Годеницата на Йозил: Гордея се с теб, любов моя!

Винаги ще бъда до теб, написа актрисата и модел Амине Гюлше
Обновена: 24 юли 2018 10:18 | 24 юли 2018 07:55, Красимир Ангелов
219
Годеницата на Йозил: Гордея се с теб, любов моя!
Снимка: Instagram

Темата за отказването на Месут Йозил от националния отбор на Германия и посочените причини за решението продължават да вълнуват Германия и Турция.

Още по темата

"Тежко ми е на сърцето, но след дълги размишления реших, че вече няма да играя за Германия в международни мачове - поне дотогава, докогато все още изпитвам усещането за расизъм и липса на респект", написа халфът на Арсенал в Туитър. Футболистът, който има 92 мача и 23 гола за Бундестима, смята, че Германският футболен съюз (ГФС) и най-вече шефът на този съюз Райнхард Гриндел се отнася зле с него.

Месут получи сериозна подкрепа за решението си в Instagram от своята половинка – актрисата и модел Амине Гюлше, позната у нас от сериала "Сега и завинаги".

"Винаги ще бъда до теб. Гордея се с теб, любов моя", написа 25-годишната красавица, която подобно на Йозил не е родена в Турция, а в Швеция.

Амине е Мис Турция 2014 година, а съвсем скоро се очаква двамата да сключат брак.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
6
 
19
 
! Отговори
Жоре Алахата преди 5 години
"Ооооо Месут, севда моя, ще те обичам вечно като алтън гердан под светлото небе до което се издигат минаретата на Стамбуля"му думаше Амине докато галеше спластените му от чалмата коси...."Оооо скъпа Амине, нека бъде волята на Алахата и на султан Реджеп Тайпи и ще си заживеем по царски в конака който предводителя на правоверните ни подари" отговори и Месут. "Не ни трябва ни гурбет ни мръсната Аврупа, тук по знамето на полумесеца ще благодентстваме и прославяме Алахата"...и заживели щастливи..FIN
146
7
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
леле!...Тия направо са страшни бе!...Човеци ли са?..веждите на тая са по-големи от на Панайот Хитов мустаците..що за "фейсове" имат?!
145
8
 
14
 
! Отговори
Тук е БЪЛГАРИЯ преди 5 години
До Анонимен 158Какво си се разквичал бе пуйко? Като не тихаресва тук майка си ли търсиш? Хайде стягай си бохчата и си вземай родата и дим да те няма. Това е БЪЛГАРИЯ И ТЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ КАКЪВТО ТИ ОЧЕВИДНО НЕ СИ. ЦИБА ОТ ТУК ПОРЯЗАНИЦЕ НАГЛА. ЦИБА ЦИБА ЦИБААА.
144
0
 
11
 
! Отговори
Шивача преди 5 години
До година ще го забравят. Пишете друго!
143
7
 
24
 
! Отговори
пуйкистанци преди 5 години
Мазут Грозил с тези очи като на жаба и с тези сини венци кво реве, а тая пъкна хубава ли се прави. Тоя га яде кифтетата ни рива.
142
4
 
22
 
! Отговори
Бедния преди 5 години
Той усети, че с тази си игра никога няма да го викнат пак да играе за Германия и направи изпреварващ ход.С тази разлика, че сега където и да отиде освен в Турция ще го плюят.А, годеницата му ако и да е със сини очи се вижда Ромската порода.
141
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
те са си лика прилика -- тя грозна, той още по.Сега е момента да ги натирят при Ердоган, налъми турски такива !
140
6
 
19
 
! Отговори
45 преди 5 години
Тук е момента германската държава да удари по масата...след като иска да си се казва Махмут,.. обаче да се яви на изпит,годен л ие да продължава да живее в тази държава.Тия дето не знаят немски ...куфарете и аут.Същото междувпрочем важи и за нас.Глоби до откат ако не ходят чаветата на училище.Като не снае български..лична карта за поданник,не за гражданин...сиреч..никакво гласуване.Кат се научи да разбира правоговор,тогава можееее би..след изпит,есе, преразказ и прочее..
139
5
 
