Гаджето на Дженифър Лопес отсече: Не сме сгодени!

Бившият спортист Алекс Родригес й подари пръстен
2 авг 2018 22:33, Екип на Tialoto.bg
3
Гаджето на Дженифър Лопес отсече: Не сме сгодени!
Instagram
Ще застане ли Дженифър Лопес пред олтара за трети път? Това е въпросът, който много светски журналисти и фенове на звездата си задават. И слуховете, че тя се е сгодила за приятеля си Алекс Родригес стават все по-упорити. Самият той обаче бе категоричен, че все още не ѝ е предлагал брак.
 
Бившата спортна звезда влезе в ролята на ко-водещ в телевизионното шоу Today и с усмивка коментира мълвата, породила се заради нов пръстен на ръката на латината, който тя носи на годежния пръст.
 
"Аз ѝ подарих този пръстен може би преди 5 месеца. Много ѝ хареса и вижте как ѝ стои. Разбра се, че той има специално значение, но не сме сгодени", коментира Родригес.
 
Наскоро Алекс и Дженифър изкараха почивка на Бахамите в компанията на децата си. По повод огромното им семейство той сподели:
 
"Това между нас нямаше да се получи преди 20 години. Тогава бяха луди години и аз не бях толкова зрял. Сега и двамата сме в 40-те си, от Ню Йорк сме, имаме латино корени, имаме деца и можем да се оценим един друг, както и предизвикателствата, пред които сме изправени".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В половината заглавия на статиите Ви все се Отсича
2
1
 
11
 
! Отговори
хй преди 5 години
Шъ съ женим на 40г. вече че тогаз сме зрели.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ко прайм ся а !?!?