Майкъл Бубле се похвали: Чака момиче

Певецът вече е баща на две момчета
5 юли 2018 22:00, Криси Табачка
9
Майкъл Бубле се похвали: Чака момиче
Снимка: Reuters

42-годишният изпълнител потвърди, че с жена му Луисиана Лопилато очакват още едно попълнение към семейството си. Двамата вече са родители на две момчета, Ноа и Елиас.

"Очаквам първото си момиченце след три седмици и никога преди това не съм го казвал публично. Ще си имам дъщеря", сподели певецът.

Той анонсира през месец март, че съпругата му е бременна отново и сега за първи път споменава какъв пол ще е детето.

"Упс, направи го отново – жена ми е бременна с нашето дете номер три. Обичам те толкова много, любима", каза Бубле.

Големият син на двойката бе диагностициран с рак през 2016 година, но Майкъл разкри, че детето се повлиява добре от терапията, на която е подложен.

"Много сме щастливи да споделим, че нашият син Ноа се развива добре по време на своето лечение и докторите са много оптимистични за бъдещето на нашето момченце", сподели певецът.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Чанко преди 5 години
Луд свят - у нас Босия гладува ли гладува, а тоя - взел, че опънал жена си!
4
0
 
6
 
! Отговори
почитателка преди 5 години
До Анонимен Прав си да ги нахокаш, че не поясняват кой е Майкъл Бубле, грижа на автора на информацията е да изясни кой точно е героят на писанието му. Но очевидно Криси Табачка е предположила, че световната популярност на това момче е толкова голяма, че не е останал човек на планетата, който да не го знае. И донякъде е права. Силно ти препоръчвам Майкъл Бубле, прекрасен, чист глас, отлично изпълнени парчета. В ютюб има негови клипове. Виж ги, приятно слушане, може и да ти хареса!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не знаех че мъж може да забременее? - майкъл бубле чака момиче.а не би ли трябвало да е Майкъл Бубле ще става баща?и кой е този Майкъл бабуле, аз напривер не го знам. певец ли е, актор ли е, спортист ли е?защо не е отразено в заглавието? ама от драскачи?
2
1
 
18
 
! Отговори
доня Неда преди 5 години
Майкъл Бубле наистина е тръгнал от нищото - бил е рибар, а сега пълни залите, защото е талантлив, талантлив, ама много талантлив! Пее сам на сцената, никакви танцьорки, никакво шоу зад гърба му, гласът му и собствената му артистичност са напълно достатъчни, за да впечатли публиката!!! На всичкото отгоре има и прекрасно семейство. И честито за бебето!
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2 ,3 ,4Като няма какво смислено да кажете, що не млъкнете? Това е един много харизматичен глас, на човек тръгнал от нищото! А пък вие ще си останете там - в нищото!