Стрии, белези... Криси Тейгън след раждането на Майлс

Няма да изчезнат... Това е новото ми тяло, написа тя
3
Стрии, белези... Криси Тейгън след раждането на Майлс
Instagram

Моделът Криси Тейгън няма никакви проблеми с промените на тялото си след раждането на второто ѝ дете Майлс. Съпругата на Джон Леджънд позира за снимка в Instagram с белезите, стриите и показа напълнялата си фигура – нещо напълно естествено след раждане.

"Предполагам, че никога няма да изчезнат. Това е новото ми тяло. Още съм несигурна в себе си, но се радвам, че мога да накарам другите да се почувстват по-добре от визията си", написа към кадрите тя.
 
Тейгън дари Джон със син през месец май.
 
Манекенката знаела за бременността си още от 11-ия ден, тъй като се подложила на процедурата инвитро. Заедно с Леджънд се притесняват как по-голямата им дъщеря Луна ще свикне с новороденото.
 
„Мисля, че тя ще има някои проблеми, защото сега командва цялата къща. Свикнала е да бъде в центъра на всичко, така че ще видим как ще започне да споделя вниманието“, разкри наскоро певецът.
 
Криси сподели желанието си да се сдобие и с трета рожба, след което смята „да се развихри“ и да изживее пълноценно 30-те години без да бъде повече бременна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
17
 
! Отговори
65 преди 5 години
Нито я знам,нито искам да знам коя е.Но това ,че има две деца ,иска трето и не и пука как изглежда ,е доста по-различно от нашите миски,писки,гущеровици,и какви ли не ***, с едно дете .Просто така ,да имат и те.Да не кажат бабите от село ,че не могат да имат
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този път надминахте себе си! Каква стойностна статия!
1
9
 
10
 
! Отговори
МИЯ преди 5 години
ПРОТИВНА ЖЕНА ЛИГАВА МУЦУНА ОТБЛЪСКВАЩА.....