Моделът Ашли Греъм: Аз съм всяка жена!

С пищна усмивка тя краси корицата на английско модно издание
15 юли 2018 15:30, Криси Табачка
25
Моделът Ашли Греъм: Аз съм всяка жена!
Снимка: Harper`s Bazaar

Ашли Греъм определено е сензация в света на модата. Тя поведе своеобразна революция и буквално разби стереотипите и лошите практики в индустрията.

Сега Ашли Греъм се появява в пълния си блясък и с голяма усмивка на корицата на английското издание на Harper`s Bazaar.

Броят за август 2018 е с пищния модел, облечена в рокля във флорален принт на Dolce & Gabbana.

Вътрешната фотосесия я представя като фаталната жена с дълга червена рокля на Marina Rinaldi.

Зад всички кадри стои професионалния обектив на фотографа Алекси Любомирски.

Разбира се, тъй като става въпрос за висша мода, Ашли Греъм позира в изделия от последните колекции на Versace, Galvan, Prabal Gurung и други.

Вижте всички кадри от фотосесията на модела в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: моделкорицаАшли Греъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая и в САЩ не е успешшнйа - всичките и фотоси са фотошопнати.
20
4
 
6
 
! Отговори
пак офф преди 5 години
забравих да кажа ,че и аз съм пухкава жена 1,65 ,65 килограма.И аз искам да си развявам целулита по модните списания.Освен това готвя един път
19
7
 
11
 
! Отговори
Офф преди 5 години
тая камара сланина може да има успех само в щатите,където всички са по 150 кила минимум.Не вярвам да е 85 килограма,най- малко 125.Някъв писал там по-долу че могли да готвят вкусно.То това туловище докато се завърти да наготви,литри пот падат от него и замирисва на запръжка преди да е сложило тигана на котлона,сигурно от това идва добрия вкус
18
1
 
9
 
! Отговори
Димитър преди 5 години
В ориента ще я оценят!
17
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В лице е хубавка, но надолу си е дундалана.А и снимките за медии се обработват с фотошоп.Ако я снимат папараци натурално ще е потрес.
16
7
 
15
 
! Отговори
Обективен преди 5 години
Колкото и да грухтят 2-3 тролки тук, истината е, че това е отвратително дебела жена(дори и симпатична в лице)
15
4
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
"С пищна усмивка"?! Имах познат, колекционер на имена, заспиващ на всеки спектакъл, учител по естетика, който наричаше всичко, което харесваше "пищно". За по-младите от мен български мъже пищните форми явно са и индикация за плодовитост. Съдя по младите семейни двойки по улиците, все са с "пищни" жени.
14
9
 
19
 
! Отговори
к преди 5 години
До до 12пич, тук в САЩ съм виждал готини пичове с 100 килограмови китове !.... то са провиснали кожляци, то са тресещи се сланини, то е смард .... аз това животно нема да го пипна ако ще да е последната жена на света, но когато си се родил в условията на тоталната толерастка пропаганда ти не виждаш реалноста !!!
13
24
 
10
 
! Отговори
до 12 преди 5 години
моето гадже е 60 кила същата височина 175см и аз я считам за дебела. обещала ми е да свали поне 5 килца, а ако не - сменям я - това е свободният пазар и конкуренцията.
12
11
 
13
 
! Отговори
дарвин преди 5 години
според интернет, тая е 85 килограма и е висока 175см. извинявам се, но аз съм 185см висок, при това мъж, само мускули и ги тежа тия 85 килограма. това е чисто и просто прасе!
11
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Факт е че като цяло дебелите хора имат слаба воля и малко дисциплина, все пак ако не можеш да контролираш теглото си, какво можеш да контролираш? Но тази Ашли не е дебела, пухкава е и печели милиони от това. Ако отслабне ще е поредната манекенка. И аз ще си стана шоши ако ми плащат толкова. Пък и не вярвам кревата и да е празен:)
10
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оказва се че и за товарните влакове има пътници. :)
9
8
 
18
 
! Отговори
Грухчо преди 5 години
Аз съм всяко пpace!
8
10
 
11
 
! Отговори
съвет преди 5 години
от дебел бягайте като дявол от тамян, това е човек, в който всичко, което те преви човек се е изпарило и превърнало в слоеве лой! това вече е животно, с примитимни инстинкти - основният от които да плюска!!!
7
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4"аз пък обичам пухкавички.имат си всичко естествено и могат да готвят"аз не жена досега дето да готви вкусно и разнообразно не съм попадал :))) ... вервай ми имам години и опит достатъчно ... сигурно имаш нисък праг за вкусна храна , освен това пухкавките почват да намирисват само един етаж да качат по стълбите , не дай си боже да свършат нещо с активност повече от 15 мин. :)))
6
10
 
13
 
! Отговори
1337 преди 5 години
представяте ли за да си толкова дебел как трябва да се тъпкаш, с две ръци като животно и с колко вредни и нискокачествени храни при това! боже опази!!
5
15
 
19
 
! Отговори
1488 преди 5 години
дебелите хора са мързеливи, също и със слаба воля, не случайно на генетично ниво и ниво инстинкти ви е заложено да ви отблъскват!!
4
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аз пък обичам пухкавички.имат си всичко естествено и могат да готвят
3
6
 
17
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
В лицето е хубавка, а ако свали и 20-30 кила, ще е чудна.
2
10
 
15
 
! Отговори
к0нсерва преди 5 години
нека цитирам Великата Бяла Надежда, Президент Доналд Тръмп : "дебеля свинкя и отвратително животно" и да добавя - няма нищо, ама нищо, по-отблъскващо от клинично затлъстяла жена!!