Кристиано Роналдо с Джорджина на романтична вълна в Гърция

Футболистът и семейството му се наслаждават на почивката
10 юли 2018 21:44, Теодора Драгоева
7
Кристиано Роналдо с Джорджина на романтична вълна в Гърция
Снимка: Instagram

Кристиано Роналдо се радва на слънчевите лъчи в Гърция с приятелката си Джорджина и семейството си, докато уреждаше трансфера си в "Ювентус“. Футболната звезда явно не страда много-много, че отборът на родната му Португалия отпадна от Световното първенство по футбол в Русия.

Той разпуска с 26-годишната си любима, с големия си син Кристиано Джуниър, с майка си и със семейството на брат си.

Футболистът на "Реал Мадрид" изглежда щастлив, че скоро ще прибере 88 млн. британски паунда от новия си отбор от Торино, като голяма част от тези пари са осигурени от основния спонсор на тима FIAT.

В момента нападателят се наслаждава на заслужена почивка с майката на малката си дъщеря Алана Мартина, като все по-упорито се говори, че той смята да се ожени за чаровната брюнетка, която му помага в отглеждането и на другите му три деца, родени от сурогатни майки.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гоуема минавка - трябваше да дойде на Слънчака, да види що е то обслужване и що е то истинска диария. За него и за цялото му семейство.....
3
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как ще фалира бе смешньоо това е CR7. Само от фланелки, ще избият трансфера . Ще му направят и 1-2 реклами с Фиат и всичко деуго е печалба. Много преди тебе са го изчислили спокойно. Ще спечелят малко милиони и после ще го пратят в САЩ да поживее . Голям талант и машина за пари. За разлика от много обаче с акъл. Построи няколко хотела и ще си живее старините добре.
2
9
 
7
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Очаквам ФИАТ да фалира с подобни инвестиции.
1
13
 
18
 
! Отговори
Роналдо... преди 5 години
...за прикритието добре го докарваш! Ама къде ти е мъжът?