Математички, футболистки... Новата реколта плеймейтки

Кои са 11-те кандидатки за слава тази година?
23 юли 2018 13:27, Александър Попов
51

Снимка: Иван Ерменков

Вече стартира гласуването за желаещите да сбъднат мечтата си да се окичат с титлата Playmate 2018. Новата реколта от 11 красавици свалиха задръжки за еротична фотосесия и дефилириха на морския бряг, естествено на Слънчев бряг, в Bedroom. За да видят ексклузивното представяне на кандидат плеймейтките, специални  гости на горещото парти бяха Криско, Ива Екимова, Playmate All Stars - Златка Димитрова, Playmate 2017 Нора Недкова и др.

Сред новите кандидатки има дипломирани математички, желаещи да станат полицайки, прокурор, има и футболистка.напълно противоречащи си дипломи и професии и титли от странни силиконови конкурси.

На "ти" с топката на зеления терен е Валерия Кирилова – Амира. Детската й мечта е да бъде полицайка, но не всички детски мечти се сбъдват веднага и тя първо ще се пробва за короната на Мис Плеймейт.

Вероника Никифорова завършва природо-математическа гимназия, сега е трети курс право, но в същото време се пъчи и с титлата "Мис Силикон". Сред изкусителките е и Дениз Хайрула, която е крупие, танцьорка и студентка по психология.

Колорит внася Жанета Осипова, която е с български и руски корени. Жени Митрева пък била успешен модел в Италия, поне според организаторите.

Сред изненадите на тазгодишния конкурс е Катрин Апостолова, прясно завършила СМГ и вече студент в университета по архитектура. Това май е първата възпитаничка на СМГ, която е решила наред с уравненията да реши и задачата как се става Мис Плеймейт без формули.

Кристина Филипова пък е завършила новогръцка филология в Софийски универитет, а като дете мечтаела да бъде прокурор.

И тази година сред красавиците в конкурса има и майка - Галя Георгиева, чието тяло е покрито с татуси, посветени на... фолкпевеца Борис Дали. Синът й я подкрепя за участието и в конкурса.

Татусите и безкрайните крака пък предлагат Несрин Исинова и пловдивчанката Сабрина Николова.

Гласуването ще бъде до 7 септември, а изборът на новата Мис Плеймейт ще стане ясен отново в Слънчев бряг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
3
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
"...чието тяло е покрито с татуси, посветени на... фолкпевеца Борис Дали..." - това направо ме разби!!! :))))))))))))))
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кой ги организира тези конкурси и той ги рекламира!!!!!защо не ги забранят?????защото някой яко плаща за рекламата!!!!голотиите ни ги набивате в очите по телевизия по реклами по интернет и никой не ме пита аз искам ли да ги виждам тези неща или не!!!!!хайде пак ми изтритите коментара !!!!!
37
2
 
6
 
! Отговори
Някой преди 5 години
Жалко, много жалко и още по-страшното е, че това е бъдещето! Потрес!!!
36
5
 
10
 
! Отговори
УАУУУУ преди 5 години
Женската гордост на бг. !БРАВОООО.Еволюция на нацията.Никъде не е казано, че трябва да е към добро.
35
1
 
17
 
! Отговори
,.,.,. преди 5 години
Каквото и ново име да измислят за най-древната професия,тя си личи по упражняващите я,та и тези така.
34
0
 
16
 
! Отговори
Ха ха ха ха ха ха ха преди 5 години
Математички ли ?Ако тия са математички,то значи аз съм император на космоса :))))Ха ха ха ха ха ха ха. .....проститут....опс,математички били. Така ли ги наричат вече,!Само да не стане и тази дума покрай долнопробните пар*цали и тя полит.некоректна,че математиците ще трябва вече да ги наричаме плеймейтки.
33
0
 
