Моисей: Криско е използвач!

Певецът с остри коментари към колегата си
26 юли 2018 22:00, Eкип на Teenproblem
67
Моисей: Криско е използвач!
Снимка: Instagram

Участникът от първия сезон на X-factor, Моисей, е нарекъл Криско използвач в своя публикация във Facebook. Тя е от 3 юли. Моисей е качил снимка на чаша, на която е залепена хартийка с виц, който гласи: "Добрата майка не бие детето си. Тя му облича фланелка с Криско и другите деца го бият".

Приятели на Моисей са коментирали публикацията със следното: "И утре ще запишеш песен с него, ако ти предложи". Певецът е отвърнал с: "Ще се закопам сам, преди да приема, ахаххаха" и "Може да е някакъв хит-фактор във вашите очи, в моите си остава използвач". 
 
В музикалното предаване Моисей имаше дуетна половинка - Ангел, с който работиха за известно време и след края на шоуто. Двамата имаха хитове, продуцирани от компанията на Саня Армутлиева - Virginia Records. Дуетната на Ангел и Моисей с Криско, наречена"Кой ден станахме" беше едно от най-горещите и слушани парчета през лято 2012 г.  С рапъра те записаха и други известни песни като "Знаеш ли кой видях брат", като работиха и с друго известно дуо - Павел и Венци Венц.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: КрискоМоисейзвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
3
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Ревю Волни до гробУчудвам се каква ли гадще дойде още в тоя градедин пропаднал друг пробилвсеки за рейтинг се е наредил На този фон тече купонСъс водещи един милионЗвезди от кол и от въжеИ всичките са твърдо Нье Хип хопъри в бомбета днесНа чалгата отдават честЕстрадни типове крещятНо те не могат да ни спрат
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И в крайна сметка не се разбра защо Криско е използвач...
39
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майка му и баща му пеят в дует на име Кредо.Именно по кръчми и банкети в Габрово.Сигурно най-голямото им музикално постижение е да изпълнят парла-пю-пиано... Още като ми видиш стила на обличане на цялото семейство и ти става ясно,че действително се мислят за музиканти и звезди,но не са.Отдалеч си личи, че тези хора нищо не разбират от музика, иначе щяха да се го предали на сина си, дори да приемем, че съдбата не е била благосклонна към тях и затова са пели по кръчми.
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СКакви музикални среди в Габрово, бе? Може ли да сте толкова неадекватни?! Това да не е Ню Йорк?! Дае София не е. Кои са майка му и баща му? Защо никога не сме чували за тях? Най-много да са свирили в някоя кръчма и на това да му викат музикална среда! Не вярвам истински музиканти да отгледат такова недоразумение. Соня Йончева не е израснала в "бг музикални среди" и може би точно по тази причина е великолепна.
37
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Криско-Дриско е мазно *** и рап-чалгарче. А това, че е използвач и наглец, отдавна го знаем.
36
0
 
11
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Не знам дали е използвач, но изпълнява гнусна, мазна чалга с рап мотиви, а това не ми е от кръвната група!Митко Воев го е написал:Тогава стани и през прозореца викай.В тъмна земя без светлини,в тъмно море не търся нежност.Не вярвам във теб и в теб не вярвам,оглеждам се само в чиста вечност.Над площад,потънал в срам,слепи художници рискуват.Аз вече минах от там слепи са защото,се срамуват.Развей черен флаг на който пише без думи:Мръсно ми е в душата ми!...На тъмно,на тъмно играя "живот".Аз имам моето световъртене в мен.
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом се сдуши със Слави какъв да е?
34
1
 
2
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Да ви пикая и на статията за втори път я рекламирате *** ли сте не мога да разбера и то баш за тия двамата ...
33
11
 
0
 
! Отговори
Стига глупости преди 5 години
Човека си прави пари а вие завиждате - кучетата си лаят .....
32
0
 
7
 
! Отговори
11547 преди 5 години
Или културата ниско,кича близко,тогава аварийната врата на автобуса е за римата на Дриско!
31
0
 
7
 
! Отговори
65 преди 5 години
Незнам дали е използвач,защото не работя с него .Но е ***.Голям при това.А ако още е при Слави,какво чудо го чака.Ще падне като тиква.
30
0
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
В НАСА използват парчетата на Криско за да затъпяват по-умните астронавти. Това се постига с повтаряне на безсмислени текстове като: жин-бон-бон-жун-жон-бим-бим... Всички парчета на Криско са еднакви и всичките са перфектна боза.
29
0
 
9
 
! Отговори
Кико преди 5 години
Добро утро Мойсейчо.
28
4
 
1
 
! Отговори
С преди 5 години
Не знам кой кого използва и дали. Но от беглите ми впечатления, виждам че Криско прави по един модел парчетата си, използва един и същ саунд, и ефекти на звученето. И да, закача се също и за реализирани вече изпълнители, за дуети, но като че ли и за двете страни е хубаво това, с Мария Илиева беше добра музиката. Доколкото знам е от семейство на хора от музикалните среди. Няма лошо да му помогнат да направи нещо. Въпросът е до къде ще стигне, с едно и също не може за дълго.
27
2
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Не съм фен на Криско, но много често изгряващи звезди гледат да се прикрепят към някой вече известен изпълнител. Много им се иска тогава да направят заедно някоя песен, да участват заедно на концерти и най-различни участия и .......в един момент точно този, който са използвали за ракетоносител им става крив, използвач..... бил ги ощетил !!! Факт.
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много талантливо момче. Жалко, че не тръгнаха нещата
25
2
 
9
 
! Отговори
с идването преди 5 години
на бездарния криско в шоуто на славиви вече не еинтересно.толкова ли не разбира трифонов , че се излага с тоя мухъл, преди година пееше някакви гнусни песни и зарибяваше малки деца.слави не си подронвай авторитета с тоя метил -мета-крилат,той те използува а ти блееш.тоя днешен *** да си пробива сам в попрището- но даже довлече майка си и баща си в шоуто-чудя ти се на акъла защо си го взел
24
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех, и аз познавах един такъв, в моята област. Е, поне беше доста по-красив, ама толкова ощетен горкия... Само дето в моята област такива стратегии не работят. Минаха две години и човекът, след много напразни усилия, изчезна безславно. Никой не го забеляза извън леглото и никой няма да го помни с нищо друго. От мъжете по-големи ку.ви няма, да го знаете.
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май има консенсус за този Криско. То и няма как да има друго обяснение, освен това. Добре е да имаш пари, ама един ден се събуждаш без оправдание за тях. Ако не си постигнал нищо благодарение на качествата си и ако нямаш никакви реални постижения - не става такъв живот, занулен е.
22
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само мога да гадая какво дългогодишно *** е паднало, защото тоя Криско няма никакви качества. Гласът му ми причинява болки в мускулите. Напоследък често го чувам и започвам да се притеснявам, че мога да развия някакво неврологично заболязаване, без да преувеличавам. От уикипедия разбирам, че бил открит от някой си Чочо от Каризма - той бил забелязал незабелижимото, а именно, таланта на Криско. Ето как някакво чоченце, някакво неизвестно джудже става социално зло, произвеждайки други джуджета.