Джони Деп пред съда: Отслабнал, но побойник!

Грег Брукс обвини актьора, че го е бил и нагрубил
10 юли 2018 13:15,
6
Джони Деп пред съда: Отслабнал, но побойник!
Снимка: Rеuters

Поредна неприятност връхлетя Джони Деп - Грег Брукс го обвини в побой. В Лос Анджелис беше подаден съдебен иск срещу актьора от пострадалия ищец, съобщава интернет изданието "Пейдж сикс".

Двамата заедно участвали в заснемането на филма "City of Lies" ("Град на лъжи"), който трябва да излезе на екран през месец септември тази година.

Инцидентът е станал през месец април 2017 година. Тогава Брукс е работил като специалист за избиране на места за снимки. Джони Деп на два пъти го ударил в гърдите и го нагрубил.

Това станало след критична забележка на Брукс за сцена, в която се снимали приятели на актьора. Потърпевшият бил принуден да се обърне към полицията. С подадения иск Брукс сега държи да получи и парична компенсация от холивудската звезда, чийто размер не се уточнява.

Още по темата

Да припомним, че съдебният иск идва след като Деп тежко преживя раздялата си с Амбър Хърд. Външният вид на актьора доста се промени, тъй като той отслабна много.

Появиха се и предположения, че Джони Деп е болен, които обаче се разсеяха, след като стана ясно, че той е минал на диета. И тъкмо актьорът и музикант се отдаде на бандата си Hollywood Vampires, с която тръгна на турне, когато го сюрпризира новината, че трябва да отговаря в съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
3
 
! Отговори
Пич преди 5 години
А този колко ми е смешен. Защо не си гледат актьорството, ами се опитват да се правят на много готини рок музиканти, или пък някакви биячи?! Изглеждат смешни и комични. Личи му от 100м, че е нежно,з ализано момченце, което цял живот си е изкарвало парите като е зализвало перчема и е духало на който трябва. Сега тръгнал да се прави на мъж и някакъв рок музикант. *** ...
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЩОМ МИНЕ ПРЕМИЕРАТА НА ФИЛМА ЩЕ СЕ СПОРАЗУМЕЯТ И ГОТОВО!!!НАГЛЕДАЛ СЪМ СЕ НА ХОЛИВУДСКИ НОМЕРА!
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАГЛАСЕНО Е ПРАВЯТ РЕКЛАМА НА ФИЛМА!!!ОТВРАТИТЕЛНИ СА ! ЯВНО ФИЛМА Е ***!
3
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джeндър побойник хахаха
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, и ?
1
0
 
21
 
! Отговори
топчо преди 5 години
Хулиган си беше и такъв си остава.