На 36 и с 2 деца: Перфектната Бритни! Как се поддържа?

Пийте протеинови шейкове, съветва певицата
15 юли 2018 13:15, Иванка Гъркова
21
На 36 и с 2 деца: Перфектната Бритни! Как се поддържа?
Снимка: архив, Reuters

Бритни Спиърс, която през 2016 г. се завърна на музикалната сцена, продължава да изненадва своите фенове. Тя е на 36 и има две деца, но все още грабва окото с перфектното си тяло. След като през годините допусна да напълнее и погрознее покрай любовните ѝ драми, певицата се е мотивирала да поддържа формата си, за да не провали отново своята кариера.

Първата крачка към новото амплоа на звездата бе избирането ѝ за рекламно лице на Kenzo и лансирането на нейния моден бранд. За да не се излага с отпуснатото си тяло, певицата започна специален хранителен режим още с възобновяването на ангажиментите си. Наскоро тя разкри кои са нейните тайни за перфектно тяло.

Едва ли някой ще види Бритни Спиърс да тича на пътеката във фитнеса или да кара колело по улицата. За да постигне по-добри резултати, поппевицата е прибегнала до услугите на специалисти по хранене и фитнес, които да ѝ изготвят индивидуална програма.

"Моите упражнения са по-ефективни, защото са по-кратки. Започвам с 20 минути интензивно кардио – тичане, упражнения тип пуш-ъп, интензивно клякане и ставане, накрая завършвам със стречинг", обяснява тя пред изданието Women’s Health.

Инструкторът Рамона Браганза, която тренира звезди като Джесика Алба и Хали Бери, обяснява, че високоинтензивните тренировки на Бритни са за предпочитане, защото по този начин мазнините се топят по-бързо.

Вижте още за Бритни в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
9
 
! Отговори
гп преди 5 години
Бях на концерт на Бритни през 2011 в Европа, когато тя беше на 29 и доведе двете си малки деца на сцената. Тя беше в страхотна форма и невероятен професионалист и танцьор. За мен тя е една от тези известни личности, които започнаха кариерите си с много чисто сърце и голяма страст и след това хората в Холивуд ги разрушиха. Тя е една от много малкото, които успяха да се съвземат след такива тежки удари, депресии и какво ли не. За мен е много силен човек.
17
1
 
8
 
! Отговори
Вижте сега, преди 5 години
Има много красиви хора и българки включително, с по 1, с по 2 деца, около 300 пъти по-малко хубави от тези дето ги дават по телевизията и ги има в тези рубрики или фб. Стига с това промиване на мозъци
16
1
 
3
 
! Отговори
така е преди 5 години
До ШармутаНе случайно след време виждаш женчото с една обикновена дропла, която по никакъв начин не покрива многобройните му претенции освен по възраст.
15
2
 
5
 
! Отговори
ау преди 5 години
Мъжете които се дърпат, не струват в леглото, независимо от възрастта. Мъжа трябва да е напорист, в това му е чара. Хленчове, пазарлъци... женка
14
4
 
5
 
! Отговори
Шармута преди 5 години
Типично е жената да не си дава сметка за стената, сигурно се самоизживява като 14 годишна свежа и млада. Затова ни заливат с историите на овластени самотни майки които проституират телата си и ни заливат със звуков терор и дебелеят, после пък невероятна трансформация, а кожата виси. Къде е тая перфектна форма да я видя актуална, чирака майстор необръща внимание на баби, колкото и да са опитни в усукванията.
13
2
 
11
 
! Отговори
До 15-Анонимен преди 5 години
Е една жена на 36 е в разцвета на силите си. За вас учениците с ,,ръчния труд"в нужника е баба.Като порастнете ще разберете,какво е и със жена.За сега блъскай чирака и не се прави на мъж.
12
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте лъгали, тя удари стената още 2014, сега кифла ли е баница ли, или просто баба.
11
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Перфектната Бритни! Как се поддържа?--------С много, ама мнооого секс!
10
3
 
26
 
! Отговори
ЛАЗО преди 5 години
За Бритни на 36 и с две деца незнам как се поддържа, ама за ромките на 18 и с шест деца знам как- С ПОМОЩИ,МНОГО ПОМОЩИ!Това е България!
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като топиш мазнините бързо, пръжките пак ли стават същите?
8
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
О божичко, милите ми, каква вещица избрали да представят. Тая Бритни е по грозна и куха и не интелигентна от 99.99% от обществото... Благодаря че ни припомнихте че има *** и богати
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поддръжка с милиони долари и пластична хирургия. Също така и с млади гаджета и фотошоп.
6
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбрах кой цирк рекламирате?
5
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бритни Спиърс вече на 36 години с две деца НО още е под опеката на родителите си.Познайте защо?
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пуш-ъпи? Това на български е лицеви опори. Няма ли редактори, които да уволнят такива журналисти. Прости хора.
3
4
 
9
 
! Отговори
пожарникаря от тетов преди 5 години
Набъбнал ми е,пожар маркуча,тази може да помогне,плащам 20 еуро
2
1
 
9
 
! Отговори
Унуфри преди 5 години
Ай Шу шу Шааа Нааа
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подържа се... с армия мениджъри, стилисти и сие.