Бившата на Дейвид Варод проговори за футболиста Живко Атанасов

Татяна Педерсен и синът на Йорданка Донкова се обичат
27 юли 2018 17:07,
5
Бившата на Дейвид Варод проговори за футболиста Живко Атанасов
Снимка: Love style

Пиар специалистката на холивудски продукции у нас и филмовата продуцентка Татяна Педерсен проговори за първи път пред списание Love style за любовта си с  младия футболист Живко Атанасов.

Тя се раздели с бащата на дъщеря си Оделиа Дейвид Варод, но причина за това не е играчът в италианския отбор "Витербо".

"С Живко се запознахме в Hyatt Regency в Белград на 31 декември и посрещнахме заедно 2018-а с общи приятели. За двамата беше любов от пръв поглед.

Буквално от момента, в който се видяхме, ние не сме спрели да се търсим, да искаме да бъдем заедно. Той направи първата крачка по очарователен и непринуден начин.

Всъщност това вероятно е била съдбата или някаква друга сила, която ни събра. Ние сме сродни души и го разбрахме в първата секунда, когато се погледнахме.

Между нас имаше някакво силно привличане, нещо което не може да се обясни. Веднага и на двамата ни беше ясно, че не искаме и не можем да бъдем разделени. Изпитвам благодарност към Вселената, че ми позволява да бъда щастлива и обичана от най-прекрасния мъж", разказва Педерсен.

С Живко имат разлика във възрастта, като той е доста по-млад от нея. В първия момент не обърнали внимание на това, защото усетили, че са един за друг, въпреки различията.

Татяна е в прекрасни отношения и с неговата майка – олимпийската шампионка Йорданка Донкова, която я приела изключително топло от самото начало и днес двете дами се разбират чудесно.

А дали Татяна и Живко вече нямат по-сериозни планове за брак и дете? "Да, искаме дете. Толкова съм щастлива, че Живко няколко пъти ме попита спонтанно и романтично дали искам да се омъжа за него.

Никога не съм вярвала, че ще желая брак и особено църковен, но той е моят мъж, аз го знам и искам да се оженим. Имаме си вече кум и кума, оставям на него да реши къде, кога и как. Той е мъжът, нека ме изненада", обяснява Педерсен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Нина преди 5 години
Татяна си беше харесала и Дейвид Варод и уж беше ужасно влюбена в него, но уви - явно 4-5 години е максимумът, който един мъж може да изтърпи тази жена. Интелигентна е, защото се възползва от влиянието на мъжа си, затова беще PR на холивудски продукции. Колкото до "чаровна" - това включва добър нрав, а нейният е жлъчен. За симпатична да не говорим - да живее силиконът и химията.
5
2
 
0
 
! Отговори
Катя преди 5 години
Чета коментарите и се смея! А, вие с какво сте по-успели от жената и кои сте, че да "съдите". Щом са я потърсили за интервю, сигурно е интересна или нещо е постигнала. Момчето си я е харесал, нито е беден, нито грозен, явно се обичат и са заедно заради това. От интервюто личи, че е интелигентна, виждала съм я при Милен Цветков, много ерудирана и чаровна. Нина явно е запозната с броя на браковете й, явно събира "съсипаните". Жалки сте, завистливи и злобни. Желая щастие и на двамата.
4
1
 
7
 
! Отговори
Нина преди 5 години
За Татяна Педерсен този брак е 4-ти поред. Защо се омъжва изобщо за това младо момче??? Ще съсипе живота му, както е успяла да съсипе живота на всички, с които е била. Много скоро ще я разберат що за човек е - много зла и подла. Жалко за момчето...
3
1
 
4
 
! Отговори
тТт преди 5 години
Брак, деца? Глупости! Ще**е каката и до максимум година, кой откъде е! "Хвани кака, че да те отрака!" - народа го е казал.
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На медийния небосклон,нов *** кандидат за 5 минутна слава,прави излияния които не интересуват никого.
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква поредна футболна драма, драги зрители...