Джони Деп обвини бившата си в побой!?

Амбър Хърд му налетяла на 30-ия й рожден ден
3 авг 2018 22:15, Петя Славова
29
Джони Деп обвини бившата си в побой!?
Reuters

55-годишният Джони Деп не може да живее дълго без скандали. Актьорът съвсем скоро приключи делото с бившите си мениджъри и вече е на етап на ново, но срещу бившата си съпруга Амбър Хърд. 

Звездата от „Карибски пирати“ обвини актрисата в насилие, докато са били женени, пише OK Magazine. Като конкретен инцидент, актьорът посочил 30-ия рожден ден на Хърд – 21 април 2016 г. Деп закъснял за партито и неговата жена, която била в състояние на алкохолно опиянение се разбунтувала. Започнала да го обижда в присъствието на приятелите им, след което го ударила и два пъти в лицето.
 
Хърд в същото време вижда ситуацията по друг начин. Тя видяла, че съпругът ѝ влиза в ресторанта и инсценира кавга. След като гостите си тръгнали, той я хванал за косата и я повлякъл към вратата като ѝ крещял.
 
В същото време пък, Джони изложил своя версия при събитията на 21 май 2016 г., когато двамата се карат за последен път преди развода. Хърд тогава заяви, че Деп се върнал пиян в дома им и след словесна кавга я ударил с нейния iPhone. Апаратът я уцелил в скулите и очите.
 
Затова пък актьорът обяснява, че всъщност той хвърлил телефона на дивана и излязъл от стаята.
 
Джони Деп също така е решил да съди The Sun и авторът на статия, в която било написано, че той биел жена си.
 
Джони и Амбър започнаха да се срещат през 2011 г. и сключиха брак през февруари 2015 г., но май година по-късно актрисата подаде молба за развод. През януари 2017 г. разводът бе официално оформен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
0
 
! Отговори
хаха преди 5 години
празни места нямам,диагнозите обаче ме дебнат отвсякъде.Благодаря за разбирането, "докторе"!
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До хахаНа празно място злоба - то си е диагноза!:)))Това се подразбира."Определителю"!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващото дело сигурно ще е за сексуален тормоз спрямо Амбър Хърд.Като заряза Ванеса Паради и се ожени за много по-млада от него си въобрази че е хванал Господ за шлифера.Излага се като кифладжия.никога не ми е допадал като актьор.
23
2
 
1
 
! Отговори
хаха преди 5 години
явно ти липсва 25 годишна завивка и бълваш простотии за феминизъм. Жалко за перфектното CV.Още има да учиш и последното ти изречение го доказва.
22
2
 
0
 
! Отговори
RE: Жена преди 5 години
Петимни сме за качества.Писна ни от "уличната красота" на повечето българки без покритие, цитирам мъже.Вижте какво правят българките извън БГ, красота и ум, учени.Затова всяко момиче с интелект завършва английската, медицина, СМГ, немската и бяга като опарена от БГ.Но там манталитетът е друг.Хубави и скромни деца.Българката е петимна за дебел портфейл и мутра, или татко, обслужващи чисто физическите щения - 3 гънки.Капацитетът Ви е Мара от Габрово.Моят е Финландия, Венеция, Милано.Съдба
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЖенаПознавах една Мара от Габрово - меркантилна, нахакана, петимна да и обръщат внимание, тако*ваща се с обвързан, плоска откъм интелект, клюкарка, смятаща, че е върха на еволюцията и обвинявайки всички наоколо от женски пол, че не са жени.Вашия пост - все едно, че тя го е писала.Колко трябва да завиждаш и да си комплексирана, та да се изкажеш така за жените в Бг. Ако са те линчували - да имаш претенции.На празно място злоба - то си е диагноза!
20
3
 
6
 
! Отговори
Коки преди 5 години
Какво ни занимавате само с наркомани и пияници. Тази амбът на 30 години била в алкохолно опиянение. А на 45 вече ще бъде с цероза. Пияници и се чудя джонката след толкова много дрога и пиячка и *** как е жив още.
19
1
 
9
 
! Отговори
сара преди 5 години
На фона на толкова много проблеми по света - истински и неотложни - до къде стига скуката и духовната нищета.....
18
4
 
7
 
! Отговори
Жена преди 5 години
Като знам какви жени има в БГ?!Злобни, отмъстителни, агресивни, мислещи, че с хубава физика компенсират душевната си грозота.Най-смешни и жал$киса като успешни и хубави мъже ги подминат с отвращени%e, и липса на внимание.Най-голямото наказание са напудрени квартални убавици - татковите момиченца (завършили с връзки Вишу, работещи в офиса на тате, без един ден трудов стаж в истинската джунгла на конкуретния пазар) е липсата на внимание.В пилеш:ките им мозъци няма мисъл за духовна красота.
17
9
 
2
 
! Отговори
До 14 преди 5 години
За съжаление, не само мое. Феминистките не са налазили само мен. Налазили са целия свят и пускат мазни *** пипала навсякъде и във всичко свято. А по въпроса за майките - Аз се изнесох от къщи на 16. В момента говоря български + руски + 2 западни и имам 3 технически международно признати специалности с международен стаж. Освен в България съм учил в още 2 държави. Ако си под 25 фино и красиво, ела ти да ме завиеш. Ама едва ли. Феминистките винаги са дърти мазни фригидни маструбати над 35 ;)))
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дженжъри да ге!
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той нали беше женен за Ванеса Паради преди това , с две деца, разведе се и ето че сега съдбата го наказва.
14
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе какво му стана на тоя Джони, имаше прекрасна кариера, цял свят го обожава...наркотиците и алкохола не прощават. Жалко, много жалко!!! Наистина го харесвам като актьор.
13
10
 
11
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Жена не се удря никога, пътеводно правило за всеки истински мъж. Даже тя да те удари, не се отвръща. По-добре се обърни и си тръгни.
12
6
 
8
 
! Отговори
хаха преди 5 години
номер осем, удари една ръчна и лягай да спиш спокойно.Тя мама ще дойде през нощта да провери дали не си се отвил и дали некви терористки-феминистки не са те налазили
11
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкият човек
10
3
 
15
 
! Отговори
до 7 преди 5 години
Като за начало гледай "Защо тъгува Гилбърт Грейп" и може би ще осъзнаеш, че невежеството не е извинение да се излагаш.
9
3
 
10
 
! Отговори
до 7 преди 5 години
Аз пък не съм чел досега нито едно твое мнение и не смятам, че съм пропуснал нещо.
8
6
 
15
 
! Отговори
К преди 5 години
Най-накрая! Браво Джони
7
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Африка може и жените да са подтиснати, но навсякъде другаде жените са терористите. Те са тези, които тероризират и тормозят останалите. Те са тези, които спират развитието на обществото и света. А феминистките са си направо за екзекуция. Трябва закон срещу феминизма. Строг закон. Като за организирана банда убийци - рецидивисти. Защото феминистките са точно това.