбочили отношенията си, той също скъсал с приятелката си Глория. И неговата работа като на бившия на Златка е свързана с много пътувания, но към него плеймейтката засега е доста по-търпелива.

Вижте още за Черната Златка в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: връзкиЧерната Златка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От К..ва човек не става. Жалко че повечето са такива п..цали. "Западни ценности". Да пази Бог.
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
обаче без мАж не се остава, веднага намира заместници
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нас истинските хора какво ни вълнува това ?
13
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, така трябва. Мъжа се взимааа на сериозно и се самозабравя, когато разбере че жената има чувства към него стаава най-гаден и отвратителен. Позволява си да се подиграва да се държи надменно и да се мисли, че няма да му се размине. Мъжа трябва постоянно да се страхува, че ще бъде изоставен в противен случай се качват на главата на жената, започват да играят играта "*** ми..., дойди ми". И да върти номера.
12
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българските чалгаджийки са доказателство,колко симпатични моми има в нашите села.Стига,да не си издуват много устните със силикон и да прочетат по някоя книга,да не простеят толкова.
11
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
снощи написах някакви размисли под предната статия,че май Миро я зарязал.Предположението ми беше,че ще хукне по медиите да се обяснява как са се разделили.Е очакванията ми бяха надминати,тая нов намерила. Айде хората с минусите, как страдала,нещо имате ли да кажете по въпроса.
10
0
 
24
 
! Отговори
Daniel преди 5 години
ще го преместя
9
0
 
27
 
! Отговори
Хипотеза преди 5 години
Единственото, което ми мина през ума след тази "новина", е след колко време ще четем за Галин Гочев като "бившият"?
8
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази сигурно си плаща за статии и особено, за да й пускат по-излъсканите снимки, защото всеки, който я е виждал, знае колко зле изглежда на живо.Няма нищо общо със съществото на снимката най-малкото...
7
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знам ги бургаските бизнесмени, имах работа с едни, дето продаваха храни. Девизът им беше:- елате при нас, че да не дойдем ние при вас..
6
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубавата жена е като динята. Много хора я почукват на сергията, накрая някой я купува.
5
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че моите две колежки по майчинство сами си гледат децата, без баби, без гледачки, мъжете им бачкат по 12 часа и на двете.Не се оплакват, и не са си оставили още мъжете, защото им тежи грижата за децата.Виж, ако си родила дете само, за да се тагваш у фейсбуйка или за да вържеш Миро, нормално е грижите да започнат да ти тежат много скоро.Златка просто искаше да докаже, че може да роди, след загубата на бебето. Това е психо-комплекс на всяка жена след аборт или мъртвородено. Диагноза е...
4
2
 
46
 
! Отговори
карина преди 5 години
То не бяха сълзи и вопли по Багата, не беше чудо по тоя Миро , та деца, та интелект се оправяше.......сега Галин на хоризонта......сага, сапунка, водевил, пасквил......Спасиха се тези момчета първите, а сега е наред Галин да му мисли.
3
2
 
38
 
! Отговори
до Fck преди 5 години
Това на снимката не е жена.Това е плейметка-временна играчка.Като ти омръзне захвърляш.Сега че някой се е излъгал да и направи дете си е негов минус.
2
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо пак ни занимавате с тая?
1
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И този ще я поутреби и зареже.Съдба на плеймейтка.Сама си я е избрала.