Едни се женят, други се разделят

Кейли Куоко се омъжи пак, Лиъм Пейн – сам и с дете
Обновена: 2 юли 2018 16:32 | 2 юли 2018 14:45,
1

Кейли и Карл Снимка: Instagram

Актрисата Кейли Куоко се омъжи за годеника си Карл Кук, съобщи ЮПИ. Звездата от сериала "Теория за Големия взрив" се похвали в Instagram, където сподели снимки от романтичната церемония в Сан Диего.

Карл Кук е професионален състезател по конен спорт. За 32-годишната Кейли това й е втори брак. Две години тя беше омъжена за тенисиста Райън Суитинг - от 2014 г. до 2016 г.

Връзката й с настоящия й съпруг започна през март 2016 г., а през декември миналата година двамата се сгодиха. Кейли Куоко е сред най-високоплатените телевизионни актриси. Тя зае второ място в класацията на сп. "Форбс" миналата година с 26 милиона долара за участието си в "Теория за Големия взрив".

Докато Кейли не пести бракове, певците Лиъм Пейн и Черил Туиди, известна и като Черил Коул, обявиха, че се разделят и то 16 месеца след като се роди синът им. Двамата публикуваха изявления в страниците си в Twitter, 24 часа след 35-ия рожден ден на Черил.

Музикантите обясниха, че решението е било трудно и още се обичат като семейство. Въпреки че Лиъм Пейн вече се е изнесъл от общата им къща в Съри, те са единодушни, че момченцето им Беър е всичко за тях и ще поделят грижите за него.

"Черил и Лиъм наистина работиха много върху връзката си, имаха проблеми в началото на годината, но ги преодоляха. Те обаче са на различни етапи от живота си и след като много мислиха, решиха, че ще е най-добре за всички пътищата им да се разделят".

Новината може да изненада феновете на Лиъм Пейн, защото само миналия месец той каза, че може да направи предложение на Черил "в дългосрочен план".

Връзката на Лиъм Пейн и Черил Туиди продължи две години и половина. Синът им се роди през март миналата година. Лиъм Пейн, който е на 24 години, стана мегазвезда с момчешката група One Direction. На 14 септември трябва да излезе първият му самостоятелен албум, както той обяви преди време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
do avtora преди 5 години
No4 Tova ne e Cheryl s Liam...