Без гадже: "Златната" Цвети Найденова разкара рапър

Гимнастичката обяви, че е скъсала с рапъра Марсо
17 юли 2018 10:30, Александър Попов
19
Без гадже: "Златната" Цвети Найденова разкара рапър
Снимка: Instagram

Едно от "златните" момичета на българската художествена гимнастика - Цвети Найденова, остана без гадже. Това призна самата тя в чат в Instagram с почитатели и фенове и потвърди слуховете, че е разделена със скандалния рапър Марсел Величков - Марсо.

"Имаш ли си гадже?", попитаха я, а отговорът бе категоричен: "Не". По-късно Цвети даде и малко повече подробности за раздялата си с Марсо.

"Така е по-добре", обясни тя.

Цвети и Марсо бяха заедно няколко години, въпреки неодобрението на хората около Цвети, припомня "България днес". Причината за него е скандалният имидж на рапъра, който реди нецензурни рими в парчетата си, а клиповете му се доближават до еротичните филми.

Каква е причината за раздялата им с Цвети не е ясно, но след нея Величков е станал още по-брутален. Той качва в социалните медии клипчета със свои приятели, в които компанията сипе различни гадости на тема секс и жени.

Найденова от своя страна изглежда далеч по-спокойна и уравновесена без рапъра до себе си. Тя се е посветила на треньорската дейност - помощник е в националния ансамбъл девойки.

По време на чата Найденова потвърди, че се е сдобрила с Цвети Стоянова. Двете отново са си близки и са преодолели различията, които имаха.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
4
 
! Отговори
Nikito ivailova преди 5 години
То малко не стана така ама айде ... Марсел и наби шута като мръсно коте 😂
17
1
 
10
 
! Отговори
Румен преди 5 години
Цвети,аз съм свободен!При интерес оставям телефон. Имам саниран апартамент!И много ще те обичам
16
2
 
8
 
! Отговори
Мерси Саше, преди 5 години
Ще го имаме в предвид, а ти си един блестящ разследващ журналист, който се рови в мръсното бельо на така нареченият елит, поклон :)
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво удовлетворително намират в това , да кажат на целия свят, какво се случва в личния им живот? И какво ни интересува нас?
14
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гимнастичка с футболист е класика. Особено в България, където често се споделят едни и същи спортни бази за няколко спорта и се разминават по алеите, коридорите, стълбищата. Гимнастичка с рапър, също е комбинация, която не ме учудва. Гимнастичка с мутра, също не ме учудва. Гимнастичка с телевизионна звезда също има. Обаче, кажете ми, кога ще видим гимнастичка с инженерче? Или кога ще видим гимнастичка с учен? Кога ще има гимнастичка със счетоводител? Гимнастичка с доктор в спешното?
13
4
 
7
 
! Отговори
AAAAA преди 5 години
ТАКА КАТО Я ГЛЕДАМ СТАВА ЗА СЕРВИТЬОРКА В НЯКОЕ ЗАВЕДЕНИЕ !
12
2
 
16
 
! Отговори
ха ха Хо преди 5 години
И тази с фараонски вежди и патешки устни.По калъп всички.Никаква индивидуалност.
11
5
 
17
 
! Отговори
Мъж! преди 5 години
"Златна", "диамантена", гледах и снимки в нета изобщо не е хубава! Така че малко по-яко с рекламата белким си намери някой спонсор! То явно точно това е целта на цялото занятие!
10
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мечтата на "златно" момиче.... да познахте, да се ОЖЕНИ за ФУТБОЛИСТ. Да не забравяме че се доближават по IQ.
9
1
 
8
 
! Отговори
Дидо преди 5 години
Гимнастички не излизат с рапъри.. Само със "спортисти".. Това им е по дифолт внушено, заедно с правилата за храненето... Та за тва тая връзка е била обречена.. Просто малката не е обучена правилно, но накрая е разбрала за какво иде реч. В края на краищата, не всички от тях могат да станат треньорки после, колкото и да са златни..
8
2
 
11
 
! Отговори
Муре от Шкорпиловци преди 5 години
Аз искам с тая дето падна от блока.Гледам закрепили са я и пак в цъфнала.Добре финансово съм и много добре изглеждам, остава малко килца да сваля но съм се заел сериозно със задачата.Ако чете гимнастичката и има желание да звъни на - 0885 90 18 10 Тодор
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е той Мишо Шамара имаше и рап парче навремето за гимнастическата професия, сигурно затова въпросната Найденова е ходила с рапър.
6
1
 
14
 
! Отговори
богат бизнесмен преди 5 години
Аз давам и 1000, но с Ренета Камберова!
5
3
 
28
 
! Отговори
Ветрувианския човек преди 5 години
Нагледахме се на всякакви чудотии : *** и Фолк певица, Футболист и Травестит , Манекенка и Мутра, *** и Плеймейт , ама Рапар и Гимнастичка е много гадно.Аз съм сигурен, че ако се явят всички рапъри в Стани Богат ще си тръгнат с борчове от предаването.
4
3
 
12
 
! Отговори
тъпи преди 5 години
До богат бизнесменДа те запозная с кравата Милка...
3
2
 
16
 
! Отговори
Един преди 5 години
Цвети, не трябваше да го оставяш момчето заради мен. Казах ти, че те харесвам, но ми е натоварена програмата и не мога да огрея все пак всички.
2
3
 
8
 
! Отговори
123 преди 5 години
Аз съм ѝ навит, само жената да не разбере.
1
12
 
11
 
! Отговори
богат бизнесмен преди 5 години
Най-яката е Ренета Камберова, искам да се запозная с нея!