Джордж Майкъл се е самоубил? Правил пет опита!

Певецът си "отишъл" на рождения ден на майка си
Обновена: 24 юли 2018 20:03 | 24 юли 2018 20:02,
9
Джордж Майкъл се е самоубил? Правил пет опита!
Снимка: Rеuters

Джордж Майкъл почина на 25 декември 2016 г. Според официалната версия смъртта му е причинена от сърдечна недостатъчност. Фади Фауаз, който е партньор на музиканта, твърди друго.

Версията му е, че певецът се е самоубил, пише в. "Сън", цитиран от БТА. Джордж Майкъл много болезнено преживял кончината на майка си, която починала от рак през 1997 г., казва Фауаз.

Още по темата

Джордж Майкъл се самоубил на рождения й ден - 24 декември. Освен това, според думите му, той трябвало да направи пет опита, за да отнеме живота си.

Фауаз разказва и подробности за фаталния ден. Той намерил тялото на поп изпълнителя в собствения му дом. Преди това двамата се скарали и поради тази причина Фади бил принуден да нощува в автомобила си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не ви го казва, но джендърите в 80% правят опит за самоубийство. 40% повтарят, И много от тях успяват. Джендъра не води до нищо добро. Феминистките го изобретиха и сега се опитват да убедят децата ви, че е реален. И ако те повяярват... Погледнете по - горе процентите... Е те затова се боря срещу феминизма. Защото са РЕАЛНИ ПРеТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ! А вие сте наивни и ги оставяте да живеят, да дишат вздуха на децжата ви, които ще се самоубиват по тяхна повеля... Това трябва да СПРЕ!
5
3
 
6
 
! Отговори
sasi преди 5 години
тези англичани много бедни, пари за хотел нямат, че в колите си спят
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябвали са му цели 6 пъти за да успее! И това ако не е каръщина...
3
2
 
26
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до 1 И аз не недолюбвам амбриажите, но само когато ми се натрисат в личното пространство и да парадират със сексуалността си по паради и медии.Нито великия Джордж Майкъл и нито най-великия певец за всички времена- Фреди Меркюри са парадирали с това.Това са безценни гласове оставили безценна музика!
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а добър ден! И тоз дето е спал в колата не му е чиста работата
1
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Елтон Жон и Жорж Майкъла били ли са интимни? Ххааха. Само за амбреажи пишете и ким дебелогъзян. Като влезна и това намирам на сайта ви.