Румен Угрински, който ни разсмива, загубил брат си

Актьорът споделя как лекува и физическите си болки
26 юли 2018 19:12,
16
Румен Угрински, който ни разсмива, загубил брат си
Снимка: Love style

Актьорът Румен Угрински разкрива най-голямата си болка по загубата на брат си Антонио, който си отишъл внезапно на 23 май тази година. На следващия ден актьорът и съпругата му - актрисата Биляна Казакова трябвало да честват 15-годишнината от сватбата си, което, разбира се, не се случило.

"Не сме празнували, изобщо не ни беше до това. Брат ми почина внезапно за всички нас. Много ми е трудно. Тежко го преживях. Такова нещо не се преодолява. Никога няма да го забравя, винаги ще го обичам и една част от мен ще страда за него.

Дори още не мога да приема, че вече го няма. Много ми липсва, много! Две седмици не водих и "Господарите", макар че приятели ме посъветваха, че не е добре за мен. Но нямаше как да работя, защото не можех да си контролирам емоциите", с тъга споделя пред Love style Румен Угрински.

Той разкрива с какво лекува физическите страдания на семейството си. "Вкъщи всички пием хомеопатия, водорасли, билки, алое... От много години само така се оправям. Да чукам на дърво, не съм приемал антибиотик от 25 години.

Дъщеря ми чак на седем години пи, и то защото направи отит и нямаше как. Ние и ангините й сме оправяли с хомеопатия. Аз приемам основно водорасли и алое и вече, ако вдигна температура, което се случва много рядко, залагам на хомеопатията.

Няма да забравя как в деня преди сватбата ми, вдигнах 40 градуса температура. Хомеопатът ми дойде вкъщи през нощта и ми даде едно хапче, от което се изпотих сигурно над осем пъти. На сутринта бях здрав и спокойно се ожених", споделя още актьорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
По-по-най преди 5 години
Това сега материал за човешката трагедия ли е или апологическа публикация за хомеопатията? Малко ми иде в стил: Некролог... Скръбна вест! Почина Киро! Продавам Москвич 8-ца и запазен циркуляр. От опечалената съпруга!
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора ходете на лекар ,ако имате оплаквания повече от три дни и не ви минава с аспирин,парацетамол хомеопатия и т.н.Ваше право е да изисквате лекарско мнение(от няколко )в случай че нещо не ви е ясно и то безплатно иначе изисквайте фактура или касов бон какво точно си плащате.Имах един познат където така се хвалише ,че 23 години не ходил на лекар и така си отиде за месец.
5
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако погледнем философски то и антибиотика е меко казано хомеопатия. Унищожаваш бактерия с бактерия.
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хомеопатията в България е много побългарена и преувеличена. Тя е за подръжка и тонус но не и за сериозни заболявания.
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Антибиотикът е невероятно откритие. Хиляди са си отивали преждевременно от инфекции. Хомеопатията е по-стара от откритието на Флеминг но чвно не е била достатъчно адекватна в борбата с бактериалните инфекции. Нека сме благодарни на Флеминг за това необходимо откритие. Не казвам че трябва да се ползва при всяко кихане но при бактериални инфекции - винаги! Най-голямата опасност е когато инфекциите станат хронични.
2
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Румене, съболезнования и от мен!Но да знаеш едно - 40 градуса може да са симптом и на менингит!Така че другия път пак викай личния си хомеопат у дома да те лекува...После докторите виновни, както винаги (дежурното).
1
6
 
28
 
! Отговори
Нов преди 5 години
Съболезнования за брат му. Ама това с хомеопатията не прилича на умен и образован човек