Любов по време на тур: Хиляди трогнаха Графа в Банско

На площада феновете му пяха "Честит рожден ден"
23 юли 2018 14:40, Александър Попов
12

Снимка: One Love Tour

Хиляди фенове изпяха "честит рожден ден" на Графа, който отбеляза празника си на сцената в Банско по време на турнето One Love Tour.

Трогнат от вниманието и любовта на публиката, Графа сподели, че за един артист да пее пред толкова много хора и да получи такова отношение е най-големия подарък, а препълненият площад изригна в неудържими аплодисменти. Трогателният момент завърши с традиционното духане на свещичка, върху символична мини торта, поднесена му от актьора и водещ на шоуто Ники Станоев.

Фестивалът One Love Tour стартира от сутринта с театрална постановка на Държавен куклен театър Сливен. "Алеята на занаятите" пренесе посетителите в спомени от детството и събуди интереса на малките, да се опитат да измайсторят по нещо. Цял ден, хора от всички възрасти мериха сили и възможности в игри, познати от дуелите във "Фермата". Димитър Господинов – Guspa и Бай Георги бяха подготвили над десет вида състезания, познати на зрителите от малкия екран.

Next Time, Криско, Слаткаристика и Графа се качиха на сцената по време на вечерния концерт от българо-македоския фестивал. Следващата спирка щр бъде на 28 юли в Морската градина на Варна, а сред звездите ще бъдат Деси Добрева, Next Time, Павел и Венци Венц, Слаткаристика и Графа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
A grafstvoto Bansko li se kazva?
9
0
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Много сбъркан народ има,ц,ц...
8
6
 
8
 
! Отговори
Румен преди 5 години
Не мислех,че има по-досаден и противен от Искрен Пецов, но Графа е!
7
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама тоя жендър и фенове ли има?
6
0
 
3
 
! Отговори
Todor R преди 5 години
Концертите и фестивалите през лятото в Банско са винаги много силни.
5
6
 
4
 
! Отговори
Лелееее... преди 5 години
,,,,колко неподправена пловдивска любов се е изляла тук.....а някакви *** твърдят, че определена част от пловдивчаните / онази, която не страда от прекалена интелектуална обремененост/ е доста комплексирана...Хора, освестете се, Графа е музикант, при това нелош, прави стойностна музика, има публика. Пък и концертът е бил в Банско, защо е тази омраза към София?...Да не би да си въобразявате, че ще станете по-умни или успешни, като наругаете сънародници от друг град и с други музикални вкусове?
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Големите концерти бяха в Пловдив, а не в Банско. Графчетата и Криско никой не ги слуша.
3
11
 
13
 
! Отговори
dдфсф преди 5 години
Ало, софиянчетата, тия дни в Пловдив тече фестивала Hills of rock. Свириха Judas Priest и Iron Maiden, вие за Графчето пишете. Или като е извън софия и налагате информационно затъмнение. От край време си мразите Филибето вие, шопчета дървени.
2
7
 
26
 
! Отговори
хой преди 5 години
Драйфа ми се от псевдомузикантчето графа, ако не бяха мама и тате да го бутат навсякъде, никога нямаше да знаем за него
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде сега както сте Всички към Народното събрание!