35
 
! Отговори
Пешо Пешев преди 5 години
Турците в германия живеят в затворени общества, като нашите ***, 6-то поколение турци има там, които не знаят немски! Как да се интегрират, когато те сами се делят! Ето вижте и как се женят, от Германия и Швеция.. А момата не му е харесала смачканият сурат а милионитеее..ехо.. любов моя..хахахах
138
5
 
38
 
! Отговори
реалист преди 5 години
С какво се гордее: 1. Че не се е интегрирал. 2. Че се е снимал е Ердоган 3. Че на хората които са приели него и неговия род им казва в лицето...вие не сте нищо за мен, аз си оставам същият не интегриран турчин и въпреки, че ползвам всичките социални блага на Германия, не обичам Германия. Това най-малкото не е коректно, не е морално и не е честно---защото ако толкова се чувстваш отритнат---НАПУСНИ, ИЗБЯГАЙ, МАХНИ СЕ....
137
2
 
5
 
! Отговори
МИРИЗЛИВИ ШЕРБЕТИ преди 5 години
До Анонимен 113КАК КАКВА МАЙМУНСКА РАЗБИРА СЕ
136
5
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Мадамата е готина , а той е като настъпена жаба !
135
5
 
26
 
! Отговори
45 преди 5 години
До кога ще ни занимавате с тоя неблагодарен анадолец.Значи докато взима хилядите беше се интегрирал и доволен,като се скапа положението се прави на обиден.Типично за турчин, те са хрисими в чуждите държави но по заповед стават най върлите касапи...
134
2
 
17
 
! Отговори
ДО българин също преди 5 години
Познавам дядо си прадядо си и съм виждал много снимки на бащата на брадядоми. Всички те са стройни, високи и здрави мъже. Това, че ти си джeндър плод на любов между дебела Анадолска камила и сакат арабин не ти дава право да говориш за истинските Българи.За много велико ли смяташ, да успееш благодарение на протегнатата ръка от друга нация (Месут Йозил), защото ако не беше германия щеше да товари кораби в Трабзон и когато нещо не ти хареса да се изплюеш върху всичко.Явно и ти си такъв проклет.
133
2
 
17
 
! Отговори
Дида преди 5 години
Прави се на засегнат. Така се получава кажи-речи с всички "бивши величия" като им дойде времето да си отиват. Йозил просто го не може вече и това е в реда на нещата. Интелигентните футболисти признават това и се оттеглят без да се резилят. А дали е необходим преценява селекционерът, а не футболистът.
132
10
 
4
 
! Отговори
българин също преди 5 години
До И аз се гордеяДедите ти са били ниски, набити, тъмнокожи, скулести и с дръпнати очи. Явно пра-пра-пра бабите ти нещо са се омешали с небългари навремето.Горд можеш да си си само, ако си постигнал нещо като човек - хората и като гражданин - за държавата си. Да мразиш обаче хич не е за гордост- слушай батя си.
131
5
 
20
 
! Отговори
И аз се гордея преди 5 години
Горд съм, че съм българин, здрав висок и принципен както дедите ми.Колкото и успехи и пари да имате всички турци си оставате продажни, алчни и неблагодарни.Да не говорим, че тези изцъклени очи, като на неандерталец са плод на това, че сте мешали толко материала си , че сте запричличали на ***!!!Гнус ме е от вас!
130
3
 
39
 
! Отговори
dddd преди 5 години
Най ги обичам такива дето са много горди от своята нация, а живеят в друга. Като двамата талибани от швейцарския отбор дето правеха знака с гаргата. Като сте горди защо играете за Швейцария. И Месут като е турчин чий го дири в немския отбор. С Турция щеше да стане световен шампион на кукуво лято. Можеше изобщо да не помирише световно. Неблагодарници. Наемникът си е наемник, той никога не може да бъде патриот. А пък предателите са по-лоши и от наемниците.
129
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубава работа ама муслиманска
128
3
 
9
 
! Отговори
Добреее преди 5 години
Леле, м-аймуна е редактирана думичка?! Добреее :)