Криси Тейгън - кърмачка на бебе и... кукла

Звездата със спорно селфи в социалните мрежи
9 юли 2018 21:11, Екип на Tialoto.bg
13
Криси Тейгън - кърмачка на бебе и... кукла
Снимка: Instagram

Криси Тейгън е всеотдайна майка. Даже май прекалено! Още с първото си дете моделът бе категорична, че ще кърми и дори направи няколко скандални селфита, които не срещнаха одобрение.

Луна вече е на 2, но ангажиментът към нея в тази посока все още не е приключил. Криси очевидно трябва да кърми и куклата ѝ.

Тейгън качи селфи, на което изглежда, че храни близнаци под зоркия поглед на първородното си дете. Всъщност разголената звезда кърми 6-седмичния си син Майлс и куклата на кака му. 32-годишният модел запечата момента с думите: "Луна ме кара да храня куклата, изглежда, че имам близнаци!“.

Това селфи отново получи противоречива оценка, която едва ли ще жегне съпругата на Джон Леджънд, която няма нито срам, нито филтър и обича да шокира публичността.

"Менструацията, раждането и сексът са също естествени неща, но това не означава, че искам да виждам такива снимки или как Криси Тейгън се къпе или кърми. Разбрахме, че го прави“, написа един от последователите ѝ в Instagram под кадъра.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Зрител преди 5 години
Няма лошо - нека има повече снимки на еротично изглеждащи жени! Бих гледал подобни снимки с кеф,а и с 'фантазии".
5
0
 
9
 
! Отговори
IXXI преди 5 години
индивид с много нисък коефициент на интелигентност, белите гени до мозъка й не са стигнали, затова и детето й е ч3рно, което означава, че то най-много ще бъде с коефициент на интелигентност 70...
4
9
 
6
 
! Отговори
Chrissy Teigen преди 5 години
Намирам я за доста красива и се възхищавам на смелостта й да промотира кърменето! Щеше да е доста забавно да добавите и отговорите на Криси към разните неодобряващи. В крайна сметка това са просто чифт цици, проблемът е във вашите глави, след като никой не възразява срещу доста разголените й рокли, явно проблемът е, че е унищожила нечия чек-ин-я, закрепяйки бебе за гърдите си.
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Апропо, коя е тая?
2
2
 
14
 
! Отговори
zewzek преди 5 години
селфи как акаааа
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И к'во? Да прави каквото си иска.