Дрю Баримор търси гадже в сайтове за запознанства

Била прекалено известна и затова не се получавало
17 юли 2018 21:02, Екип на Tialoto.bg
10
Дрю Баримор търси гадже в сайтове за запознанства
Снимка: Instagram

Вероятно ви е трудно да си представите, че жена като Дрю Баримор си търси мъж в сайтове за запознанства, но това е самата истина. Или поне бе така доскоро.

Звездата от "Ангелите на Чарли" разкри, че е опитала да излиза по срещи чрез няколко приложения за онлайн срещи, но така и не ѝ се получило.

Актрисата, която през 2016 се раздели със съпруга си Уил Копълман, който е баща на двете ѝ дъщери Олив (5) и Франки (4), сподели още, че известността ѝ се оказвала прекалено голяма пречка да си намери мъж по този начин.

„Престанах с онлайн срещите. Беше доста забавно. Свикнала съм от малка да работя пред публика, затова и излизането на сляпа среща ми изглеждаше много привлекателно. Лошото е, че тя е сляпа само за мен, тъй като съм известна и това не работи добре за романтичния ми живот“, сподели пред Entertainment Tonight Баримор.

Дрю се оплака, че никой от приятелите ѝ не ѝ помага да си намери мъж.

"Никой никога не ме урежда с мъж. Имам едни и същи приятели от толкова отдавна, че вече мисли в ритъм и никой не гледа на мен по този начин“, добави актрисата.

Вижте още новини за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
ъхъ преди 5 години
Все едно любовницата на Арнолд Шварценегер е била много хубава и млада, че и богата... я ***^ната ви. не знам как е наруски, сорка
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тая щом се оплаква.... зае.....и.
7
2
 
16
 
! Отговори
Мъж до 5: преди 5 години
Всъщност 43 години не са толкова много за съвременна жена! Още повече пък за актриса, която предполагам се поддържа, защото това е част от работата и'! Друг е въпроса, че с нейните три развода и средна продължителност на браковете и' от само две години никой сериозен мъж няма да я вземе за съпруга! Най-много да я вземе някой мачо - използвач, като Аштън Кътчър, който да натрупа известност около нея или да се надява да отмъкне нещо при развода, да си я полашка година - две и после да я зареже!
6
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя си е нимфоманка не едно много гаджета и трябват гледал съм доста порно филми с нея
5
8
 
5
 
! Отговори
хасан преди 5 години
е ная бабуша ако има пари ще намери некое житуло
4
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дрю Баримор е на 43, т.е. поодъртя вече за да си търси тепърва мъж. На мен никога не ми е харесвала, но за всеки влак си има пътници.
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Позьорка.Търси интелигентен ,млад господин с обноски,чар интелигентност.Красиво мускулесто тяло способности много над средните в леглото и желание за експерименти с нестихваща енергия.Тва основното.Освен всичко останало е нужно да има възможност да я разхожда на романтични и скъпарски местенца по цял свят за предпочитане в собственият си реактивен самолет както и на корабът-яхта.Недвижимото имущество под формата на хасиенди,имения и замъци са свободноизбираеми но желателни.
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А може просто някой да си прави майтапи на неин гръб. Напоследък всякаква и3мет се навъди, особено откакто всеки див селянин и канибал имат достъп до интернет.
1
4
 
23
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
да отиде на слънчака, ще се пръсне от любов