Бедствие: Николета и Гери-Никол се заиграха с... маркуч

Нелепи опити за еротични и рекламни провокации
15 юли 2018 16:00, Александър Попов
48
Бедствие: Николета и Гери-Никол се заиграха с... маркуч
Снимка: Facebook

В традиционната рубрика "Бедствие на седмицата" на Tialoto.bg този път има две героини, които се борят за слава - Николета Лозанова и Гери-Никол.

Те се надбягват в различни коловози - Николета натрупа слава като плеймейтка, тв водещи и любовници. От година тя се кротна в обятията на бившия вратар на националния отбор по футбол Николай Михайлов, като двамата дори се замислят за дете. Поне Михайлов призна, че вече е готов да бъде баща.

Гери-Никол пък успя да се наложи на музикалната сцена след участието си в X Factor, а в социалните мрежи се радва на голяма популярност.

И двете са едни от най-провокативните в родния шоубизнес и не пропускат да зарадват своите почитатели с кадри, които предизвикват десетки коментари. Но сред последните им акции две се откроиха, поне според нас, като бедствие.

Любопитното е, че и двете залагат на един и същ аксесоар, с който да задвижат еротичните фантазии на феновете си - маркуч. Естествено, с така необходимите пръски, които попадат в областта на силиконовата им гръд.

Гери "удря два заека", тъй като е облякла прилепнало потниче в чест на д-р Енчев. Който явно се е погрижил да увеличи пазвата й над природните дадености.  
Николета е надминала себе си с кадър, в който "градинската змия" нежно шари под банския й. Което, съгласете се, нито е естетично, нито хигиенично. Независимо от наличието на вода...

Виже още снимки в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.