Кръстиха принц Луи в отсъствието на Елизабет Втора

Кралицата била в имение в Източна Англия
10 юли 2018 12:00, Петя Славова
8
Кръстиха принц Луи в отсъствието на Елизабет Втора
Снимка: Reuters

Принц Луи - третото дете на принц Уилям и съпругата му Кейт, бе кръстен в рамките на частна церемония в двореца "Сейнт Джеймс" в Лондон, предаде Франс прес. Кралица Елизабет Втора не присъства на церемонията.

Деветдесет и две годишната кралица и съпругът й, 97-годишният принц Филип присъстваха на кръщенетата на принц Джордж и принцеса Шарлот - брата и сестрата на принц Луи, който е пети поред в наследяването на престола.

Отсъствието на кралицата и съпруга й от днешната церемония не се дължи на здравословни проблеми - те се връщаха в Лондон след пребиваването си в имението Сандрингам в Източна Англия.

Кръщенето бе извършено от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби в присъствието на членове на кралското семейство и близки приятели на двамата родители, предаде БТА.

Сред присъстващите бяха дядото на бебето, принц Чарлз, и съпругата му Камила, чичото на Луи, принц Хари и съпругата му Меган, както и семейството на Кейт Мидълтън - съпругата на принц Уилям и майка на Луи. Имената на шестимата кръстници, които са приятели или членове на семействата на двамата родители, бяха оповестени преди церемонията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
33
 
! Отговори
Тото преди 5 години
Средностатистичния англичанин загива под натиска на данъци, емигранти и всякакви либерално мюсюлмански дружества, а тия си се женят, кръщават и само си присаждат титли. То не беха дукеси, херцози, херцогини и кво ли не.
5
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Това е знак, че скоро ще се сбогуваме завинаги с кралица Елизабет II."============На много места пишат и говорят, че тази работа вече е станала.
4
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да е жив и здрав Луи Гущеров I! Празнувайте роби!
3
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много объркана публикация. Сякаш е превеждано с google преводач.Да живее кралското семейство!
2
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е знак, че скоро ще се сбогуваме завинаги с кралица Елизабет II.
1
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По публикацията са работили Франс прес, БТА, Reurters и Днес, сериозна работа.