По случай кръщенето: Принц Хари с книга за малкия Луи

"Мечо Пух" е любимото му детско четиво
11 юли 2018 19:33, Иванка Гъркова
4
По случай кръщенето: Принц Хари с книга за малкия Луи
Instagram

Принц Хари направи уникален подарък на своя племенник Луи по случай неговото кръщене. Това съобщава „The Sun“, според който, инспириран от своите детски спомени, щастливият чичо е подарил книгата за Мечо Пух, написана от Алън Александър Милн.

 
Хари, който се ожени наскоро, е похарчил 8000 паунда, за да закупи първата книга за усмихнатото мече и неговия приятел Кристофър Робин, излязла от печат през 1926 г.
 
Според британските таблоиди, братът на принц Уилям обичал да чете като малък и затова решил да подтикне племенниците си за създаването на тяхна библиотека с хубави книжки. Той и брат му често слушали как покойната им майка – принцеса Даяна, която обичала класиките за деца, им чете истории за приказни герои.
 
Една от любимите книги на Хари е за Мечо Пух, а на Уилям – за Робинзон Крузо, пише още „The Sun“.
 
Принц Луи, който се роди на 23 април, бе кръстен на тясна семейна церемония в двореца „Сейн Джеймс“. Той е третото дете на принц Уилям и съпругата му Кейт, след принц Джордж и принцеса Шарлот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имал, дал, голям праз! Те и без това не са негови пари, а на средностатистическия островитянин който храни тия парадни мамуни.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мдааа,чувал съм че много харесва и "Винету"!
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тия ежедневни "новини" за "кралското семейство" по-добре ли ви става, по-интелектуални ли сте, по-богати ли, по-уважавани ли, по-зачитани ли, по-умни ли, по-нахранени ли, простоват народецо, мотан от продажни, плащани от развращаващи и затъпяващи ни фактори, които ежечасно ни заливат с вкиснала "новинарска" бъркня, а ние сме "горди", че сме "посветени" в живота на смешни кукли, изяждащи се помежду си, но пред публиката правещи се на светци. О, свещена простота..