Емилия изплака мъката си по Феди в песен

Певицата тъгува за сина на годеника й
6 юли 2018 19:00, Иванка Гъркова
25
Емилия изплака мъката си по Феди в песен
Facebook

Емилия се завърна на сцената с нова балада. След като бе преустановила участията си заради смъртта на сина на годеника ѝ – Феди, изпълнителката пусна песен, посветена на момчето. Тя се казва „Завинаги“ и в нея певицата излива мъката по неговата загуба.

"За мен тази песен е повече от специална и беше тежко докато работихме по нея... И винаги ще бъде част от моя действителен живот! Знам, че има много хора, които имат същата съдба и дано слушайки тази песен, сълзите омекотят болката им. Докато имаме сълзи в очите, все още сме хора и все още имаме сърца", написа тя в социалните мрежи и публикува снимка с любимия ѝ Жорж Башур.
 
„Никой не знае колко земни дни му остават. Никой не избира сам съдбата си. Малък е този живот. Само Бог знае кога и защо“, пее Емилия в баладата, в чийто клип е облечена изцяло в черно.
 
Малко след като излезе видеото към песента, певицата благодари на всички близки и приятели, които са били до нея след смъртта на момчето. "Чувствам, че трябва да напиша тези няколко изречения и да благодаря първо на мъжа до мен – най-силният човек, който познавам и се възхищавам! На цялото семейство на Федка, че дадоха съгласието си за тази песен!", обясни тя.
 
Само преди броени дни се навършиха 40 дни от загубата на Феди Башур. По този повод Емилия сподели чувствата си със своите фенове. Тя изтъкна във пост във Фейсбук, че за нея момчето е било като син: "Ставам и лягам с мисълта за него, живея със спомените за прекрасното ми момче с най-свободната, спокойна и слънчева душа! Вярвам, че е приключил само земния си път и Бог е решил да го прибере при себе си с друга мисия".
 
Емилия, годеникът ѝ Жорж Башур и неговият син катастрофираха на магистрала „Тракия“ в края на месец май. Зад волана е бил 19-годишният младеж, който е пострадал най-сериозно от тримата. Въпреки усилията на лекарите, момчето почина на 27 май.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извинете ама това не е ваша работа като се е случило,случило се е това,което правите не е хубаво един от вас е написал,че Господ гледа да гледа това,което пишете въобще не е хубаво!
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Търкулнало се гърнето Емилия та си намерило похлупака някакъв Башур-чалгаропитеци. Жалко за жертвата им, 19-годишният младеж.
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази жена е щетаджийка. Тя носи щети и те паднаха върху на този човек семейството.
18
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чалгарите срам и жал нямат.За тях всичко е пари.
17
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Емилио вместо да ревеш с крокодилски сълзи и квичиш фалшиви песньовки, да беше карала колата или този до теб, вместо да ти бърка под полата,а сте дали на 19 годишно момче с книжка от месец да ви вози докато се натискате.Безсрамници.Господ гледа.
16
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези на снимката са циници.Заради сърбежите им си отиде младо момче.А те песни и снимки си постват в социалните мрежи.Вулгарно е.Няма тъга тук.Горката майчица на момчето само тя знае какво и е.
15
5
 
16
 
! Отговори
Abc преди 5 години
Животът ви е поп - фолк
14
7
 
21
 
! Отговори
КОКО преди 5 години
Ау то бива наглост но чак толкоз, ужас. Тая кво се прави че е в траур. Да се скрие нейде защото е виновна за катастрофата. Нахална та чак шевовете й се късат. При жива майка кво е правила на погребението на това красиво дете? Двама мъже и един годеник и всеки и е любоФта на живота - Жорж що не се замисли с ква се е хванал зарязал си красавицата заради тая . Коко и тоя преди него са били прави, бой , бой до спукване а и развали семейството на Анелия още тя трябваше да я сложи където и е мястото
13
10
 
36
 
! Отговори
До преди 5 години
Емито от село Гълъбово, Старозагорска област. Момчето си има майка, а ти си нагла и безочливо призьорка във фб , ок :) всеки да си знае мястото все пак.
12
12
 
34
 
! Отговори
Хрис преди 5 години
Браво! Всичко по реда си. Първо с присъщото си тъпоумие даде колата на момчето без грам стаж зад волана а като стана трагедията реши да изпее 2-3 тъжни песнички преди да започне с " аху иху ". Башур е сигурно кьорав бе....А тая забрави собствените си деца...Коко Динев се отърва
11
13
 
26
 
! Отговори
Пореден преди 5 години
Селски сюжет, отива им, само в България простите урви правят реклама от личните си драми, няма с какво друго. Имах една колежка и тя от Гълъбово - тя пък лъжеше в кой месец е бременна, накрая каза, че лекарите са й объркали термина с месец и нещо, а преди това каза, че е болна от рак и рева офиса, майката на простотията. Как ни налази тази *** , и се размножават , мани.Пазете се от такива психопати с кух живот, нещастни и заливат хората с техните помощи, взимат ви от времето и енергията.
10
9
 
34
 
! Отговори
65 преди 5 години
Някой е бачкал яката по време на траура.Песен е измислил.Да може Еми после да пее.Ако спре да ни се вре със себе си и демонстрациите може и да и повярваме.Но всъщност той и е разрешил да пее.Защо сме възмутени.Тяхна си работа
9
9
 
27
 
! Отговори
аце преди 5 години
тая спържа грозна не става за нищо тоя не вижда ли че заради парите е материалиската
8
15
 
42
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Лека пръст на момчето ! Съболезнования на родителите му ! Майката на момчето защо не счупи тъпата глава на тая? Това е гавра с момчето. Емилия каква му е? Вкопчила се в парите на баща му. Позьорка. Дано Жорж Башур по-скоро я разбере и да и бие шута. Да побърза докато не му е родила дете.
7
10
 
41
 
! Отговори
Красимир преди 5 години
Заради парите на таткото тая е неописуемо нахална и нагла. Парите я побъркаха. Зарязала си нейните деца и за месеци заобича чуждото. Стига писахте глупости колко огромна й е мъката и загубата, защото Феди си има жива майка която най-много го обича и е изключително красива. Загубата е огромна само за родителите му. Сега очакваме да роди дете и на Башур за да го успокои. В НАТФИЗ и е мястото на тая. А колко обичаше и Коко Динев ама с право я е бил. Живяла с Коко, а имала връзка с Башур ? Тия мъже
6
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
смърди на фалш
5
11
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Започнах да я слушам от любопитство. Доповръща ми се на трийстата секунда. Ама че гадно демонстриране на мъка! Та тази жена е виждала това момче няколко пъти в живота си, какви са тия страдалчески вопли, все едно го е откърмила... Ей, това момче има истинска майка! Тя, на всичката и мъка, как ли се чувства... Кому са нужни ПЕСНИ и клипове при смърт?!? Уф... чалгаджийско отвсякъде.
4
14
 
41
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
Нагла до безобразие. Уж беше в траур , а си прави клипове и се забавлява. Много тежко за родителите на момчето, а тази *** допълнително налива масло в огъня.
3
26
 
13
 
! Отговори
гп преди 5 години
От една страна има логика да направи песен и това се очаква, но от друга страна е перфектен момент за популизъм. Да се надяваме да е искрено.
2
31
 
17
 
! Отговори
Veni преди 5 години
Много тъжна балада...чух я,докосваща сърцето :)