Меган под прицела на родата: Баща, сестра...

Саманта Маркъл пак я хули в социалните мрежи
18 юли 2018 21:08, Петя Славова
27
Меган под прицела на родата: Баща, сестра...
Снимка: Reuters

Продължава медийната атака срещу херцогинята на Съсекс – Меган. Сестра й Саманта започна да публикува постове на страницата си в Twitter след като баща им Томас каза пред TMZ, че няма да спре да разговаря с медиите, докато дъщеря му не го приеме обратно в живота си.

"Действай като хуманен човек, действай като жена", обръща се Саманта към сестра си и добавя: "Ако баща ни умре, това е заради теб, Мег".

Не се знае дали Меган е прочела тези призиви, тъй като след като се присъедини към кралското семейство тя изтри всички форми на социални медии, пише Daily Mail.

Затова пък Саманта не спира да пише: "Радвам се, че имаш толкова време, за да отдадеш дължимото на другите, пренебрегвайки собствения си баща!"

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Е, какво искат от Меган, родата и! Правят си пиар на нейн гръб! Докато е била актриса, така ли са се вихрили по медиите! Сега като е съпруга на принц, да ги дундурка ли?!Всичко е една голяма роднинска простотия!
16
0
 
13
 
! Отговори
Митко преди 5 години
Даже и да е вярно това, което говорят роднините и, не е оправдание да се търси публичност за нейна сметка и в неин ущърб. Това е някаква истерия от нейните роднини - аман-заман да им се обърне внимание, щото и са роднини. Ако моите роднини говорят за мен по този начин сигурно повече няма да искам да се виждам с тях. Каквато и да е тя, принцът си я избрал и той ще си живее с нея. Останалите е добре да се съобразим с този избор - никой не би искал другите да му се бъркат какви са жените им, нали:)
15
2
 
7
 
! Отговори
Dissapointed deer преди 5 години
С изненада установявам колко много хора имат детайлна надеждна информация относно семейния и сексуалния живот на Меган само въз основа на това че са я виждали между два и четири пъти по телевизията. Господа, моля не се хабете тук, ЦРУ, КГБ и МОСАД чакат таланти като вас!
14
10
 
29
 
! Отговори
lelka преди 5 години
Има нещо, което не е наред с това момиче. Да оставим настрани какво говори за нея родата, обаче тя самата излъчва някаква неискреност и фалш.
13
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тая отдалече й личи че е *** :)
12
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
изсипа се цялата рода да я плюнчи. Братовчед й не бил я виждал от 5-6 години и докато не стана известна не му и дремело, но изведнъж се сетил че с нея били много близки и не проумявал как така не го била поканила на сватбата си.
11
0
 
21
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
я мълчете да не ви тресне и вас някой новичок
10
13
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не я оставиха на мира тази женица.Замислете се как може една дъщеря да се откаже от баща си.Нима той не е виновен....Как един баща ще прави такива изказвания...Според мен има някаква причина Меган да ги отпише всички.Явно е била много наранена.Вместо да си мълчат, те търсят известност за нейна сметка.Нима това е семейство за пример....Изпитвам го в момента на гърба си ... и повярвайте много ама много боли..
9
19
 
42
 
! Отговори
гп преди 5 години
Има някакво зло в тази Мегън. Много е изкуствена и престорена. Мисля, че просто е хванала шанса и играе като във филм. Няма нищо искрено. Погледнете я на която и да е снимка, дори на сватбата как го гледа и ми кажете, че не играе??
8
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще гледаме ли "Баба Лизи отвръща на удара" в някой парижки тунел?
7
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
сметай те що за хора са. намерили утеха във ФБ, ***...
6
2
 
33
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Бе той Хемингуей най-точно ги е описал смесените...
5
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бре ,тая Меган нищо чудно да е усойница!Брат й излезе с обръщение към Хари ,че с брака си прави голяма грешка в живота си ,защото не познава добре Меган и не знае на какво е способна!Нищо чудно да гледаме поредната трагикомедия в Британската монархия!
4
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рептили-***
3
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родата почна да се домогва до извесността на дъщерята. Да се оправят.
2
8
 
42
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Бе тя и сестра и една кобра... баща им ***, как Хари и са върза на тая мacтuя не знам, явно добре са гърчи и охка
1
39
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смятайте що за човек е щом е зарязала семейството си. Собственият си баща, собствената си сестра...