9
 
! Отговори
До 31 и 32 от 21 преди 5 години
Пич, сложих ти (+), макар че сигурно ти си онзи, който ми е писал (-).Бедата е там, че платената докторантура я измислиха същите тези мухъли от катедрите и институтите, които пазят местата за редовни докторантури само за своите протежета.Дано ти помогне докторската степен. Но когато те зачисляват, внимавай за темата - ако е добра, ще се опитат да те окрадат. Постарай се преди това да си публикувал поне две статии, за да имаш доказателство, че ти си формулирал тази тема и я разработваш.
32
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
О, моля ви, аман от вътрешно красиви жени, които са много умни. Тогава защо съм сама?
31
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Егати дзверилника
30
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е срамно да си платиш докторантурата. Разликата не е в това плащаме ли си образованието и дали завършваме с 4.50 или с 5.50. Разликата е какво правим в живота, червени комплексари!
29
5
 
2
 
! Отговори
До 21 преди 5 години
Платената докторантура е за мен! Имам тема и мога! Но не съм *** на катедрата, нито синче на поредния изостанал и плесенясал професор! Няма да ме вземат с връзки и нагласен конкурс. Затова ще си я платя, защото МОГА и ЗНАМ и ще се справя, разчитайки на себе си, а не на мухълите от някоя катедра!
28
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Контейнери
27
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези съществуват само защото слугинажни медии ги натрапват.
26
4
 
5
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Ей, туй на петата снимка младото кобре с бялата рокля до дъртия коброляк хваща окото. Някак невинно изглежда младото на фона на дъртото. Сещам се за разни истории за майки и срамежлив дъщери, или милфове учещи тийн, дето съм чувал,ама не им е тук мястото.
25
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мммм много изискани мадами. Аз не мога да си представя що за нормален, уважаващ себе си мъж ще иска да си легне с жена, дето всички са и виждали и ползвали шушумигата, циците и са купени от бившия и постоянно ще се оглежда за мъже от типа на гущеров и пеевски
24
1
 
19
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Боже ,боже колко мъка парвенюшка и простащина има на този свят.Е, затова на този хал са и архитектурата ,и правото ,и медицината,и цялото общество.Дерзайте,пълното лумпенизиране на обществото е вече на една ръка разстояние.Както казва съпругата ми ,еквивалентния образ на съвременния българин е:уста,черво,*** отверстие и една мозъчна клетка,а тя ги разбира тези неща,защото е технически директор в голяма високо-технологична,чуждестранна компания.На България и трябват мейтки и крисковци
23
0
 
22
 
! Отговори
,.,.,, преди 5 години
Няма никаква необходимост подробно да пишете коя какво вишУ си е купила.Това че се гъзурчат на долнопробен конкурс говори достатъчно за умствения им капацитет.Когато тези "математички" и "архитектки" спечелят някой международен конкурс по математика или световен архитектурен проект тогава ни уведомете.Дотогава са просто кандидат 'урви с това което показват пред склеротиралите Дилов-син и онова недоразумение 100 еди какво си.
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама то като няма с какво да впечатлиш изискана жена,си плащаш и жените са ти виновни,че ти си *** и непривлекателен ,защото са меркантилни.Така че повечето жени се ориентират да задоволяват егото на богатите простаци.И това за съжаление е станало норма за реализация в Бг
21
0
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
ха ха ха .."Ех живот,здравей,здравей!"...................Са че в открехна нещо,но обещайте да не фръквате:-Човека е "СТРАНИЧЕН ЕФЕКТ" от някаква "дейност,която така и не можем да разберем...Нещо като шлаката при добив на ценни метали...ВЕРНО,както казва Швейк "Сред къклцата винаги ще се намери и пшеница",така и сред шлаката се понамирват тук-там парченца от "ценните метали"..Тия "парченца" ни карат да си затваряме очите пред ШЛАКАТА.Но истината е,че сме във "хвостохранилището"..Ако вдявате
20
0
 
19
 
! Отговори
Гьобелс преди 5 години
Чудно ми е , ако все пак се роди гениален хирург, който може да сглобява хора , от този материал на снимаката ще съберели за поне един нормален човек ?